Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2008

Βγήκε το διαζύγιο

Μετά από πολύωρη διαδικασία το φινάλε στη σχέση Παναιτωλικού – Σηφάκη επήλθε απόψε. Η συνεργασία των δύο πλευρών τελείωσε οριστικά και ο Παναιτωλικός αναζητάει πλέον τον επόμενο προπονητή. Από πλευράς διοίκησης τονίζεται ότι όχι μόνο δεν έχει συμφωνήσει με κανένα υποψήφιο, αλλά ούτε καν έχει συζητήσει με κάποιον. Θα τεθούν στο τραπέζι ονόματα και θα αρχίσουν οι επαφές μαζί τους από απόψε.
Με τα δεδομένα που υπάρχουν ο Χρήστος Βασιλείου και ο Γιώργος Ταράσης θα οδηγήσουν την ομάδα στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Αστέρα Ρεθύμνου. Οι δύο μέχρι τώρα βοηθοί του Σηφάκη έκαναν τη σημερινή προπόνηση, στην οποία πήραν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές, εκτός του Φελεγκάκη και του Βαγγελή που έκαναν μόνο τρέξιμο, του Νάιντου που υπηρετεί τη θητεία του και των τραυματιών Σόου (την παρακολούθησε από τον πάγκο) και Λαδά.
Μετά το τέλος της προπόνησης στα αποδυτήρια πήγε ο Φώτης Κωστούλας που ενημέρωσε τους παίκτες για τις εξελίξεις και επέστησε σε όλους την προσοχή, λέγοντας από τα πόδια τους εξαρτάται η νίκη την Κυριακή. Αμέσως μετά τους επισκέφτηκε ο Μύρωνας Σηφάκης για να τους αποχαιρετήσει. Αύριο θα γίνει η τελευταία προπόνηση στις 11 το πρωί στο γήπεδο.



Share

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ton diwxnei xwris kan na exei vrei h sizitisei me allous? eleos...

oreos sxediasmos omadas A ethnikhs....

simfwno me ton filo pou eipe gia ton anastopoulo.....

exei tsampouka....

an h omada den kerdisei methaurio ton astera?poios tha ftaiei?
o sifakhs pali?

ftaine autoi pou pernoun proponhtes autous pou tous prothnoun alloi....

Ανώνυμος είπε...

Σε τρία χρόνια τέσσερις προπονητές μας κούνησαν μαντήλ, πενηνταοκτώ παίκτες με "προϋπηρεσία" έμειναν στα αζήτητα και τα Χ.Υ.Τ.Α. (χώροι υγειονομικής ταφής απορριμάτων)-μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται αρκετοί αγρινιώτες που ευτυχώς τα παιδιά διαπρέπουν εκεί που παίζουν- αλλά η ΠΑΕ Παναιτωλικός είναι πάντα εκτός στόχων(το ίδιο θα γίνει και φέτος). Ποιός και τι είδους παιγνίδι παίζει; Κοροϊδεύουν τον Κωστούλα; Ή μήπως αυτός τους "χρησιμοποιεί" όλους(και τους πελάτες-φιλάθλους); Αν φταίει ο Σηφάκης για το οτι δεν παίζει μπάλα ο Παναιτωλικός γιατί να μην φταίει ο Μπελεβώνης ή ο Καλφούντζος (μεγάλος επιστήμονας αυτός) ή ο αδελφός του προέδρου; Παίκτες "κυνηγοί της βακέτας" του Αγρινίου τους ονόμασε απόψε αγρινιώτης εκδότης το "περίφημο" ρόστερ του Παναιτωλικού. Και μάλον άδικο δεν έχει! Αλλά για αυτό φταίει ο Σηφάκης; Ή για τις "οικογενειακές" Μπελεβωνέϊκες δουλειές φταίει και πάλι ο Σηφάκης; Έλεος ρε Κωστούλα!!! Εφτιαξες φρου-φρου και αρώματα αλλά μάλλον αλλού την πάς τη δουλειά. Αλλού...Αλλά μην νομίζει οτι είσαι εξυπνότερος απο τον μέσο Αγρινιώτη που τον έχεις πελάτη στο γήπεδο. Αν εξαιρέσω κάποιους "χουλιγκάνους" τύπου Χολιασμένου και άλλους οι υπόλοιποι που έχουν τις ομάδες του Παναιτωλικού και το 1975 αλλά και επι Χαρδαλιά την έχουν ανθιστεί την δουλειά που σκαρώνεις με τα ρετάλια που κάθε καλοκαίρι υπογράφουν αντι πινακίου φακής τον πρώτο χρόνο αλλά τους "διώχνεις" τον δεύτερο που είναι να πάρουν ΚΑΙ τα κανονικά λεφτά. Ή μήπως δεν είναι έτσι; Όλους τους έδιωξες εκτός του Σκαρμούτσου που σου έτριξε τα δόντια αλλά και του Αβραμίδη !!! λόγω του "μπαμπά" της κόρης!!! Μη μασάτε ρε. Πηγαίνουμε στο γήπεδο, βλέπουμε το ποδόσφαιρο, χειροκροτάμε την ομάδα και τίποτε περισσότερο. Μούφα η υπόθεση...

Ανώνυμος είπε...

Χρήστο ωραίος ο προηγούμενος "σχολιαστής" αλλά ξεχνά να μας πει και για τους "ρόλους" κάποιον εκ των ντόπιων δημοσιογράφων που έχουν αφήσει στο απυρόβλητο εκτός του Μπελεβώνη, του Κωστούλα, αλλά και του ΚΑΛΦΟΥΝΤΖΟΥ αλλά και του Μάκη Μπελεβώνη (του μικρού) αλλά και άλλων. Μούγκα στη στρούγκα οι μάγκες!!! Αλλά και οι λεγόμενοι οργανωμένοι περί άλλων τυρβάζουν!!! Και βέβαια δεν εννοώ να αρχίσουν εκείνα τα εμετικά την εποχή Χαρδαλιά... Εννοώ την επικοδομητική κριτική έστω και με τον τρόπο που ξέρουν... Αλλά ρε Χρήστο ούτε και ΕΣΥ πάιρνεις θέση για όλα αυτά τα κωμικοτραγικά συμαβίνουν στον Παναιτωλικό. Φαίνεται οτι μάλλον φοβάσαι και συ τον κώλο σου! ΓΙΑΤΙ;

Ανώνυμος είπε...

8:55 μας λες δηλαδη να φυγει ο προεδρος και να αναλαβουν τα γνωστα συνοικιακα καφενεια και το γνωστο τυπογραφειο που εχασε δουλειες και χρημα οταν ανελαβε ο κωστουλας.Ο γνωστος εκδοτης εκβιαστης και η παρεα του δηλαδη.σας χαλασε τισ δουλειες ο προεδρος και τωρα ψαχνεστε μπατιρια 'δημοσιογραφοι' του σπορ φμ.Αν σας χαλαει μην ασχοληστε και να κοιταξτε μονο την ομαδα σας τον ολυμπιακο.
οσο για τους ντοπιους παιχτες οπου πηγαν πατωσανε και παρακαλανε για κανα διφραγκο.

Ανώνυμος είπε...

Ρε 9.10 ή βλάκας είσαι ή δεν ξέρεις να διαβάζεις. Εγώ δεν έγραψα να φύγει ο Κωστούλας και κανείς νουνεχής δεν μπορεί να το υποστηρίξει αυτό. Και πιστεύω οτι ΕΙΜΑΙ νουνεχής. Εγραψα όμως οτι εκεί που "φεύγουν" οι υπάλληλοι του Κωστούλα (προπονητές και παίκτες) ας φύγουν και μερικοί απο τους "άλλους" υπαλλήλους του. Π.Χ. Μπελεβώνης, Καλφούντζος κ.λ.π. Όσα για τα άλλα που γράφεις τα αγνοώ γιατι ΔΕΝ τα ξέρω αλλά αν τα ξέρεις ΕΣΥ η βγες και πέστα σταράτα να τα μάθει ο κόσμος ή αν νομίζεις οτι "μάλλον" τα ξέρεις πάρε τηλέφωνο αυτόν που υπαινίσεσαι και ρώτα τον! Παλιότερα που κάτι είχε γράψει στην εφημερίδα του κάτι σχετικό εγώ τον είχα ρωτήσει τι ακριβώς συμβαίνει και μου είπε: "Ρώτα τον Μπελεβώνη πόσα πλήρωνε η ΠΑΕ όταν τύπωνε το περιοδικό σε μένα και πόσα πληρώνει τώρα στο άλλο τυπογραφείο". Και το σταμάτησε εκεί. Δεν ρωτάς εσύ καλλίτερα ρε φίλε τον Μπελεβώνη για να μας τα πει και να μας τα γράψεις; ΚΑΙ με την ευκαιρία της ερώτησης σου αυτής δεν τον ρωτάς τον άνθρωπο πόσο απο ποιόν και πώς αγόρασε ο Κωστούλας την έκταση στο ΕΜΙΛΕΟΝ; Έτσι απο περιέργεια όταν μάθεις στην ιστοσελίδα του Χρήστου θα σε περιμένω. Για τους παίκτες δε τους Αγρινιώτες που λές μάλλον δεν παρακολουθείς ποδόσφαιρο. Λίτσος, Τεγούσης είναι πρωταγωνιστές στην Παναχαϊκή, Ξευγένης και Ζουλιώτης στον Αιολικό και ο Μπουκουβάλας πριν τραυματιστεί πρόλαβε και έπαιξε και στην Σούπερ Λίγκα... Αν το "μάθημα" αυτό δεν σου έφτασε εδώ είμαστε και για... ιδιαίτερο!

ΦΛΑΜΙΝΓΚΟ08 είπε...

ΑΡΧΙΣΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑ ΧΑΜΠΑΡΙ.ΒΑΡΑΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ.ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΛΟΣ ΜΑΣ.Η ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΡΑΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΟΥΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

AN PAREI MIA APOFASH GIA KAPOION Ή KATI , PAEI KAI TELEIOSE DEN TOY ALLAZEIS GNOMH O KOSMOS NA XALASEI. DEN DIAXORIZEI, EINAI TO IDIO "SKLHROS" KAI KATHETOS SE OLES TIS APOFASEIS TOU.
THETIKO SYNITHOS, ARNITIKO KAPOIES ALES FORES ALLA MPRAVO TOU.
(TORA TELEUTEA KAPOIOS TON MPRIZONEI KAI AUTOS DEN EINAI O MPELE) ;)

ME TON 9:10 SYMFONO, XALASE SE POLY KOSMO TIS DOULEIES O KOSTOULAS, KAI SYNEXIZEI ELEGXONTAS TA PANTA.

MIN MASATE RE THA ANEVOUME B.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΓΚΕΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑ.
ΠΗΓΑ ΠΑΤΡΑ,ΜΕΝΙΔΙ,ΑΙΓΙΟ,ΚΑΛΑΜΑΤΑ,ΚΟΡΩΠΙ,ΚΑΙ ΓΕΛΑΓΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΛΙΒΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
ΟΠΩΣ ΘΛΙΒΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ "ΦΙΛΑΘΛΟΙ" ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΔΟΛΙΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΟΥΛΑ.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΑΝΕΛΙΠΩΣ,ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΤΕ,ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΑΝ ΤΟΝ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ.

WARRIORS GATE 6 AGRINIO είπε...

Ta idia pantelaki mou ta idia panteli mou lew egw ...


stathopoulos - georgamlis



sifakis - ??????


Peripou tetoio kairo alaksame kai perusi proponiti


As ksexasoume tin anodo

Ανώνυμος είπε...

O Kωστούλας θέλει το καλό του Παναιτωλικού,αλλά το πρόβλημα είναι εκεί κοντ΄΄α..Ποιο είναι??Μα φυσικά τα κάθε λογή λαμόγια που έχει δίπλα του για να ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ "ΤΡΩΝΕ"...ΟΛΟ ΣΤΗ ΜΑΣΑ...ΔΗΘΕΝ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ...ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΕΙ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΑΠ΄ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...Να δούμε κάνει καμιά δοκιμή ο Κωστούλας και φύγει για λίγο διάστημα απ'την ομάδα,να πει σταματάω (έτσι για δοκιμή),να δούμε τότε πόσοι από αυτούς θα μείνουν εκεί....ΕΚΕΙ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΛΑΜΟΓΙΑ... Βέβαια στην αρχή που θα είναι όλα κομπλέ μπορεί να τρέξουν αρκετοί...Θα την κάνουν ένα..μην πω τί και θα την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια...ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΑΡΕ ΣΚΟΥΠΑ ΟΛΟ ΤΟΝ "ΑΥΛΟΓΥΡΟ" ΣΟΥ...πρωτα αυτουσ και μετα τους αδιάφορους που περπατάνε στον αγωνιστικό χώρο και δεν ιδρώνουν....Αλλιώς άνοδος...πάπαλα!!

Ανώνυμος είπε...

8.55 file zis se alles epoxes mou fenete kai blepeis polla onira.mipos ise kanas manager kai se exoun kai sena stin apekso san ta filarakia sou tous dithen antikimenikous dimosiografous?i mipos ise kanas mparmpas ton ontos atalanton kai pantelos asxeton agrinioton ''pextaradon''pou o olumpiakos xtipiete pou den tous pire autos alla i mpartselona tis gama panaxaiki i aiolikos?an den sou aresoun oi kinigoi tis vaketas esena kai oi omoioi sou na mhn patate sto gipedo den sas theloume maimou ipostiriktes,ektos kai an sas efagan kamia vaketa dikia sas kai sas ponaei.ante lamogia irthe enas anthropos na mas ksevromisi kai na mas kataksiosi sta matia ton antipalon pou kitoun me deos kai sas efage tin doulia.iste i miopsifia kai tha paraminete mizeroi gia panta.