Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2008

Πού είναι η φανέλα; Οεο...

Θα μπορούσε να είναι κουίζ σαν κι αυτά που βάζουν στα περιοδικά με τίτλο «Βρείτε τις διαφορές». Όμως είναι πολύ εύκολο για κουίζ. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι η φανέλα του Μήτση (δεύτερος από αριστερά στη φωτο) είναι διαφορετική από των συμπαικτών του Πρίπου, Σάμπο, Σίμου. Για πολλούς κουίζ αποτελεί ο λόγος της… χρωματικής ιδιορρυθμίας.
Λίγο πριν ο νεοαποκτηθείς από τον Λεβαδειακό ποδοσφαιριστής ετοιμαστεί να μπει αλλαγή στη θέση του Σκαρμούτσου, στο 70ο λεπτό του αγώνα στο Κορωπί, κάποιος οπαδός της γηπεδούχου ομάδας έκλεψε από τον πάγκο τη φανέλα και με καμάρι την κουνούσε ως λάφυρο προς την πλευρά των οπαδών του Παναιτωλικού.

Ο φροντιστής έτρεξε στα αποδυτήρια και πήρε τη φανέλα του Μήτση από την δεύτερη εμφάνιση. Όπως φαίνεται η διαφορά είναι ότι σ’ αυτή το μπλε χρώμα καταλαμβάνει μεγαλύτερη έκταση. Έτσι ο Γιαννιώτης μέσος στο επίσημο ντεμπούτο του στον Παναιτωλικό, είχε διαφορετικά χρώματα στη φανέλα του από τους υπόλοιπους παίκτες. Είναι κι αυτή μια πρωτοτυπία που δεν συναντιέται εύκολα στα γήπεδα.



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: