Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2008

Εντυπωσιακός (μόνο) ο κόσμος!!!











Ο κόσμος στάθηκε στο ύψος του. Έκανε κατάληψη στο γήπεδο του Κορωπίου και περίμενε να πανηγυρίσει. Η ομάδα του στέρησε αυτή τη χαρά, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Παναιτωλικός «χύνει την καρδάρα». Με το που άρχισε να δημιουργείται η προσδοκία ότι μπήκε τέλος στα αρνητικά αποτελέσματα και οι οπαδοί του περίμεναν την 4η σερί νίκη, ήρθε η απογοήτευση.
Περισσότεροι από 1.200 οπαδοί πήγαν στο Κορωπί με διάθεση να «σπρώξουν» την ομάδα όπως έκαναν σε προηγούμενα παιχνίδια, όμως αυτή τη φορά οι παίκτες δεν πήραν μπρος. Μάλλον οι αντίπαλοι «φτιάχτηκαν» από την ατμόσφαιρα και εκτός από τον στόχο που είχαν να κρατήσουν απαραβίαστη την εστία τους, ευτύχησαν να πετύχουν γκολ χωρίς να κάνουν ευκαιρία.
Στο 23’ ο Δέντσας έκανε λάθος στο κέντρο, ο Μανδύλης έβγαλε την κάθετη μπαλιά και η άμυνα πιάστηκε απροετοίμαστη. Ο Άγγος πέρασε τον Λιούρδη και έκανε το 1-0. Το Κορωπί οπισθοχώρησε και έπαιξε μαζική άμυνα ως το τέλος. Ο Παναιτωλικός έπαιξε ανορθόδοξα και παρά την πλήρη εδαφική υπεροχή, δεν μπόρεσε να δημιουργήσει τις ευκαιρίες που έπρεπε.
Στο 28’ ο Πουρής απέκρουσε στη γωνία σουτ του Σκαρμούτσου και στο 38’ έδιωξε με τα πόδια σουτ του Καρακατσάνη που βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μετά από τακουνάκι του Ζουρούδη. Ο τελευταίος σημάδεψε το δοκάρι με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ του Σάμπο στο 52’. Στο 72’ το σουτ του Σάμπο πέρασε ελάχιστα έξω από την εστία, ενώ η τελευταία ευκαιρία χάθηκε στο 83’, όταν ο Πουρής έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ κεφαλιά του Πάβελα.
Ο Σκαρμούτσος (ειδικά στο α’) και ο Γκόλιας ήταν οι παίκτες με την μεγαλύτερη διάθεση και προσφορά. Οι υπόλοιποι δεν δικαιολόγησαν την παρουσία τους. Στα ρηχά κινήθηκαν τα νέα πρόσωπα. Ως σύνολο ο Παναιτωλικός ήταν απόλυτα προβλέψιμος, χωρίς φαντασία στο παιχνίδι του και χωρίς συγκεκριμένο πλάνο για να διασπάσει την πολυπληθή άμυνα των γηπεδούχων.
Διαιτητής ήταν ο Αρετόπουλος (Τρικάλων). Κίτρινη κάρτα πήραν οι Μπλέτσας, Μαυρογιαννάκης, Κωνσταντινίδης – Πρίπου, Αβραμίδης.

ΚΟΡΩΠΙ: Πουρής, Μανδύλης (66’ Σαχινίδης), Λουμπαρδέας, Κολτσίδας, Ιωάννου (61’ Κωνσταντινίδης), Καραμέρης, Πούλος, Μπλέτσας, Καραλάγας, Άγγος, Μάνγκαν (53’ Μαυρογιαννάκης).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Λιούρδης, Πρίπου, Γκόλιας, Σάμπο, Καρακατσάνης (53’ Πάβελα), Δέντσας (λ.τ. 46’ Σίμος), Ζορμπάς, Αβραμίδης, Σκαρμούτσος (70’ Μήτσης), Ρούσσης, Ζουρούδης.




Share

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χρηστο καιρος ειναι να κανεις ψηφοφορια αν θα αναιβει ο Παναιτωλικος.

Ανώνυμος είπε...

Γιατι δεν χρησιμοποιει τον Μπαντα τον εχει ρωτησει κανεις.

Ανώνυμος είπε...

Μαλλον του αρεσει να τρωει γκολ σε καθε αγωνα γιαυτο δεν βαζει τον Μπαντα!

Ανώνυμος είπε...

Η 13Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΗΤΑΝ ΩΣ ΜΗ ΓΕΝΟΜΕΝΗ...ΧΑΣΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΒΟΡΙ.
ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ,ΝΟΕΙΤΟ..
ΧΑΙΡΕΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

ολα τα παιχνιδια για εμας ειναι σημαντικα γιατι κανουμε πρωταθλητισμο και παμε για ανοδο!!!!και οχι για παραμονη!!!στην κατηγορια
χθες ηταν ευκαιρια να περασουμε μπροστα που παιζαμε σε ευκολη εδρα γιατι ροδο και πατρα ειναι πολυ δυσκολα παιχνιδια

Ανώνυμος είπε...

ena magalo kalispera na po stous fil8lous tou agriniou k tou panetolikou apo ta xania!perimenoume pos k pos oloi oi agriniotes foitites tis kritis na katevoume i omada mas gia na tin doume apo konta!elpizo fetos na anevoume katigoria gia na xtisoume tin omada pou oneireuomaste oloi giati an mpleksoume sta granazia tis g' kathgorias den ta vlepo kala ta pragmata!!!kali sinexeia k kali mas anodo.