Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2008

Φινάλε στην προπονητολογία

Ο επίλογος στην προπονητολογία των τελευταίων ημερών μπήκε στη σημερινή συνέντευξη τύπου. Μετά τις δηλώσεις του Φώτη Κωστούλα και την ανακοίνωση στο site της ΠΑΕ, σήμερα ο διευθύνων σύμβουλος Μάκης Μπελεβώνης επανέλαβε πως δεν υπήρξε θέμα προπονητή: "Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα και στην προηγούμενη συνέντευξη τύπου παρουσία του προέδρου, αλλά και από όλες τις κινήσεις της ομάδας. Υπήρξαν κάποια πράγματα που πιθανώς να δημιούργησαν εντυπώσεις. Αναφέρομαι στο Yellow Power, αλλά σας είχαμε δώσει εξήγηση, ότι το περιοδικό θα μπει σε μια τέτοια διαδικασία. Παρόλα αυτά, εκείνοι που δημοσιοποιούσαν ένα θέμα αμφισβήτησης του προπονητή, δεν ήταν μέλη της διοίκησης, αλλά οι δημοσιογράφοι, οι οποίοι αναφέρονταν σε πληροφορίες, ότι συζητάμε με ανθρώπους και προπονητές άλλους. Επομένως για μας δεν υπήρξε ποτέ θέμα και εδώ που είμαστε θα ήθελα, όποιος δημοσιογράφος ξέρει κάποιον από το Δ.Σ. που να συζήτησε θέμα προπονητή ή υπήρξε έστω και υπαινιγμός σε βάρος του Σηφάκη, ας το θέσει και ας μας πει τις πληροφορίες του. Ακόμα και σε ραδιοφωνική εκπομπή χθες, ακούστηκε ότι ο πρόεδρος θέλει να μείνει ο Σηφάκης και οι συνεργάτες του δεν θέλουν.
Ένα δεύτερο θέμα είναι, ότι υπήρξε μια συνάντηση μελών της διοίκησης με ποδοσφαιριστές, για την οποία γράφτηκαν πολλά. Να ξεκαθαρίσω ότι τέτοιες συναντήσεις γίνονταν, γίνονται και θα συνεχίσουν να γίνονται συζητήσεις με ποδοσφαιριστές. Μιλάμε με τα παιδιά, παίρνουμε, τις απόψεις τους, κρατάμε ένα καλό κλίμα. Έτσι έγινε και προχθές. Θέλαμε να μιλήσουμε με τους αρχηγούς και τους παλιότερους και να πούμε ότι πρέπει όλοι μαζί να ξεπεράσουμε όλα αυτά, να κλείσουμε τ’ αυτιά μας και να κοιτάξουμε την ομάδα. Και βέβαια δεν συζητήθηκε σε καμία περίπτωση θέμα προπονητή, όπως λένε κάποιοι. Όπως καταλαβαίνετε αυτό δημιουργεί πρόβλημα.

Δεν θέλαμε να αναφερόμαστε σε ένα θέμα το οποίο για μας δεν υπήρχε. Έχουμε προκληθεί κατ’ επανάληψη να λέμε τα αυτονόητα, δηλαδή να λέμε ότι στηρίζουμε τον Σηφάκη. Μα δεν υπάρχει θέμα Σηφάκη. Θα πρέπει να λέμε ότι δεν βρεθήκαμε με τους ποδοσφαιριστές να συζητήσουμε για τον προπονητή. Θεωρείτε λογικό να συγκεντρωθούμε παράγοντες με ποδοσφαιριστές να συζητήσουμε θέμα αλλαγής προπονητή. Δεν στέκει σε καμία περίπτωση και όμως το περνάτε".



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: