Δευτέρα 3 Μαρτίου 2008

10.000+

Από την πρώτη ανάρτηση του ιστολογίου πέρασαν 50 μέρες. Στο σύντομο αυτό διάστημα το κοντέρ έγραψε 10.000 και πλέον «χτυπήματα» και συνεχίζει. Γνώριζα πόσο μεγάλη ανταπόκριση υπάρχει σε ότι αφορά το διαδίκτυο, αλλά δεν περίμενα 350-400 (το τελευταίο διάστημα ο ρυθμός αυξάνει προοδευτικά) φίλοι να επισκέπτονται καθημερινά το http://agrinio-sport.blogspot.com/. Και όμως, αυτή είναι η πραγματικότητα.
Πριν από καιρό είχα επισημάνει την ανάγκη να μεγαλώσει η συμμετοχή σας γράφοντας περισσότερα σχόλια στις αναρτήσεις που σας ενδιαφέρουν. Με χαρά βλέπω ο αριθμός τους μεγαλώνει και κυρίως αυτό να γίνεται με σεβασμό στις απόψεις που καταγράφονται απ’ όλους μας.
Τούτη εδώ η μικρή γωνίτσα στο σύμπαν του διαδικτύου έχει και θαμώνες και ανθρώπους που μπορούν πολιτισμένα να αναπτύξουν το διάλογο που προσφέρει ως μέσον το blog.
Σας ευχαριστώ για τη συμμετοχή σας.



Share

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χρηστο, να είσαι καλά και πολλά συγχαρητήρια για την προσπαθεια που κάνεις....

Ανώνυμος είπε...

Να 'σαι καλα φιλε Χρηστο.Συγχαρητηρια και καλη δυναμη σ'αυτο που κανεις.Και κατι που πιστευω οτι το γνωριζεις καλα...το ενστικτο του κοσμου ειναι αλανθαστο.

ΦΛΑΜΙΝΓΚΟ08 είπε...

ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ BLOG ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ ΕΤΣΙ.

Ανώνυμος είπε...

Χρήστο, οι σωστοι επαγγελματιες και πανω απο ολα οι καλοι χαρακτηρες απολαμβανουν την εμπιστοσυνη και την αναγνωριση απο τον υπολοιπο κοσμο για την δουλεια που κανουν με σεβασμο και διακριτικοτητα. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ....

ΧΡΗΣΤΟΣ είπε...

Παιδιά αφήστε τα σιρόπια. Προτάσεις κάντε και σχόλια για όσα συμβαίνουν. Τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα...

Sokrates είπε...

Siropiases alla s' ares. Prohora mpas k' akousoume kamia alithia ke apo dimosiografo. Tha mas grapsis kanena neo simera i tha to riksoume sto 'ti kalos pou ise'. Elpizo na paramini o Ntalaperas pou ine o monos pou ehi doulepsi sklira apo tous proponites pou perasan giati ta magika ravdakia teliosan. Mazi me ena tehniko diefthinti me gnosi. Sigoura den ine efkolo na vrethi 'o tehnikos diefthintis' kathos ke o kaliteros tou Ntalapera pou mpori ma min ine o Mourinio alla kaliteros apo aftous pou perasan ke apolitis empistosinis. Oson afora tin fisiki katastasi o proponitis ke o tehnikos diefthintis as apofasisoun. Ipomoni ke i omada tha vri to dromo tis. Mou arese i dilosi tis LEFIPA oti apo tin omada perasan kaloi proponites. Oloi aftoi oi kaloi as ta vroun prota me to ego tous ke meta na to pezoun proponites. Sigoura o stohos den epitefthike alla pros to kalitero pame ke protathlima tha paroume. Stiriksi stin omada. Panetolikara mia zoi.

Ανώνυμος είπε...

Πρώτα απ'όλα συγχαρητήρια, απλά και λιτά!! Πιστεύω ότι κάποια στιγμή πρέπει να ανοίξουμε σοβαρά το τεράστιο ζήτημα των αθλητικών υποδομών στην περιοχή του Αγρινίου!!Όλοι βλέπουμε γύρω μας την αποκαρδιωτική εικόνα της πλήρους εγκατάλειψης από την εκάστοτε πολιτική-αθλητική ηγεσία...Το μόνο θετικό βήμα που έχει γίνει τις τελευταίες δεκαετίες είναι ιδιωτική πρωτοβουλία, αυτή του κυρίου Κωστούλα για τον Παναιτωλικό μας!!Ένας κούκος, όμως, δε φέρνει την άνοιξη,δε γίνεται κάθε φορά να περιμένουμε το μάννα εξ'ουρανού, πόσο μάλλον όταν οι υποδομές δεν απευθύνονται για το σύνολο του πληθυσμού,αλλά για ένα τμήμα ποδοσφαιρικής ομάδας!Ο τόπος έχει άμεση ανάγκη για δημιουργία των κατάλληλων υποδομών που θα βγάλουν τον τόπος μας από την αθλητική ανυποληψία και θα δώσουν στους πολίτες της περιοχής αυτά που τόσα χρόνια στερούνται...Κλειστό γυμναστήριο ικανοποιητικής χωριτηκότητας πολλαπλών χρήσεων ( Μπάσκετ, Χάντμπολ, Βόλει, ) πλήρης ανακαίνιση του ΔΑΚ Αγρινίου ( πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων, ανακατασκευή γηπέδων μπάσκετ και τέννις ), δημιουργία αθλητικών υποδομών σε πολλές γειτονιές όλων των δημοτικών διαμερισμάτων κι όχι μόνο σε λίγα ( γήπεδα 5*5, τέννις κι όχι μόνο μπάσκετ όπως είναι η συνήθης τακτική,αλλά και η συχνή συντήρησή τους,καθώς λίγους μήνες μετά την κατασκευή αυτών παρατηρείται πλήρης εγκατάλειψη ), και αρκετά άλλα...Μέσα από το δημόσιο διάλογο και την ενεργοποίηση όλων μας, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά, αρκεί να μη μείνουμε μόνο στα λόγια...Όλοι αγαπάμε τον Παναιτωλικό, αλλά ο τόπος αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα, που οδηγούν όλους τους νέους στο δρόμο του.....καφέ και του ούζου ΜΟΝΟ!!Όλα έχουν ένα μέτρο,καλός ο καφές, καλό και το ούζο, αλλά πολύ καλός κι ο αθλητισμός, γιατί "νους υγιής εν σώματι υγιεί"...Χρήστο, να ανοιχτεί αν γίνεται μία νέα ενότητα που να έχει προέχουσα θέση στο blog...Τώρα που παρατξρείται και μεγάλη επισκεψιμότητα, νομίζω είναι καλή ευκαιρία για να γνωρίσουν όλοι και να καταθέσουν τις προτάσεις και τους προβληματισμούς τους γι'αυτό το σημαντικό θέμα...Καλό θα ήταν τέτοιου είδους συζητήσεις να γίνονταικι από κοντά, οργανωμένα, για πιο άμεση επικοινωνία και γρηγορότερη δραστηριοποίηση όλων όσων το επιθυμούν...Ο τόπος και οι πολίτες δεν αντέχουν άλλες χαμένες ευκαιρίες....

Ανώνυμος είπε...

Χρηστο η μόνη πρόταση που έχω να κάνω είναι η εξης: Υπάρχει περίπτωση να βρεις κάποιο link, το οποίο να ανεβάσεις στο blog ,και να ακούμε μέσα απο αυτό τα ματσ, γιατι εαν περιμένουμε απο την ΕΡΑ Σπορ καήκαμε.

Ανώνυμος είπε...

Thanos: Χρήστο πολλά συγχαρητήρια για το site και ευχομαι μεγαλύτερη επισκεψιμότητα.

Υ.Γ Φίλε τους αγώνες τους μεταδίδει live μέσω internet το Ράδιο Ακαρνανία.