Κυριακή 2 Μαρτίου 2008

Παναχαϊκή - Παναιτωλικός 1-1


Την ευκαιρία να πετύχει ένα μεγάλο «διπλό» έχασε ο Παναιτωλικός που αν εκμεταλλεύονταν τις φάσεις που ξόδεψε στο α’ ημίχρονο θα μπορούσε να φύγει νικητής από την Πάτρα. Στο τέλος έμεινε ικανοποιημένος επειδή κατάφερε να ισοφαρίσει αποφεύγοντας την ήττα από την Παναχαϊκή.
Η ομάδα του Αγρινίου με τον Βασίλη Νταλαπέρα στον πάγκο έχασε ευκαιρίες για γκολ με τον Ζουρούδη που σούταρε άουτ από καλή θέση στο 16’. Με τον Κουτσουρέ που σημάδεψε με κεφαλιά το δοκάρι στο 18’, μετά από κόρνερ του Σάμπο. Με κοντινή κεφαλιά του Ζορμπά (φωτο) που εξουδετέρωσε με διπλή προσπάθεια ο Μπακιρτζίδης στο 29’. Με κεφαλιά άουτ του Σκαρμούτσου που ήταν μόνος στο 30’.
Στο β’ ημίχρονο η Παναχαϊκή ανέβασε την απόδοσή της και πέτυχε το γκολ στο 77’, όταν ο Τοτ εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας και με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Λιούρδη. Ο Παναιτωλικός απάντησε στο 86’ με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή του Κατράνα ισοφαρίζοντας σε 1-1, που ήταν το τελικό σκορ, καθώς ο Κοταρέλας έχασε την τελευταία ευκαιρία του ματς στο 90’.
Η ομάδα του Αγρινίου βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω από την Κόρινθο, η οποία νίκησε 2-1 τον Διαγόρα και τον άφησε στη 2η θέση, ένα πόντο πάνω από τον Παναιτωλικό.
Διαιτητής: Αρετόπουλος (Τρικάλων)
Κίτρινες: Γαβριλόπουλος, Τεγούσης, Κρόνχαρντ – Σκαρμούτσος, Αβραμίδης, Κουτσουρές.
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Μπακιρτζίδης, Παπουτσής, Συμεωνίδης, Λισγάρας, Φάρκας, Λίτσος, Χατζής (39’ Κοταρέλας), Τεγούσης (70’ Σάμαρης), Γαβριλόπουλος, Γκούρμα (66’ Τοτ), Κρόνχαρντ.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Λιούρδης, Γκόλιας, Μπαντάς, Κουτσουρές, Σάμπο, Ζορμπάς (75’ Ντε Φραντσέσκο), Αβραμίδης, Σίμος, Μπουσινάκης, Σκαρμούτσος (69’ Κατράνας), Ζουρούδης (57’ Μπελεβώνης).



Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

μπραβο στον μεγαλο παιχταρα τον ΛΙΤΣΟ που εκανε το καλοκαιρι ,μαζι με τον μπαμπα του, ενα σκαλοπατι παραπανω στην 'καριερα' του...
Ηταν ο καλλυτερος του παιχνιδιου και ηξερε να πεφτει για τις καθυστερησεις...
αντε και στην ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ...