Τετάρτη 5 Μαρτίου 2008

Δεν δίνει εισιτήρια η Ηλιούπολη!

Το ντέρμπι Ηλιούπολης - Παναιτωλικού άρχισε νωρίς. Στη σημερινή σύσκεψη που έγινε στην Αθήνα μεταξύ της αστυνομίας και εκπροσώπων των δύο ΠΑΕ, η Ηλιούπολη ενημέρωσε ότι δεν θα διαθέσει εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών του Παναιτωλικού. Λίγο αργότερα εξέδωσε και ανακοίνωση στην οποία υπενθυμίζει τα επεισόδια στον αγώνα του Αγρινίου πριν ένα χρόνο: «Μετά τα περσινά γεγονότα, η ΠΑΕ Ηλιούπολη δεν θα διαθέσει εισιτήρια στους φιλάθλους του Παναιτωλικού» γράφει στην ανακοίνωσή της.
Ο Παναιτωλικός ζήτησε αυξημένα μέτρα ασφαλείας στον αγωνιστικό χώρο και στ’ αποδυτήρια, όπως επίσης την παρουσία εισαγγελέα, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του εκπροσώπου της αθηναϊκής ΠΑΕ.
Η Αστυνομία θα πάρει τις τελικές αποφάσεις για τα μέτρα και θα ενημερώσει τις ομάδες. Όμως στο θέμα της μη διάθεσης εισιτηρίων δεν θ’ αλλάξει κάτι και οι οπαδοί του Παναιτωλικού δεν θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι της Κυριακής.



Share

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ,ΟΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ....ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ-ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΞΑΙΡΕΣΗ.
ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΝΑ ΚΥΛΗΣΕΙ ΗΡΕΜΑ.ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΔΕ ΤΟ ΠΟΛΥΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΟ.ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΙΘΑΝΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΣΠΟΡ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.ΟΤΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ''ΠΟΝΤΙΟΙ ΠΙΛΑΤΟΙ'' ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ , ΕΝΑΣ ΟΠΑΔΟΣ , ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ???? ΕΛΠΙΖΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΤΙΤΟΡΜΟΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΤΟΥ( 9 ΜΑΡΤΗ ) ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΕΡΣΙ;ΙΣΑ ΙΣΑ,ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ ΤΑ ΑΡΧ...ΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.ΜΗΠΩΣ ΕΝΝΟΟΥΝ ΟΣΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΟΔΟ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ? ΜΗΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ?ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΥΓΙΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΘΑΡΟΙ.... ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Ανώνυμος είπε...

H ομάδα της Ηλιούπολης δεν έπρεπε καν να υπάρχει στην κατηγορία ήδη, αλλά όλοι αυτοί οι καρεκλοκένταυροι της εξουσίας τους υποθάλπουν...
+1000 σε αυτό που είπε ο πρώτος στα σχόλια...
Που είναι η αθλητική ηγεσία; Aυτοί δεν θέλουν κόσμο για να κάνουν τα αίσχη τους, με όμηρο τον Παναιτωλικό...Ως πότε θα συμβαίνουν τέτοια πράγματα στο Ελλ.ποδόσφαιρο, ως πότε θα ανεχόμαστε όλοα αυτά τα έκνομα...

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΕ ΣΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΜΑΤΣ (6-3) ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ.ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ,ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ?

Ανώνυμος είπε...

το ενδεχομενο να ειναι ενα παιγνιδι οπως το τελευταιο δεκαλεπτο του περσινου στο αγρινιο το σκεφτηκε κανεις; τι περιμενετε απο τις κωλοστρες και τους βολεμενους;

Ανώνυμος είπε...

tha arpaksoun ta mpalakia tous,den tha gini tipota,kai tha imaste kai ekei.opote min skaei kanis.

O PANAITOLIKOS MESA APO KATI TETOIA ANDRONETE!!PROVLEPSI 0-2!!

painkiller είπε...

Εγώ αυτό δεν το καταλαβαίνω. Από τη στιγμή που ο Παναιτωλικός έδωσε εισιτήρια στον αγώνα του πρώτου γύρου, η Ηλιούπολη υποχρεούται να δώσει (ίσως θα έπρεπε να φροντίσει η Π.Α.Ε να το συμφωνήσει με την Ηλιούπολη όταν τους έδινε εισιτήρια στον πρώτο γύρο).Ας ελπίσουμε ο Τίτορμος να μας κεράσει για τα γενέθλιά του και ας μην είμαστε εκεί!

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΜΠΡΑΒΟΥΠΟΛΗΣ...ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ.ΑΝ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΚΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ,ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ...ΑΛΗΤΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ μ εόλα τα παραπάνω.. Αυτή η ομάδα δεν έπρεπε καν να υπάρχει στε οποιαδήποτε κατηγορία με αυτα που έχει κάνει...Είναι γνωστοί τραμπούκοι εκει πέρα....έστω και κατα μόνας , έσταω και ανάμεσα στους μαμελούκους να μην αφήσουν την ομάδα μας ετσι οι πιστοί φίλαθλοι...οσο γοια την πολιτεία....χαχαχαχα το άλλο με τον τοτό το ξέρετε?????