Τετάρτη 19 Μαρτίου 2008

Δεν είναι μόνο το χρήμα

Στο φιλικό των παλαιμάχων είχε την ευκαιρία να μιλήσω με τον Στράτο Αποστολάκη και νομίζω ότι οι απόψεις ενός τέτοιου ανθρώπου που τόσα χρόνια έχει ζήσει το ποδόσφαιρο από διαφορετικές θέσεις και οπτικές γωνίες, έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα. Η απάντησή του στο ερώτημα πως βλέπει το μέλλον του Παναιτωλικού, έχω την εντύπωση ότι περικλείει όλη την ουσία του ζητήματος που απασχολεί τόσο κόσμο το τελευταίο διάστημα. Νομίζω πως πρέπει να τη λάβουμε όλοι σοβαρά υπόψη:
«Όσον αφορά τον Παναιτωλικό, γίνονται κάποια πράγματα. Αρκεί να γνωρίζουμε όλοι ότι οι ομάδες δημιουργούνται και θέλουν υπομονή. Δεν είναι μόνο το χρήμα και οι ανέσεις που μπορεί να φτιάξουν μία ομάδα. Δεν αγοράζονται οι ομάδες, ούτε χτίζονται πάνω σε κτίρια και εγκαταστάσεις. Πρέπει να χτίσεις πάνω σε νοοτροπία, σε φιλοσοφία και πολύ περισσότερο πρέπει να κτίσεις πάνω στις ρίζες τις ντόπιες, γιατί αυτό είναι που αγαπάει πιο πολύ ο κόσμος. Όχι πάνω στο καινούργιο, γιατί το καινούργιο είναι εφήμερο».



Share

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εχει δίκιο ο συγχωριανός μου (και ο Χρήστος παράλληλα), ας το λάβουμε πολυ σοβαρα υπόψη μας ΟΛΟΙ ΜΑΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

2.95 to diplo stin expekt mesa ston aioliko,pali tha ta konomisun....

Ανώνυμος είπε...

ποιος Κωστουλας και ποιοι χαραμοφαηδες που τον αρμεγουν σαν Λεπενιωτικη αγελάδα να τα καταλαβουν αυτα; οταν θα τρωνε ξυλο ομαδικα θελω να τους δω. τοτε θα καταλαβουν τι σημαινει Παναιτωλικος. θα ντρεπονται να κυκλοφορησουν οχι μονο αυτοι και τα παιδια τους για τα επομενα 50 χρονια. παραδειγματα ουκ ολιγα.