Τρίτη 11 Μαρτίου 2008

Διαιτητές από την Ήπειρο

Πάμπολλες φορές έχουν εκφραστεί από τον Παναιτωλικό παράπονα για διαιτητές και βοηθούς από τους συνδέσμους της Ηπείρου, αλλά η ΚΕΔ από κει το πάει, από δω το φέρνει, συχνά – πυκνά ορίζει διαιτητές από τους συνδέσμους αυτούς. Στο ντέρμπι της Κυριακής Παναιτωλικός – Διαγόρας όρισε διαιτητή τον Θάνο (Ηπείρου) με βοηθούς τον Πασχάλη (Ηπείρου) και τον Μαγιάννη (Άρτας). Και οι τρεις ανήκουν στους πίνακες της Β’ Εθνικής. Τέταρτος διαιτητής (Γ’ Εθνικής) ορίστηκε ο Παπαγεωργίου (Άρτας).
Ο Θάνος είχε δώσει το παρόν και στην περσινή αναμέτρηση Παναιτωλικού – Διαγόρα 2-2 στο Αγρίνιο, ως 4ος διαιτητής. Τότε πρώτος ήταν ο Μήτσιος, επίσης από τον Σύνδεσμο Ηπείρου. Αρέσκεται η ΚΕΔ να επιλέγει Γιαννιώτες διαιτητές όταν ο Διαγόρας έρχεται στο Αγρίνιο…
Ο Θάνος πρόπερσι (Ιανουάριος του 2006) ήταν διαιτητής στο παιχνίδι Παναιτωλικός – Βύζας 1-1. Ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων με τα σφυρίγματά του και η διοίκηση προσέφυγε στην ΚΕΔ με αποδεικτικά στοιχεία (DVD) της κακής του διαιτησίας. Μάλλον την έπεισε για το δίκαιο της αγανάκτησής της, αφού ως το τέλος εκείνης της σεζόν δεν ορίστηκαν διαιτητές από συνδέσμους της Ηπείρου.
Νωρίτερα την ίδια σεζόν ο Θάνος ήταν 4ος διαιτητής δύο φορές στο Αγρίνιο, σε δύο ματς που ο Παναιτωλικός δεν κέρδισε. Με τον Εθνικό 1-1 και με τη Θύελλα 1-4. Κάθε άλλο παρά γουρλής δηλαδή… Μία παρουσία στο Αγρίνιο τα τελευταία χρόνια έχει και ο α’ βοηθός Πασχάλης. Κι αυτός σε ήττα, το φθινόπωρο του 2006 στο παιχνίδι με τον Αγ. Δημήτριο 0-1.
«Στον τόπο του εγκλήματος» επιστρέφει και ο Παπαγεωργίου από την Άρτα. Για όσους έχουν ασθενή μνήμη, ήταν ο διαιτητής του αγώνα Παναιτωλικός - Αιολικός 0-0 στις 6 του περασμένου Οκτωβρίου, μια βδομάδα μετά την ήττα του Παναιτωλικού στη Ρόδο από τον Διαγόρα. Ο Αρτινός διαιτητής με υποδείξεις των βοηθών του, είχε ακυρώσει τέσσερα γκολ (!!!), εκ των οποίων όπως απέδειξε το Video μόνο ένα ήταν αντικανονικό.
Ο Παπαγεωργίου ως 4ος διαιτητής ήταν αυτόπτης μάρτυρας των θλιβερών επεισοδίων στο περσινό παιχνίδι με την Ηλιούπολη 2-2. Ήταν επίσης 4ος διαιτητής πρόπερσι στο παιχνίδι Παναιτωλικός – Ρόδος 1-1 και Παναιτωλικός – Ατσαλένιος 2-1. Την προτελευταία αγωνιστική εκείνης της σεζόν ήταν ο διαιτητής του αγώνα με τον Αιολικό (3-2) στο Αγρίνιο. Όχι, τότε δεν ακύρωνε γκολ όπως πριν πέντε μήνες που ξανασυναντήθηκαν οι δύο ομάδες.

Υ.Γ. Κάτι τελευταίο για τον ρέφερι της Κυριακάτικης αναμέτρησης κ. Θάνο. Ήταν διαιτητής στο φετινό παιχνίδι Παναχαϊκή - Διαγόρας. Έδωσε στο τέλος πέναλτι με το οποίο η Παναχαϊκή πήρε τη νίκη και ο Διαγόρας τα έβαλε μαζί του. Ελπίζουμε να μην νιώθει τύψεις και προσπαθήσει να εξευμενίσει τους Ροδίτες.



Share

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Bρε δεν πα να βάλουν όποιους διαιτητές θέλουν, ο αγώνας της Κυριακής είναι καλως τα παιδιά 3-0...

Ανώνυμος είπε...

Βάλτε όποιον θέλετε!
Ο Παναιτωλικός θα κερδίσει!

xristos 6

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΧΡΗΣΤΟ ΡΩΤΗΣΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ.ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΑΝ ΤΟΥ ΔΟΘΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΨΕΙ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΗΝ ΜΑΛΘΑΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

Εξαίρεση στους Ηπειρώτες δεν ζητάει, μήνυση για το συμβάν δεν έχει κάνει, δεν μπορώ να καταλάβω τι διάολο γίνεται!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΑΝΤΙΩΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ?
ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΟ Η ΕΝΟΧΗ ΑΝΟΧΗ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ(ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΗ ) ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ .....
ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΟΙΑ ΕΧΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΡΙΣΗ ΛΕΝΕ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΑΜΟΙΡΟΥΣ ΕΥΘΥΝΩΝ.ΣΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΤΕΡΙΖΙ ΒΡΙΣΚΕΣΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΙΕΣΤΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΑΝΑΨΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΝΑ ΚΕΡΑΚΙ , ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ.
ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΑΥΤΟ ΠΡΕΣΒΕΥΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΔΕ ΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΛΛΕΣ(ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ) ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ.
ΑΛΛΙΩΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΟΙ ΚΡΑΥΓΕΣ ΑΓΩΝΙΑΣ ΣΑΣ ΘΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΜΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΡΑΣΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΑΣΤΟ ΕΑΥΤΟΥΛΗ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ-ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΟ.
ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ(ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ): ΟΙ 8 ΒΟ(Υ)ΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?????ΤΗ ΠΑΠΙΑ ΤΗ ΚΟΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ.ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ!!!
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ(ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΑ) ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ ΘΑΥΜΑΤΑ.
ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ 5-6 ΑΤΟΜΑ.ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.ΑΛΛΑ ΔΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΙΣ ΤΟΜΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΕΡΒΑΣΕΙΣ(ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ)ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΠΑΡΕΕΣ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ!!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Δήμος Αγρινίου και Η ΝΟμαρχία γιατί δεν πήραν θέση???? Σε άλλους νομούς, όπως Αχαίας,Λάρισας, Ιωαννίνων οι Δήμοι και οι Νομαρχίες στέκονται αρωγοί στις προσπάθειες των ομάδων που αναδεικνύουν το ΝΟμό και την πόλη!!!Εδώ πού είναι,πού κρύβονται οι κύριοι αυτοί??Ούτε μια νακοίνωση,κάτι τελοσπάντων. Αλλά όχι για τα μάτια του κόσμου. Το πρόβλημα που έμφανίστηκεχρήζει μεγάλης ανάλυσης και οι φορείς αυτοί έπρεπε να στέκονται μπροστά σε αυτόν τον αγώνα. Λίγη ντροπή δε βλάπτει.. Ενεργήστε άμεσα, γιατί πολύ φοβάμαι ότι για άλλη μια φορά θα ξεχαστεί ένα ακόμη σημαντικό,ζήτημα που αφορά την κοινωνία και κατ'επέκταση τον αθλητισμό.