Σάββατο 29 Μαρτίου 2008

Α' ΕΠΣΝΑ: Ντέρμπι στο φινάλε

Το ερχόμενο Σάββατο ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας και τη τελευταία αγωνιστική θα κριθεί αν ο πρωταθλητής θα αναδειχτεί με τη λήξη της κανονικής περιόδου ή θα χρειαστούν αγώνες Play-off. Το Ελαιόφυτο κέρδισε σήμερα 5-0 τον Ολυμπιακό Παναιτωλίου και ο Άρης Αιτωλικού 1-3 στην Παραβόλα τη Θύελλα. Στο μεταξύ τους παιχνίδι που θα γίνει το Σάββατο στο Αιτωλικό, με νίκη του Άρη ή ισοπαλία οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν τον τίτλο στα Play-off. Αν κερδίσει το Ελαιόφυτο κατακτά από το Σάββατο το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Δ’ Εθνική.
Μεγάλη είναι η μάχη για την εξασφάλιση της σωτηρίας. Τέσσερις ομάδες (Ατρόμητος Αντιρρίου, Αρακυνθιακός, ΓΟΜ, Προμηθέας) εξασφάλισαν και μαθηματικά την παραμονή. Το Καινούργιο θέλει νίκη και μπορεί να την πάρει καθώς υποδέχεται τον ήδη καταδικασμένο σε υποβιβασμό Εύηνο. Η 8η θέση θα παιχτεί ανάμεσα στις ομάδες που ισοβαθμούν σήμερα σ’ αυτή και θα βρεθούν το Σάββατο αντιμέτωπες. Ο Όμηρος υποδέχεται στο Νεοχώρι τον Ολυμπιακό Παναιτωλίου και όποια απ’ τις δύο κερδίσει μένει στην κατηγορία, ενώ η ηττημένη πάει στα Play-out. Αν έρθουν ισόπαλοι, όγδοος μπορεί να τερματίζει ο Αετός Σταμνάς, με την προϋπόθεση να κερδίσει στο Μεσολόγγι τον ΓΟΜ.



Share

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

σφαγή στην Παραβόλα.Μόνο η κόκκινη ήταν σωστή.Αμάν πια

Ανώνυμος είπε...

osa den ftanei h alepoy...

Ανώνυμος είπε...

are pou einai i aek agiou konnou pos tin katantisane etsi i simerinoi aniparktoi dioikisi pou exei kai genika ta 3 teleytaia xronia. asxetoi me to athlima.

Ανώνυμος είπε...

A.S. PROMHTHEAS GAVROLIMNHS....sothikame kai as eixame asxeto proponiti....milame gia asxeto omws...