Πέμπτη 27 Μαρτίου 2008

Με Ζουρούδη, Καρακατσάνη 2-0 τη Θύελλα

Χωρίς να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια ο Παναιτωλικός νίκησε 2-0 τη Θύελλα και επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από ένα μήνα χωρίς τρίποντο. Τα γκολ πέτυχαν ο Ζουρούδης με κεφαλιά στο 27’ (φωτο) μετά από σέντρα του Γκόλια και ο Καρακατσάνης στο 88’, όταν «έκλεψε» τη μπάλα από τον Μπακομήτρο και νίκησε με πλασέ τον πολύ καλό Τζουραμάνη.
Ο Σπύρος Μαραγκός έκανε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα αλλά αυτό δεν εμπόδισε την ομάδα του να παίξει καλό ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και να χάσει σημαντικές ευκαιρίες να πάρει μια πιο ξεκούραστη νίκη. Στο 7’ ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ που πέτυχε με κεφαλιά ο Ζουρούδης (σέντρα Ζορμπάς), ενώ στο 11’ ο Ζορμπάς με σουτ από το ημικύκλιο, στο 18’ ο Μπαντάς με κεφαλιά, στο 36’ ο Δέντσας με κεφαλιά, έχασαν σημαντικές ευκαιρίες. Το χάι-λάιτ του αγώνα ήταν ένα έξυπνο σουτ από 40 μ. του Ζορμπά, το οποίο ο Τζουραμάνης απέκρουσε πολύ δύσκολα.
Στο β’ ημίχρονο ο τερματοφύλακας της Θύελλας «κατέβασε ρολά» αποκρούοντας, φάουλ του Γκόλια στο 54’, δυνατό σουτ του Καρακατσάνη στο 60’, σουτ του πρώην συμπαίκτη του Πάβελα στο 69’ και κεφαλιά του Ζουρούδη στο 75’. Η Θύελλα που είχε ως κύριο στόχο να υπερασπιστεί το απαραβίαστο της εστίας της, δεν απείλησε σε καμία περίπτωση τον Παναιτωλικό.
Καλή η διαιτησία του Πρωτοψάλτη (Κέρκυρας) που έδειξε κίτρινη κάρτα στον Καρακατσάνη και τον Αργυρόπουλο.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Λιούρδης, Πρίπου, Γκόλιας, Μπαντάς, Μπελεβώνης (59’ Καλοκαίρης), Κουτσουρές, Καρακατσάνης, Δέντσας, Ζορμπάς (67’ Πάβελα), Μπουσινάκης, Ζουρούδης (82’ Σκαρμούτσος).
ΘΥΕΛΛΑ: Τζουραμάνης, Γραμματικόπουλος (74’ Κάππος), Αθανασόπουλος (60’ Δημητρακόπουλος), Αργυρόπουλος, Μπακομήτρος, Κωστής, Βλασόπουλος, Δαβουρλής (41’ Ντόμας), Βλαχόπουλος, Λαμπέρσκι, Στρέπι.



Share

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή κύριε Χρήστο εσείς αλλά και κάποιοι άλλοι είδατε σε αυτόν τον αγώνα ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ απο τον Παναιτωλικό; Εγώ τουλάχιστον είδα ότι και στα προηγούμενα παιγνίδια. Ήτοι στο α' μέρος κάτι γινόταν και στο β' μέρος... άπατα!!! Λες να με θάμπωσαν τα χιόνια της Κυρα-Βγένας; Ή μήπως έχει δίκιο ο Σηφάκης για κάποιους δημοσιογράφους; (μεταξύ αυτών και για σένα).

Ανώνυμος είπε...

φιλε 6¨58 ειναι αδικο αυτο που κανεις,αν και εχεις εν μερει δικιο για την αποδοση της ομαδας γενικοτερα,δεν δικαιολογειτε να κατηγορεις καποιον για πλακα και να αφηνεις τετοιου ειδους αιχμες μονο και μονο επειδη αυτος εγραψε κατι που δεν σε βρισκει συμφωνο.γραψε την αποψη σου για το ματς και που την στηριζεις και προσπαθησε να καταριψεις την αποψη του στουμπου με επιχειρηματα και οχι με τετοιες τακτικες.

Ανώνυμος είπε...

Ο ''ΑΝΩΝΥΜΟΣ'' ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ!!! ΠΑΡ ΤΟΝ ΤΗΛ ΕΠΩΝΥΜΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙΣ!!! ΑΙΝΤΕ..ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΩΡΑ...ΑΝΩΝΥΜΑ-ΛΑΣΠΗ...

pane-athens

ΧΡΗΣΤΟΣ είπε...

Προς τον φίλο 6:58
Εγώ είδα καλύτερο ποδόσφαιρο απ' ότι στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Διαγόρα. Έκαναν δέκα οργανωμένες επιθέσεις ανεξάρτητα από την κατάληξη που είχαν. Αυτό όμως είναι υποκειμενικό.
Εκείνο που δεν μπορεί να είναι υποκειμενικό είναι το τελευταίο σκέλος του σχολίου σου. Σε τι ακριβώς έχει δίκιο ο Σηφάκης για κάποιους δημοσιογράφους μεταξύ των οποίων και για μένα;;; Ευκαιρία να το αποκαλύψεις εσύ που προφανώς ξέρεις (για να το επικαλείσαι) να μάθει ο κόσμος όλος. Περιμένω...