Σάββατο 29 Μαρτίου 2008

Πάρτε θέση

Από http://www.panetolikos.com/

Απειλούν το ποδόσφαιρο
- Να πάρουν θέση οι αρμόδιοι φορείς
- Να ανοίξουν και άλλα στόματα
Εδώ και μερικές ημέρες πολλοί ποδοσφαιριστές της ομάδας μας έγιναν δέκτες απειλητικών τηλεφωνημάτων από «αγνώστους». Χθες το βράδυ και κατά την διάρκεια όλης της νύχτας η επιχείρηση κατατρομοκράτησης και απειλών των ποδοσφαιριστών μας συνεχίσθηκε με βομβαρδισμό τηλεφωνικών κλήσεων αλλά και γραπτών μηνυμάτων. Το απαράδεκτο γραπτό μήνυμα το έλαβαν οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές είναι το εξής: «ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΛΑΒΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΛΑΒΟΥΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ. Η ΤΙΜΩΡΙΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΟΣΟ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝΕ ΣΤΑ ΑΨΥΧΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕΙ Ο ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΤΣΟΣ Ο ΜΠΕΛΕΒΩΝΗΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΑΞΕΤΕ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΡΧΗ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΛΟΓΙΑ.(ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΓΚΟΛ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ) »Το μήνυμα στάλθηκε από το υπ’ αριθμ. 6948531480 κινητό τηλέφωνο.Κατόπιν τούτων και με δεδομένο ότι η αποστολή της ομάδας μας δέχθηκε επίθεση με βόμβες μολότοφ και σφαίρες στο ξενοδοχείο που έμενε στην Γλυφάδα πάλι εν’ όψη του αγώνα με την ομάδα της Ηλιούπολης η ΠΑΕ Παναιτωλικός: Καλεί όλα τα θεσμοθετημένα όργανα της πολιτείας, όλους τους εμπλεκόμενους φορείς με το Ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και την πολιτική ηγεσία να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να πάρουν μέτρα για το καλό του ποδοσφαίρου. Το ποδόσφαιρο πρέπει να παίζεται μόνο στα γήπεδα και όσοι εμπλέκονται με αυτό είναι υποχρεωμένοι να το διαφυλάξουν. Ο Παναιτωλικός και οι ποδοσφαιριστές τους, παρά το κλίμα τρομοκρατίας, για το καλό του ποδοσφαίρου, θα αγνοήσουν τις απειλές και θα βρίσκονται την Κυριακή στο γήπεδο της Ηλιούπολης για να παίξουν μόνο ποδόσφαιρο και ας νικήσει εκεί όποιος πραγματικά αξίζει.



Share

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ, ΝΤΡΟΠΗ, ΝΤΡΟΠΗ !!!!!

και τίποτα άλλο!

Να μπουν μέσα οι μπαίκτες με τσαμπουκά και οργή και να πάρουν το παιγνίδι!!!

Να μη φοβηθούν τους σκύλους που γαυγίζουν!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΣΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ 13 ΓΚΟΛ ΔΗΛΑΔΗ ΓΚΟΛ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΛΙΟΥΡΔΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ.ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ.ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΡΙΝΙΑΡΑ ΣΚΙΣΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ. ΘΑΨΕ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ. ΚΟΨΤΕ ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ Τ' ΑΡΧ... ΤΟΥΣ,ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΔΕΡΦΕΣ, ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

ποιο διπλο ρε αδερφια???για ποιο ματς μιλατε??νομιζετε ολοι οτι αυριο παει να γινει ενας ποδοσφαιρικος αγωνας??με τι κουραγια ρε παιδια??ελατε στην θεση των παιχτων μας και των οικογενειων τους!!το πραγμα πλεον εχει ξεφυγει απο τα ορια του αθλητισμου και μαλιστα με την ανοχη του κρατους και εσεις μιλατε για νικες και για ματς??

ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΑΥΡΙΟ,ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΒΑΘΜΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΝΤΡΟΠΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΗ!!!

ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΟΤΙ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΓΙΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ!

ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ Ο ΠΑΝΕ ΜΑΣ!!!ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΥΡΙΟ Η ΑΝ ΠΑΙΞΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΟΣΑ ΓΚΟΛ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ!!

Ανώνυμος είπε...

H παρακάτω δημοσίευση αναρτήθηκε στο επίσημο site της Θύρας 6, στις 4μμ:

Η τρομοκρατία περνάει;

Οι "θερμοκέφαλοι φίλαθλοι" ξαναχτύπησαν αυτή την φορά με την μέθοδο των απειλητικών τηλεφωνημάτων και sms προς τους παίχτες του Παναιτωλικού, απειλώντας τους πως "ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝΕ ΣΤΑ ΑΨΥΧΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ". Τέτοια απειλητικά τηλεφωνήματα έγιναν και στους παίχτες της Κορίνθου κατά σύμπτωση και πάλι πριν τον αγώνα τους με την Ηλιούπολη.

Η Αστυνομία ακόμη ψάχνει για στοιχεία, η Ηλιούπολη θα πει πάλι ότι την συκοφαντούν και ότι πιθανότατα είναι προσπάθεια σπίλωσης και προβοκάτσια, τα αρμόδια όργανα θα εκφράσουν την ανησυχία και την αποστροφή τους και όλοι θα γυρίσουν πλευρό.

Επειδή όμως, όπως φαίνεται, το πρωτάθλημα δεν διεξάγεται με ίσους όρους και επειδή ανοίγει ο δρόμος και για άλλους κάθε χρόνο να παίρνουν αυτό που θέλουν με τέτοιους τρόπους, θα πρέπει να γίνει κάτι τώρα και μάλιστα από τους άμεσα ενδιαφερόμενους. Τις ίδιες τις ομάδες - δεν εννοούμε την ΕΠΑΕ. Μήπως θα πρέπει όλες οι ομάδες στον δεύτερο γύρο να μην κατεβούν στα παιχνίδια με την Ηλιούπολη; Και ας χάσουν στα χαρτιά (τους ίδιους βαθμούς η κάθε μία). Και ας ανέβει η Ηλιούπολη άνευ αγώνων (που έτσι κι αλλιώς θα ανέβει). Τουλάχιστον να μην υπάρχουν θύματα, να μην υπάρχουν άλλα επεισόδια όπως με Θήβα, Αιολικό, Αχαρναϊκό, Κόρινθο,..., Παναιτωλικό. Να ξεφτιλιστεί το Πρωτάθλημά τους, να δουν την Ηλιούπολη στις κατηγορίες που την ονειρεύονται, να έχουν να αντιμετωπίσουν αυτοί τέτοιες μεθόδους για να τους πονέσει τότε.

Άνευ αγώνα! Γιατί τέτοιους αγώνες εμείς δεν ξέρουμε και δεν θέλουμε να δίνουμε!

Αποχή από όλες τις ομάδες της Γ' Εθνικής στους αγώνες τους με την Ηλιούπολη, μέχρι να ερευνηθούν όλες οι καταγγελίες εις βάρος της, μέχρι να τιμωρηθούν οι ένοχοι, μέχρι να ξεβρωμίσει το Πρωτάθλημα!

Ανώνυμος είπε...

kwstula an eisai eksypnos pare tin omada kai fyge....

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με την ανακοίνωση των παιδιών της θύρας 6!


xristos 6!