Τρίτη 18 Μαρτίου 2008

Τελείωσε η σεζόν για τον Κατράνα

Επειγόντως αγιασμός! Αυτό που συμβαίνει φέτος δεν έχει προηγούμενο στον Παναιτωλικό. Τόσοι σοβαροί τραυματισμοί σε μια αγωνιστική σεζόν δεν έχουν σημειωθεί ποτέ. Τελευταίο θύμα της κακοδαιμονίας ο Αυγερινός Κατράνας. Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε δανεικός από τον Παναθηναϊκό και έκανε ντεμπούτο στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα με τον Αίαντα Σαλαμίνας. Έπαιξε βασικός με Ρόδο και Αστέρα Ρεθύμνου και ήταν η «χρυσή αλλαγή» στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή σκοράροντας στο 87’ και αποτρέποντας την ήττα. Την Κυριακή ο Μαραγκός τον χρησιμοποίησε ως δεξί μπακ, αλλά πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο σε μια φάση που δεν «μύριζε» κίνδυνο, υπέστη ρήξη χιαστών. Θα μπει στο χειρουργείο και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.
Το κακό για τους παίκτες του Παναιτωλικού άρχισε τον Ιούλιο, όταν ο νεαρός Γιώργος Λαδάς έπαθε ρήξη χιαστών στο Καρπενήσι. Τον Δεκέμβριο και ενώ είχε αρχίσει τρέξιμο, διαπιστώθηκε ότι ένα γλίστρημα στο μπάνιο του προκάλεσε νέα ρήξη (!) και ξαναμπήκε στο χειρουργείο για δεύτερη φορά. Θα επιστρέψει στα γήπεδα μετά το καλοκαίρι.
Ακολούθησε ένας ακόμα σοβαρός τραυματισμός στο τέλος Σεπτεμβρίου σε προπόνηση. Αυτή τη φορά ο Νίκος Σκαρμούτσος έπαθε κάκωση μηνίσκου και υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση. Επανήλθε στους αγώνες τον Ιανουάριο.
Λίγες μέρες μετά τον Σκαρμούτσο, ο Στέργιος Φελεγκάκης τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τη Θύελλα (μέσα Οκτωβρίου) και διαπιστώθηκε ότι υπέστη ρήξη χιαστών. Εγχειρίστηκε και τώρα βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας. Ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και δύσκολα θα προλάβει αγώνες του φετινού πρωταθλήματος.
Στο παιχνίδι με τη Θήβα (27 Ιανουαρίου) ο τερματοφύλακας Τιράισκι μάρκαρε τον Σάμπα Σόου με αποτέλεσμα ο νεαρός επιθετικός να υποστεί συντριπτικό κάταγμα. Οδηγήθηκε στο χειρουργείο και μετά από πολύωρη επέμβαση, έμαθε από τους γιατρούς ότι θα μείνει εκτός δράσης μέχρι να αρχίσει το επόμενο πρωτάθλημα.
Από τους πέντε σοβαρά τραυματίες, οι τέσσερις είναι ακόμα εκτός δράσης και θα είναι για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Μόνο ο Σκαρμούτσος παίζει μπάλα σήμερα. Οι τρεις (Λαδάς, Φελεγκάκης, Κατράνας) είναι παίκτες ηλικίας κάτω των 21 ετών και η απουσία τους δημιουργεί επιπλέον πρόβλημα.



Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Kαλή ανάρωση Αυγερινέ!!!

xristos 6