Σάββατο 29 Μαρτίου 2008

Τα SMS

Το παρακάτω μήνυμα φτάνει από χθες στα κινητά των περισσότερων ποδοσφαιριστών του Παναιτωλικού:
«Ισχύει για όσους το λάβουνε και όσους δεν το λάβουνε αυτό το μήνυμα. Η τιμωρία η μεγάλη θα είναι μετά τον αγώνα και θα διαρκέσει όσο κρίνουμε εμείς. Αυτά που γίνανε στα άψυχα θα γίνουνε στα πόδια σας. Και μην σας παραμυθιάζει ο Κωστούλας και ο μπάτσος ο Μπελεβώνης ότι θα σας σώσει. Αν δεν πράξετε έτσι όπως πρέπει αυτή την εβδομάδα θα γίνει η αρχή με έναν από σας για παραδειγματισμό και για να δείτε ότι δεν λέμε λόγια. (Εννοείται ότι όποιος τολμήσει να βάλει γκολ ακόμα και αν χάσετε να γίνει μετανάστης)».
Όλα αυτά τα μηνύματα έχουν αποσταλεί από τον αριθμό 6948531480



Share

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ntropi!!!

Ανώνυμος είπε...

Eδώ και τώρα, ανακοίνωση όλων αυτών στην αθλητική και πολιτική ηγεσία και ΑΠΟΧΗ από τον αυριανό αγώνα (διεκδίκησή του στα χαρτιά φυσικά) και απειλή ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ από το πρωτάθλημα, ώσπου η διοργανώτρια αρχή πάρει αποφάσεις. Επίσης μήνυση και αγωγή στην διοργανώτρια αρχή για τα συμβάντα...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΜΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΡΟΞΕΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ-ΑΠΕΙΛΕΣ.ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΟΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟΤΗΤΕΣ ,ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ.ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ!ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟ.ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΤΣΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ''ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ'' ΤΥΠΟΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΕΡΕΣ ΠΛΑΤΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ!!!ΑΨΟΓΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΙΑ ΕΥΚΟΛΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΚΛΙΣΗ ΤΟΥΣ!!!ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΒΙΝΤΕΟΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΤΗΣ ΘΑΛΠΩΡΗ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΜΠΡΑΒΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ(ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟ ΠΩΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΝΕΙ ΧΡΥΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΣΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΡΚΩ-ΕΜΠΟΡΙΟ)ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ!!
ΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΥΓΚΙΝΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ , ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ, ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΜΑΤΑ ΠΡΟΘΥΜΙΑ ΝΑ ΥΠΟΤΑΧΤΟΥΝ ΣΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΩΝ ΜΠΡΑΒΩΝ.ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ-ΕΚΦΟΒΙΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ.ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΑΥΡΙΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΣΟ ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΛΙΤ ΤΟΥ ΤΟΠΟ.ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ.ΤΟ ΞΕΡΕΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ , ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!!!(ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ).
ΟΙ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΛΑΞΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙ, ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΘΑ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΚΟΓΙΑΝΝΗ.ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΘΩΩΣΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΣΕ ΤΙΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ,ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥ!!!!ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΤΗ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΣΑ ΔΟΥΛΟΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ-ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ.''ΛΑΕ ΑΝΑΠΗΡΕ...ΠΑΛΙ ΣΟΥ ΤΑΖΟΥΝ!!!''

Βρυκόλακες νεοάνθρωποι
προσκυνούν το σιδερόφραχτο ήλιο
ξορκίζοντας το τίμιο ξύλο
των πασάλων της καρδιάς μας
Αχνοφέγγει το μέλλον μας
σαν άναμα τσιγάρου σε αφέγγαρο βράδι
κάτω από πυρηνικά ηλιοβρόχια
εκεί που φωτογραφίζονται
οι ακρωτηριασμένες ελπίδες
των εργατών όλου του κόσμου
Νεκροζώντανοι σε μια πόλη
κινηματογραφημένων αποστολών
οικοπεδοφάγοι νταβατζίδες
ξεσκίζουν τα σωθικά της μάνας γης
που αιμορραγεί ψυχανεμίζοντας
πάνω από τα κεφάλια μας
το τσεκούρι της εκδίκησης
Δημοσιογραφίσκοι με κροκοδείλια δάκρυα
γραφειοκράτες υπολογιστές
πλανητάρχες καίσαρες , ιεροεξεταστές
μπράβοι ξεπουλημένοι στη θεία πρόνοια της λεηλάτησης
μας γλείφουν τις πληγές στο λαιμό
με τη γλώσσα της φοβισμένης Αίχιδνας
Εγκληματολογόντας, Σούρνοντας
Ξεπουλώντας γλοιωδικά , ρουφιανεύοντας
εγκυμονούν το καλούπι
του αυριανού ένστολου πολίτη!!!!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ!!!ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΜΠΡΑΒΟΥΣ-ΛΑΚΕΔΕΣ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟΤΗΤΕΣ.ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΩΣ ''ΒΙΑΖΟΥΝ'' ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΤΕ(ΒΛΕΠΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ)!!!

Ανώνυμος είπε...

Παγκράτι 6 πολλά συγχαρητήρια για το μήνυμα...Συμφωνώ απόλυτα και επαυξάνω...

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝ...ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ...ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ(ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΙΑΓΟΡΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ) ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!

pane-athens

Ανώνυμος είπε...

Gamw ta spitia tous kai gamw thn ilioupoli tous fate tous tin panagia emeis eimaste edw gia esas fate tous ta petala kopste tous ta podia ... skiste tous tous kolous den paei allo auto to pragma ... maziki anakoinwsh olwn twn sundesmwn ... kai na parevrethoume oloi se 1 match tis ilioupolis mesa ston ilio kai na ta kanoume poutana den paei allo auto to pragma eleos poia !!

Ανώνυμος είπε...

E-MAIL ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ CONTRA.GR: (ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2008)

ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ? ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ" ΤΟΥ CONTRA? ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ?
ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΜΠΛΕΚΕΣΤΕ ΣΤΗ ΣΥΜΟΜΩΣΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ? ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΔΗΜΑΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ ΤΟΥ CONTRA ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ. Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΕΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΠΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΜΑΣΑΜΕ ΗΜΑΣΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕΤΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΝΑ ΣΤΗΛΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

PANE OLE OLE PANE OLE OLE EISAI O THEOS MAS PANETOLIKE OE OE OE

Ανώνυμος είπε...

re pagrati les kapoia sosta pragmata alla me toso malakismeno tropo poy den mporei na se parei kanenas sta sobara