Παρασκευή 14 Μαρτίου 2008

Κωστούλας: Οι φίλαθλοι ασπίδα στην ομάδα

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ρωτήθηκε αν εκτιμά πως υπάρχει ενδεχόμενο προβοκάτσιας στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Διαγόρα, με επεισόδια που μπορούν να δημιουργήσουν τρίτοι. Με τις απαντήσεις του έδειξε ότι έχει εμπιστοσύνη στους φιλάθλους τους Παναιτωλικού και στα μέτρα που έχουν ληφθεί. Είπε:
Απ’ ότι φαίνεται θα έχουμε πολύ μεγάλη προσέλευση κόσμου. Η κινητοποίηση είναι πολύ μεγάλη και πιστεύω ότι είναι χρέος όλων μας να βρίσκονται όλοι σε επιφυλακή, μέσα και έξω από το γήπεδο. Αν δούμε κάτι περίεργο και παράξενο να το αντιμετωπίσουμε κατάλληλα. Μετά από το δικό μας περιστατικό και όσα έγιναν στις Αχαρνές, περιορίζονται πιστεύω λίγο και οι κινήσεις αυτών των θερμόαιμων φιλάθλων άλλων ομάδων που ενδεχομένως θελήσουν να προβοκάρουν μια κατάσταση. Πολύ δύσκολο το βλέπω να συμβεί κάτι, αλλά υπάρχουν κάποιοι που δεν σκέφτονται λογικά και ποτέ δεν ξέρεις. Εμείς το έχουμε επισημάνει, το ξέρουμε, έχουμε μιλήσει με τις αρχές και με δικούς μας ανθρώπους εδώ, όπως με τη Θύρα 6, για να ξέρουν κι αυτοί να μην «τσιμπήσουν» σε κάποια προβοκάτσια. Ότι και αν γίνει θα μπορέσουμε να το αντιμετωπίσουμε πιστεύω. Έχω εμπιστοσύνη στους δικούς μας φιλάθλους, γιατί πραγματικά τον τελευταίο καιρό έχουμε δείξει ένα πρόσωπο προς τα έξω, που δείχνει ότι είμαστε πιο ώριμοι απ’ όλους τους υπόλοιπους που έχουμε συναντήσει. Αυτό πιστεύω θα δείξουμε και τώρα.

Για το αν έχουν προστεθεί καινούργια στοιχεία από τις έρευνες που γίνονται για την επίθεση που δέχτηκε η αποστολή του Παναιτωλικού:
Το τελευταίο που μας είπαν είναι ότι δεν έχουν ακόμα τίποτα στα χέρια τους που να μπορούν να πουν σε μας. Το βλέπουν πολύ σοβαρά και προσπαθούν να βγάλουν αποτέλεσμα. Δεν υπάρχει τίποτα καινούργιο.

Για την πιθανή ημερομηνία που θα οριστεί το παιχνίδι με την Ηλιούπολη:
Υπάρχουν δύο ημερομηνίες. Στις 30 του Μάρτη, που δεν θέλουμε να γίνει, επειδή παίζουμε την Πέμπτη 27 με τη Θύελλα και την Τετάρτη 2 Απριλίου με τον Ατσαλένιο. Αίτημά μας είναι να γίνει στις 6 και νομίζω πως θα το δεχτούν.

Ρωτήθηκε για την κρισιμότητα του αγώνα με τον Διαγόρα και το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα:
Είναι ένας σημαντικός αγώνας με ομάδα που είναι μπροστά μας. Αποτελεί κομβικό σημείο στην πορεία του πρωταθλήματος. Χθες συνάντησα τους παίκτες και διαπίστωσα ότι είναι όλοι τους σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση. Έχουν θέληση όχι μόνο για νίκη στο παιχνίδι με τον Διαγόρα, αλλά και παραπέρα. Έχουν αποκτήσει ένα πάθος που πιστεύω να βγει στο γήπεδο και την Κυριακή και στη συνέχεια. Ξέρουν τη σοβαρότητα του παιχνιδιού αυτού και της υπόλοιπης πορείας μας.



Share

2 σχόλια:

Agbonlahor είπε...

Έλα ρε πατρίδα. Forza Παναιτωλικός!

Ανώνυμος είπε...

geia soy proedrara arxonta