Παρασκευή 21 Μαρτίου 2008

Δηλώσεις Σπύρου Μαραγκού

Την ευκαιρία να αναφερθεί στο παιχνίδι με τον Διαγόρα, αυτό της Κυριακή στη Μυτιλήνη, αλλά και όσα ακολουθούν σε σύντομο διάστημα, είχε σήμερα ο Σπύρος Μαραγκός στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου:
Μετά το αποτέλεσμα που είχαμε με τον Διαγόρα, που σίγουρα δεν ήταν αυτό που θέλαμε, πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε τη νίκη για να συνεχίσουμε προς το στόχο που έχουμε θέσει απ’ την αρχή. Είναι δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που στα τελευταία παιχνίδια έχει ένα θετικό σερί. Αυτό εμάς δεν πρέπει να μας προβληματίζει, πρέπει να κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα, πώς ακριβώς και με ποιο τρόπο θα πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Προετοιμαζόμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα για να είμαστε σε τέτοιο επίπεδο που θα καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη.
Πρέπει να βρούμε τον αγωνιστικό ρυθμό να είμαστε σε όλο το 90λεπτο χωρίς κενά διαστήματα, όπως έγινε στο παιχνίδι με τον Διαγόρα. Δουλεύουμε πάνω σ’ αυτό και έχουμε αλλάξει πάρα πολύ. Υπάρχουν τα περιθώρια και πρέπει να επιμείνουμε και να μπορούμε σε όλο το 90λεπτο να παίζουμε καθοριστικό ρόλο στο τέμπο του παιχνιδιού. Ο Παναιτωλικός είναι ομάδα που πρέπει να δίνει αυτή το ρυθμό σε κάθε παιχνίδι και αυτό προσπαθούμε να πετύχουμε. Είναι ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και οι άλλοι πρέπει να προσαρμόζονται πάνω της. Είναι μια φιλοσοφία που πρέπει να περάσει γρήγορα, για να έρθουν γρήγορα και τα αποτελέσματα.
Ο τραυματισμός που Κατράνα μας έχει δημιουργήσει ένα πρόβλημα με τους μικρούς. Είναι άσχημο για το παιδί, το οποίο χάσαμε για το υπόλοιπο της σεζόν. Μέσα από την ομάδα και την επιλογή κάποιων ποδοσφαιριστών, πρέπει να βρίσκομε λύσεις σε κάθε παιχνίδι.

Σε ερώτηση πότε θα είναι σε θέση να έχει πλήρη άποψη για την ομάδα, απάντησε: Ξέρω τα παιδιά και τι που μπορούν να προσφέρουν, αλλά το κυριότερο είναι οι ποδοσφαιριστές που θα μπαίνουν στο παιχνίδι, να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Γιατί κάποια παιδιά με τραυματισμούς έχουν μείνει πίσω και υπάρχει πρόβλημα σ’ αυτό, το οποίο θα λύσουμε μέσα από την ομάδα. Ο Παναιτωλικός έχει πολλούς και καλούς ποδοσφαιριστές, έχει αυτή τη δυνατότητα.

Για το αν οι παίκτες του έχουν μέσα τους τον πρωταθλητισμό: Πρωταθλητισμός είναι σε κάθε παιχνίδι να ζητούν το αποτέλεσμα. Να μπει στον κάθε ποδοσφαιριστή, να το νιώσουν αυτό και να προσπαθούν μέχρι το τέλος του παιχνιδιού να το πετύχουν. Η αγωνιστικότητα είναι ο πρωταθλητισμός, το αποτέλεσμα έρχεται μετά.

Για το αν θα άλλαζε κάτι εκ των υστέρων στις επιλογές του στο παιχνίδι με τον Διαγόρα είπε: Όχι, δεν νομίζω ότι μπορούσε να γίνει κάτι διαφορετικά. Όπως ξαναείδα το παιχνίδι, ο μόνος από τους παίκτες που ήταν στην ενδεκάδα και μπορούσε να παίξει δεξί μπακ ήταν μόνο ο Βαγγέλης Κουτσουρές. Στο α’ ήταν επηρεασμένος, αλλά στο β’ ημίχρονο ήταν πολύ καλός και βοήθησε. Από κει και πέρα είναι δύσκολο να κάνεις μια δεύτερη αλλαγή αμυντικού, ενώ χρειάζεσαι να κερδίσεις το παιχνίδι. Βάλαμε δύο επιθετικούς και θα μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι, αν και ο αντίπαλό μας έπαιζε ποδόσφαιρο.

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια που έχει το πρόγραμμα τις επόμενες μέρες: Είναι τέσσερα παιχνίδια σε δέκα μέρες. Η άποψή μου είναι πως αν μια ομάδα στην κατηγορία είχε τη δυνατότητα να παίξει τόσα παιχνίδια μαζεμένα, είναι ο Παναιτωλικός, που έχει ένα ρόστερ πραγματικά δυνατό. Εμείς προετοιμαζόμαστε για τα τέσσερα αυτά παιχνίδια. Κάποια παιδιά θα ξεκουραστούν, κάποια θα πάρουν ειδικό πρόγραμμα για να παίξουν τα επόμενα. Προετοιμαζόμαστε γι’ αυτά τα τέσσερα παιχνίδια, που ξέρουμε ότι είναι όλο το πρωτάθλημα.



Share

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΜΑΡΑΓΚΟΥ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΥΡΕ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ. ΑΛΛΑ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΖΕΣΤΑΙΝΟΝΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 90'. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΩΡΗΣΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΡΟΠΟΝΗΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΥΜΝΑΣΤΗ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ.

ΧΡΗΣΤΟΣ είπε...

Ο Αβραμίδης δεν έπαιζε στην ενδεκάδα. Έπρεπε να βάλει μέσα μικρό στη θέση του Κατράνα και για να βάλει και τον Αβραμίδη έπρεπε να κάνει και δεύτερη αλλαγή στο 10'. Είπε ότι προτίμησε να κάνει τις αλλαγές να βοηθήσει την επίθεση.

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν οι δηλώσεις περί ρόστερ τις ακούμε εδώ και 2 χρόνια!!
Ναι,εδώ και δύο χρόνια ο Παναιτωλικός έχει το καλύτερο και πιο ακριβοπληρωμένο ρόστερ!!!
Θέλουμε να δούμε αποτελέσματα!!!
ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝΟΔΟ!!!!!

xristos 6

ΔΙΠΛΟ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

Apo τις δηλώσεις του φαίνεται ότι δεν έβαλε μυαλό ο Μαραγκός. Απλά μας λέει με τα λόγια του ότι κύριοι δεν είμαι καλός προπονητης!!!
Μα είναι δυνατόν να λέει ότι τα πήγε καλά ο Κουτσουρές στη θέση του δεξιού μπακ. Ε τότε στη υτιλήνη ας βάλει και το Νικολαίδη σέντερ φόρ. Μάλλον θα τρελαθούμε φέτος με τις επιλογές που γίνονται...
Α εκείνον τον καπουράνη ψάχνανε πολύ να τον βρούνε; Ας σταματήσει επιτέλους η κοροιδία κι ας ακολουθήσουν τα λόγια Αποστολάκη και καρποδίνη, γιατί μας βλέπω ούτε μπαράζ να μην προλαβαίνουμε!!!

Ανώνυμος είπε...

"Όχι, δεν νομίζω ότι μπορούσε να γίνει κάτι διαφορετικά. Όπως ξαναείδα το παιχνίδι, ο μόνος από τους παίκτες που ήταν στην ενδεκάδα και μπορούσε να παίξει δεξί μπακ ήταν μόνο ο Βαγγέλης Κουτσουρές. Στο α’ ήταν επηρεασμένος, αλλά στο β’ ημίχρονο ήταν πολύ καλός και βοήθησε. Από κει και πέρα είναι δύσκολο να κάνεις μια δεύτερη αλλαγή αμυντικού, ενώ χρειάζεσαι να κερδίσεις το παιχνίδι. Βάλαμε δύο επιθετικούς και θα μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι, αν και ο αντίπαλό μας έπαιζε ποδόσφαιρο."
1) εμείς παίξαμε ποδόσφαιρο;
2)σε τι βοήθησε ο Κουτσουρές; στην άμυνα;
3)φανταστείτε ότι το ξαναείδε το ματς.
4)χαραμίζεις τον πιο φορμαρισμένο χαφ στο άκρο της άμυνας για να μην βάλεις αμυντικό; Ας έβαζε στο ημίχρονο τον Αβραμίδη για να μην χαλάσει αλλαγή νωρίτερα. Από τον Πάβελα περίμενε να πάρει το ματς; Τι έβλεπε στο βίντεο;

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΝ ΚΑΠΟΥΡΑΝΗ ΤΙ ΤΟΝ ΕΦΕΡΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ;ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ.ΑΦΟΥ Ο ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΠΡΟΤΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ!

Ανώνυμος είπε...

Aντε ρε καναρίνια!!!!!
Πάρτε το διπλό!!!!
Δεν αντέχουμε άλλη ξενέρα!!!!



xristos 6