Πέμπτη 6 Μαρτίου 2008

Πρώτος ο Σάμπο

Ο Τίμπορ Σάμπο έκοψε πρώτος το νήμα των συμμετοχών στον α’ γύρο. Είναι ο μόνος ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού που έπαιξε και στα 17 παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Είναι ο πρώτος σε αγωνιστικά λεπτά (1.474). Ο Σερβο-ούγγρος μέσος δεν θα μπορέσει να συνεχίσει το σερί της παρουσίας του σε όλα τα παιχνίδια, αφού οι ενοχλήσεις που έχει στο γόνατο δεν θα του επιτρέψουν να είναι στην αποστολή για τον αγώνα στην Ηλιούπολη. Κινδυνεύει να χάσει την πρωτιά και στον συνολικό χρόνο συμμετοχής, καθώς ο δεύτερος Παναγιώτης Ζορμπάς απέχει 66 λεπτά από τον Σάμπο.
Ο Ζορμπάς ήταν τις περισσότερες αγωνιστικές πρώτος στη λίστα, αλλά στη Ρόδο δεν χρησιμοποιήθηκε και έμεινε δεύτερος με 1.408 λεπτά σε 16 αγώνες. Ο τρίτος σε χρόνο Αβραμίδης έχει 1.279 λεπτά σε 15 παιχνίδια. Ούτε αυτός θα παίξει την Κυριακή στην Ηλιούπολη λόγω τιμωρίας και λογικά θα τον ξεπεράσει ο Λιούρδης (1.260 λεπτά σε 14 αγώνες).
Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες του Παναιτωλικού έχουν λιγότερα από 1.000 λεπτά. Την ενδεκάδα συμπληρώνουν οι Δέντσας (969 – 13), Ρούσσης (960 – 12), Καρακατσάνης (852 – 14), Ντε Φραντσέσκο (818 – 11), Γκόλιας (786 – 10), Νάιντος (738 – 10), Σκαρμούτσος (705 – 10).
Οι δύο πιο παλιοί παίκτες του Παναιτωλικού Κώστας Νικολαΐδης και Νίκος Καλοκαίρης (οι μόνοι που αγωνίζονται ανελλιπώς από το καλοκαίρι του 2004), δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ούτε λεπτό. Το ίδιο και οι Νάκος, Λαδάς. Συνολικά έχουν αγωνιστεί φέτος στον α’ γύρο 30 ποδοσφαιριστές, τρεις εκ των οποίων έφυγαν από την ομάδα χωρίς να συμπληρώσουν 90 αγωνιστικά λεπτά (Τραορέ, Καραμανώλης, Σταμούλης), όπως και οι Βαγγελής, Δράκος, Μήτσης, που είναι στις τελευταίες θέσεις της λίστας.



Share

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ Ο ΣΑΜΠΟ,ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΞΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ...ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ,ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΝΑΜΕΤΡΙΣΗ.ΕΛΠΙΖΩ Ο ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ.

titormos89 είπε...

Είναι και ο Μπραντάο ένας από αυτούς που έπαιξε κι έφυγε κ. Στούμπο, αν θέλετε συμπληρώστε το!