Κυριακή 2 Μαρτίου 2008

Ω τι κόσμος...






Ήταν μια από τις μαζικότερες εκδρομές που έχουν κάνει τα τελευταία χρόνια οι οπαδοί του Παναιτωλικού! Περισσότερα από 1.500 άτομα βρέθηκαν στο γήπεδο της Παναχαϊκής και από την αρχή ως το τέλος του αγώνα έκαναν αισθητή της παρουσία τους. Εκδρομείς από την Αθήνα, το Αγρίνιο και άλλες πόλεις της Αιτωλοακαρνανίας, φοιτητές ή εργαζόμενοι στην Πάτρα, βρέθηκαν στην εξέδρα, όχι μόνο στο πέταλο όπου ήταν ο μεγαλύτερος πυρήνας.
Ακόμα και οι παίκτες του Παναιτωλικού που έχουν συνηθίσει από τέτοιες εκδρομές, δεν έκρυβαν το θαυμασμό τους και ζήτησαν να μεταφέρουμε τις ευχαριστίες τους σε όλους για τη συγκλονιστική παρουσία των οπαδών στην Πάτρα.



Share

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άντε και στην επόμενη έξοδο με πολύ κόσμο.....ΑΛΛΑΓΗ ΓΥΜΝΑΣΤΗ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΓΙΑΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ... ΜΗΝ ΠΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ....ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ
...

Ανώνυμος είπε...

εχω να δω την παναιτωλικαρα σε σοβαρο εκτος απο το αργος.
ειδα στιγμιοτυπα απο πατρα σημερα στο ιντερνετ και συγκινηθηκα φοβερα.
δεν υπαρχουν καλυτεροι οπαδοι απο του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ σε ολοκληρα τα βαλκανια.
ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ανατριχιλα.............
χωρις λογια

Ανώνυμος είπε...

H MONH DYNAMH SOU,EINAI OI OPADOI SOU!MPRAVO MAS GIA TO PARTY POU STHSAME STHN PATRA!

Ανώνυμος είπε...

bravo paidia...na eiste panta konta sthn omada sas,opws kai tosa xronia twra....Ante kai A' Ethnikh,ekei pou sas axizei me tetoio kosmo...

Nafpaktos...

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν για να λέμε τα πράγματα ως έχουν, ο χώρος των δύο κερκίδων που μπήκαν οι περισσότεροι οπαδοί μας και φίλοι μας στην παναχαική έχει 2083 θέσεις καθήμενων και ήταν κατάμεστες. Ομως Αγρινιώτες ήταν και σε άλλα μέρη του γηπέδου και μάλιστα πανηγύρισαν και το γκολ της ισοφάρισης...Αρα χθες στο γήπεδο της Παναχαικής είχαμε από 2200-2400 φιλάθλους κατά προσέγγιση...Ηταν η μαζικότερη έξοδος από την εποχή του Αργους.

Τις καλημέρες μου...

Ανώνυμος είπε...

Όλο το πέταλο έχει 2.000 θέσεις, όμως δεξιά - αριστερά υπήρχε κενό για λόγους ασφαλείας. Στο πέταλο λοιπόν δεν ήταν περισσότεροι από 1.500, αλλά πάλι μικρή σημασία έχει. Εκείνο που μετράει είναι ότι δεν μπορεί άλλη ομάδα Γ' Εθνικής (και οι περισσότερες της Α' και Β') να έχει τόσο κόσμο σε εκτός έδρας ματς. Μπράβο και πάλι μπράβο.

Ανώνυμος είπε...

apisteutos o laos tou pane.krima gia to paidi pou ematha oti traumatistike an kai de pira hampari tipota.meno patra kai vlepo prpspatheia gia apacsiosi tou laou mas apo ta topika mme,xoris thn paramikri anafora ston uperoxo lao mas.den pirazei omos ,de tha mas ftasete pote minares patrinoi.agonistika afou sto proto imixrono de valame 3 gol kala na pathoume.pantos de ginetai na xathei to protathlima kai h anodos me tipota.

Ανώνυμος είπε...

τα 2050 εισιτήρια που είχαν για το πέταλο εξαντλήθηκαν. είπε κάποιος μια μ....α και το χάψατε. περίπου 2300-2600 λαός ήμασταν. μυαλό θέλει;

Ανώνυμος είπε...

SYMFONO ME TON FILO " 1:00" . KAI 100 NA LEGANE OTI PIGAME PATRA , OI PHOTO KAI TA VIDEO DEN LENE PSEMATA.
PAME GIA HLIOUPOLI TORA, OSO POIO POLOI TOSO KALYTERA.MIN MOU PEITE "KARNAVALI" KAI KATHARI DEFTERA.AFISTE TOUS M.....S ME TA KARNAVALIA TOUS. EKEI ENAI POU MAS XREIAZETE H OMADA.