Σάββατο 15 Μαρτίου 2008

Sold out!

Όποιος προλάβει πρόλαβε! Απ’ ότι φαίνεται κάποιοι θα μείνουν απ’ έξω, αφού είναι θέμα ωρών η εξάντληση των εισιτηρίων για το αυριανό παιχνίδι Παναιτωλικός – Διαγόρας. Το πρωί του Σαββάτου έχουν απομείνει ελάχιστα εισιτήρια προς διάθεση από τα 3.800 (πλέον των διαρκείας) που κυκλοφόρησαν από το απόγευμα της Τετάρτης.
Η ΠΑΕ διέθεσε 1.700 εισιτήρια των 12 ευρώ για τη σκεπαστή εξέδρα, 400 εισιτήρια των 7 ευρώ για παιδιά και γυναίκες για τη σκεπαστή εξέδρα και 1.700 εισιτήρια των 5 ευρώ για την μικρή εξέδρα.
Από το πρωί πωλούνται διαρκώς εισιτήρια και ο αριθμός αυτών που έχουν απομείνει είναι τώρα κάτω των 250, ενώ η ζήτηση είναι πολλαπλάσια. Το εισιτήριο έχει μετατραπεί σε μαγικό χαρτάκι και πολλοί είναι εκείνοι που δεν θα μπορέσουν να δουν το αυριανό μεγάλο ντέρμπι στις 3.30.



Share

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ....ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!!!ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ!!!!ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!!!!!ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΘΑ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ!!!!!ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΑΡΑ!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

emeis pou erxomaste apo athnes 8a broume tipota xristo i stin mabri agora? oso oso gia ton panetoliko paidia 2 psaxno!!!

Ανώνυμος είπε...

O ΠΑΝΕ αύριο θα δείξει σε όλη την Ελλάδα το τι σημαίνει ΓΙΟΡΤΗ ποδοσφαίρου και εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου...
Γιατί στο Αγρίνιο επιτρέπεται και να κερδίζουν άλλες ομάδες (και να φιλοξενούνται κατά τον καλύτερο τρόπο) σε σχέση με άλλους κατά Αθήνα μεριά.

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ??????????????? ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΝΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΝΕ!!! ΟΛΕ ΟΛΕ ΠΑΝΕ ΟΛΕ ΟΛΕ

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ, Η ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ. ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΑΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

exo 5 !!!! opoios thelei kserei pou tha me vrei......
kai opoios den kataferei na mpei sto gipedo , yparxoun kai oi polykatikies gyro me kalh thea. eidika piso apo tin thyra 6. den gnorizo omos timi eisodou gia taratsa !!!!

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΗΣΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΥΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΡΕ ΤΡΕΛΑ ΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΑΣ.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΧΡΗΣΤΟ ΧΑΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΡΟΣΤΙΑ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ!!!!!!!!!!!!!!! ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ