Κυριακή 9 Μαρτίου 2008

Αναβλήθηκε το παιχνίδι!

Την απόφαση για την αναβολή του αγώνα Ηλιούπολη – Παναιτωλικός πήρε η διοργανώτρια Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ & Γ’ Εθνικής. Μετά τα πρωτοφανή γεγονότα που συνέβησαν τη νύχτα στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή της ομάδας και την επίθεση με μολότοφ και πυροβολισμούς, η διοργανώτρια αποφάσισε να αναβάλει το παιχνίδι, λόγω της αναστάτωσης που προκλήθηκε στην ομάδα του Αγρινίου.
Η ανακοίνωσή της λέει:
"Η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β' & Γ' Εθνικής Κατηγορίας, μετά τα όσα διαδραματίστηκαν και κατεγράφησαν από την Αστυνομία και τον Αθλητικό Εισαγγελέα στο ξενοδοχείο που διέμενε η αποστολή της ομάδας της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, αποφάσισε να αναβάλλει τον αγώνα της 18ης Αγωνιστικής του 1ου Ομίλου του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γ' Εθνικής Κατηγορίας μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ -ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ. Η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β' & Γ' Εθνικής Κατηγορίας καταδικάζει τα επεισόδια".



Share

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ .ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΤΟΣΟ ΣΑΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΗ .ΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΡΑΤΟΣ
ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.Η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΛΙΣΕ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΕΛΕΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ουτε στη Ουγκάντα δεν γίνονται αυτά!!!!!Ούτε στο Αφγανισταν......Δηλαδή τι η διοργανώτρια αρχη περιορίστηκε στην καταδίκαση των γεγονότων!!!!Πλάκα με κάνεις??????που λένε και στη Μακεδονία.......παλι καλά δηλ. που δεν μας έβαλαν να παίξουμε και το παιχνίδι........ΕΠΟ, Αθλητικός Εισαγγελέας δεν υπάρχουν?????Δεν υπάρχουν!!!!ήταν ρητορική η ερώτηση....

Ανώνυμος είπε...

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΟΥΓΚΑΝΤΑ ΛΕΝΕ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Για ποιο ποδόσφαιρο μιλάμε ? ΚΑΤΑΝΤΙΑ ξεφτίλες αρμόδιοι...Δεν κάνετε κανέναν έλεγχο για το ποιοι διοικούν τις ομάδες, οικονομικά στοιχεία κι από πού προέρχονται αυτά...Τί δουλειά επαγγέλονται κι έλεγχος αυτής...ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ,δεν περιγράφουν ακριβώς τη ντροπή που συνέβη και συμβαίνει εξακολουθητικά με αυτά τα μιάσματα.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ..
ΟΣΟ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΤΟΣΟ ΣΚΑΒΟΥΝ ΤΟ ΛΑΚΟ ΤΟΥΣ..