Τρίτη 18 Μαρτίου 2008

Καρποδίνης: Περίμενα κάτι άλλο

Απογοητευμένος από την εικόνα που παρουσίασε ο Παναιτωλικός στο παιχνίδι με τον Διαγόρα, δήλωσε ο Σωτήρης Καρποδίνης. Ο παλιός προπονητής της ομάδας του Αγρινίου ήταν καλεσμένος του Συλλόγου Παλαιμάχων το τριήμερο και τιμήθηκε πριν το ντέρμπι από τον Σύλλογο Παλαιμάχων, την ΠΑΕ, τον Ερασιτέχνη και τη ΛΕ.ΦΙ.ΠΑ. «Δεν περίμενα ότι θα δω αυτόν τον Παναιτωλικό. Περίμενα κάτι άλλο, μια διαφορετική ομάδα. Μου έστειλε ο Σταρακάς ένα περιοδικό και είδε να είναι μόνο ένα παιδί από το Αγρίνιο. Δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι δεν θα έχει βάση Αγρινιώτες».
Από την άλλη έδειξε ενθουσιασμένος από την οργάνωση και τις υποδομές της ομάδας. «Δεν είχε ο Παναιτωλικός ποτέ αυτά που έχει τώρα. Είδα από κοντά ότι ο πρόεδρος τους παρέχει όλες τις ανέσεις, που δεν έχουν ακόμα και σωματεία Α’ Εθνικής. Είναι κρίμα να έχουν ένα άνθρωπο που να προσφέρει τόσα και έναν λαό που θα τον ζήλευαν όλα τα σωματεία. Δεν έμεινα ευχαριστημένος, δεν περίμενα να δω έναν τέτοιο Παναιτωλικό».
Αναφέρθηκε στον κόσμο και είπε ότι συγκινήθηκε βλέποντας το γήπεδο γεμάτο από φίλους της ομάδας. «Είναι κρίμα να μην χαρίσει σ’ αυτόν τον κόσμο τη χαρά. Αυτός ο λαός είναι ταλαιπωρημένος. Είναι ντροπή για το Αγρίνιο και όλη την Ελλάδα να είναι ο Παναιτωλικός σ’ αυτή την κατηγορία και να συζητάμε αν θα κερδίσει το Κορωπί και τη Σαλαμίνα».
Θυμήθηκε εικόνες από το παρελθόν, τότε που ο ίδιος ήταν προπονητής και περιέγραψε πως ζούσαν ανάλογες στιγμές πριν από ντέρμπι. «Όταν εμείς βγαίναμε από τ’ αποδυτήρια, τους έλεγα κοιτάξτε με στα μάτια. Βγαίνουμε και στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο θα έχουν εξαφανιστεί οι αντίπαλοι. Τους έλεγα, ο Παναιτωλικός είναι δικός μου, είναι δικός σας, είναι αυτού του λαού. Ακούγαμε το "Θεέ μου, Θεέ μου Παναιτωλικέ μου" και δακρύζαμε όλοι μαζί».



Share

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

DASKALE KYR SWTHRH S'EYXARISTOUME POLY GIA OLA OSA EXEIS PROSFEREI STHN PANAITWLIKARA MAS.O THEOS NA S'EXEI PANTA KALA.AKOMA KAI TWRA,MAS SYGKINEIS ME TA LOGIA SOU...

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι να είχαμε τέτοιο προπονητή και παίχτες και τώρα

Ανώνυμος είπε...

Ο μοναδικός που είχε δίπλωμα απο το εξωτερικό(Ιταλία) και είχε μάθει την προπονητική δίπλα σε μεγάλους προπονητές(Φερράρα).Το Αγρίνιο και το ποδόσφαιρο ήταν η ζωή του και μακάρι οι σημερινοί να έπαιρναν έστω και το 1/10 του ήθους αυτού του ανθρώπου που δε δίστασε να έρθει αντιμέτωπος με δημοσιογράφους-τσιράκια και συμφέροντα της εποχής εκείνης...Ένα μεγάλο ευχαριστώ!!!