Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2008

Αιχμές εκ των έσω

1. Οι προπονητές λένε πως, αν δεν μπορείς να κερδίσεις έναν αγώνα, τουλάχιστον φέρε ισοπαλία κι αν δεν μπορείς ούτε αυτό, μη χάσεις με κατεβασμένα χέρια.
2. Όποια ομάδα κάνει πρωταθλητισμό, όμως, δεν επιτρέπει στον εαυτό της νεκρά διαστήματα…
3. Στο δεύτερο ημίχρονο βγήκε (σ.σ. Δέντσας) αλλά ο αμυντικός, που ήταν σε κάκιστη μέρα –Πρίπου- παρέμεινε.
4. Όταν χάνεις 1-0 δεν κάνεις τσαλιμάκια με τη μπάλα αλλά ζητάς περισσότερη ουσία στο παιχνίδι σου.
5. Οι νέοι παίχτες που έρχονται σε μια ομάδα, δεν μπορούν να προσαρμοστούν στο πρώτο τους παιχνίδι εύκολα και επομένως δεν χρειάζονται παραπάνω από τριάντα λεπτά παρουσίας στο παιχνίδι.
6. Την άλλη αγωνιστική μπορεί και να υπάρξουν ανακατατάξεις…

Σταχυολογήσαμε τα παραπάνω από το Yellow Power, το επίσημο περιοδικό της ΠΑΕ και το δημοσίευμα με τίτλο «…άλλο τερπνός, άλλο ωφέλιμος» που υπογράφει ο ΝΙ.SOS.
Σίγουρα τα παραπάνω σχόλια στο έντυπο της ΠΑΕ προκάλεσαν αίσθηση σε όσους τα διάβασαν, αφού ασκούν έντονη κρητική στον προπονητή του Παναιτωλικού και αποτελούν βέλη κατά παικτών, για όσα έγιναν μια εβδομάδα πριν στο Κορωπί. Ακόμα και τα αντίστοιχα σχόλια των ΜΜΕ (που πολλές φορές έχουν επικριθεί ότι το παρακάνουν) δεν ήταν τόσο αιχμηρά την εβδομάδα που πέρασε.
Ο προπονητής του Παναιτωλικού ρωτήθηκε για την κρητική που ασκήθηκε στον ίδιο και τους παίκτες μέσω αυτού του δημοσιεύματος στο επίσημο περιοδικό της ΠΑΕ και απάντησε ότι «δεν είναι δουλειά μου να διαβάζω πριν το παιχνίδι το επίσημο έντυπο του Παναιτωλικού. Δουλειά μου είναι να προετοιμάζω την ομάδα κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, δύσκολες ή εύκολες για να παίρνει τη νίκη».
Στο σημείο εκείνο παρενέβη ο διευθύνων σύμβουλος Μάκης Μπελεβώνης, που ήταν στην αίθουσα τύπου και ζήτησε να συζητηθεί το συγκεκριμένο θέμα στην συνέντευξη τύπου της Παρασκευής. Είπε όμως, ότι το συγκεκριμένο δημοσίευμα «εκφράζει προσωπικές απόψεις. Η ΠΑΕ εγκαινιάζει συνεργασίες με νέα πρόσωπα που θα εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους».
Οπότε όποιος επιθυμεί «να τα χώνει» σε προπονητή, παίκτες, (ενδεχομένως και) διοίκηση, μπορεί να ζητήσει τη δική του στήλη…




Share

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στο επόμενο Yellow Power θα έχουν τίτλο "Φύγε από δω..."

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή!