Δευτέρα 12 Μαΐου 2008

Προανήγγειλε αποχώρηση με αιχμές ότι παίκτες του δεν θέλουν την άνοδο!!!

«Βόμβες» έριξε ο Φώτης Κωστούλας μιλώντας στον Ρ/Σ «Δυτικά 961 FM». Προανήγγειλε την αποχώρησή του, ενώ δεν δίστασε να καταφερθεί εναντίον παικτών, λέγοντας ότι κάποιοι δεν θέλουν ν’ ανέβει η ομάδα.
Ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού ανέφερε ότι «οι διαθέσεις της Θήβας δεν ήταν διαθέσεις ομάδας που ήθελε να πάρει το παιχνίδι» και όταν του επισημάνθηκε ότι αυτό σημαίνει, ότι κάποιοι στον Παναιτωλικό ή δεν πίστευαν στη νίκη ή δεν την ήθελαν σχολίασε: «Μπορούμε να το πούμε και αυτό τώρα, μετά τα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια. Φαίνεται κάποιοι, ή δεν το πιστεύουν οι ίδιοι ή δεν θέλουν να ανέβουν».
Ρωτήθηκε υπέρ ποιας άποψης κλείνει ο ίδιος και απάντησε: «Είναι κάτι που μέχρι τώρα δεν ήθελα να σκέφτομαι καν. Περνάνε υποψίες στο μυαλό του καθενός όταν έχει να κάνει με ποδόσφαιρο, αλλά τώρα είμαι υποχρεωμένος να σκεφτώ και αυτή την εκδοχή. Το χέρι στη φωτιά δεν το βάζει κανείς, αλλά πολλά πράγματα δείχνουν ότι μερικοί από τους δικούς μας παίκτες δεν θέλουν να προχωρήσουμε».
Ρωτήθηκε αν θεωρεί τυχαίο το γεγονός ότι στις δύο τελευταίες αγωνιστικές όταν το σκορ δεν ευνοούσε την Ηλιούπολη στο δικό της παιχνίδι, ο Παναιτωλικός δέχονταν τρία γκολ στα τελευταία λεπτά και με πανομοιότυπο τρόπο έφερε ισοπαλίες 3-3 με Φωστήρα και Θήβα. «Αυτοί οι συνδυασμοί, εντάξει, έχουν περάσει απ’ το δικό μου μυαλό, δεν καταλαβαίνω όμως με ποιον τρόπο μπορεί να γίνονται. Ένα σημαντικό που είδα χθες ήταν στο παίξιμο του διαιτητή, ο οποίος στο α’ ημίχρονο ήταν σχετικά καλός και στο δεν ήταν το ίδιο καλός. Εκεί να πει κανείς ότι κάτι έγινε στο ημίχρονο και του άλλαξε το μυαλό και τη φιλοσοφία. Για τους δικούς μας παίκτες δεν μπορώ να καταλάβω πώς θα μπορούσε να γίνει αυτός ο συνδυασμός και συντονισμός».
Για το αν έχουν ευθύνες μόνο οι ποδοσφαιριστές και όχι η διοίκηση, καθώς κάποιοι υποστηρίζουν ότι ενδεχομένως δεν θέλει να ανεβάσει την ομάδα είπε: «Σε προηγούμενη συνέντευξη τύπου αυτούς που έκαναν τέτοιου είδους εικασίες τους είπα βλάκες και παρεξηγήθηκαν. Τι να πω γι’ αυτούς τώρα; Είναι βλάκες στο τετράγωνο αν το πιστεύουν. Άκουσα πως ένας γνωστός χολερικός τύπος, που βγάζει χολή μια ζωή, γράφει στο δικό του blog ότι δεν συμφέρει τη διοίκηση ν’ ανέβει. Είναι, λέει, καλά στη Γ’ γιατί έχει ένα ισολογισμό ισοσκελισμένο. Αυτός ο άνθρωπος είναι χολωμένος μαζί μου το ξέρω και σίγουρα παρασύρει και άλλους. Ένας ισολογισμός δεν είναι ισοσκελισμένος όταν μπαίνεις μέσα ένα εκατομμύριο εκατό χιλιάδες ευρώ το χρόνο. Ισοσκελίζει γιατί βάζω λεφτά δικά μου, από την τσέπη μου. Είναι πρωτόγνωρο να λέει κάποιος ότι καλά είναι στη Γ’. Αυτοί που πασχίζουν να πάνε στη Β’ και στη Super League, δεν ξέρουν να μετρήσουν; Στη Γ’ τα έσοδά μας είναι ελάχιστα. Στη Β’ αυξάνονται τα έσοδα κατά πολύ και μειώνονται τα έξοδα. Αυτή τη στιγμή πληρώνουμε υπέρογκα ποσά σε συμβόλαια παικτών, που αν ήμασταν στη Β’ θα έρχονταν πολλοί περισσότεροι με λιγότερα χρήματα να παίξουν. Ανεβαίνουν τα έσοδα των διαφημίσεων και τα τηλεοπτικά δικαιώματα, τα οποία είναι της τάξης των εξακοσίων χιλιάδων στη Β’. Τότε μπορεί να πει κανείς ότι από την τσέπη του βάζει λίγα. Οι άνθρωποι που παρασύρονται απ’ αυτά που γράφει αυτός ο ηλίθιος, θα ‘πρεπε να το ξανασκεφτούν.
Στόχος δικός μου είναι πρώτα απ’ όλα να φύγουμε απ’ αυτή την κατηγορία που μας έχει ταλαιπωρήσει τόσο καιρό και ξεκάθαρα οικονομικό όφελος για εμένα προσωπικά. Θ’ αυξηθούν τα έσοδα της εταιρίας μίνιμουμ κοντά στις εννιακόσιες χιλιάδες το χρόνο».

Τέθηκε υπόψη του η δήλωση του αρχηγού Μάκη Μπελεβώνη «Είμαστε ανίκανοι» και σχολίασε: «Προς τιμή του βγαίνει μπροστά και παίρνει πάνω του το βάρος. Ο ίδιος είπε καλύτερα είναι να δώσουμε στον πρόεδρο τα συμβόλαιά μας, να σηκωθούμε να φύγουμε χωρίς δεύτερη κουβέντα όταν μας το ζητήσει. Είναι αντρίκειο και τίμιο. Μίλησα με τον ίδιο και μου είπε ότι οποιαδήποτε στιγμή θελήσω να του διακόψω το συμβόλαιο, είναι στη διάθεσή μου. Είναι αγρινιώτης και καταλαβαίνω ότι στεναχωριέται. Έχει επενδύσει στην προσπάθεια που κάνει ο Παναιτωλικός και θέλει να μείνει στον τόπο του. Με άλλους παίκτες δεν μίλησα. Θα έχουμε σύντομα ένα συμβούλιο να δούμε τι θα κάνουμε».
Στο ερώτημα πώς σκέφτεται την επόμενη μέρα απάντησε: «Θα επανέλθω σε κάτι που είχε πει ξεκινώντας την προσπάθεια αυτή στο Αγρίνιο. Από την πρώτη μέρα είπα ότι είμαι περαστικός από το Αγρίνιο, δεν ήρθα εκεί, όπως ίσως πολλοί φαντάζονται, για να κάνω καριέρα και σταδιοδρομία. Είχα πει θα μείνω δύο-τρία χρόνια, τόσο πίστευα ότι χρειάζεται για να κάνει κανείς πέντε πράγματα, που θα μείνουν για το Αγρίνιο και τον Παναιτωλικό. Πίστευα σ’ αυτό το διάστημα θα έχουμε καταφέρει να πάρουμε την επιθυμητή άνοδο. Αυτό που είπα τότε, ισχύει ακόμα και τα τρία χρόνια κλείνουν σε δύο μήνες. Για να δώσω και λίγη χαρά σε ορισμένους, που φωνάζουν ότι είμαι ανίκανος και να σηκωθώ να φύγω, σ’ αυτό τουλάχιστον το κομμάτι έχουν δίκιο. Απ’ τα δύο πράγματα που είχα υποσχεθεί, το ένα ήταν να φτιάξω πέντε πράγματα για τον Παναιτωλικό. Αυτό καλά πήγε. Το αγωνιστικό δεν πήγε το ίδιο καλά».
Παρά τις ερωτήσεις δεν θέλησε να πει περισσότερα για το τι ο ίδιος προγραμματίζει. «Κλείνει ένας κύκλος. Ας το αφήσουμε αυτό το θέμα προς το παρόν. Θα έχουμε σύντομα την ευκαιρία να πούμε συγκεκριμένα πράγματα. Η αλήθεια είναι πως ήθελα ν’ ανέβουμε κατηγορία και να φύγω μετά. Το χρήμα, αλλά περισσότερο ο χρόνος που χάνω αυτή τη στιγμή, είναι πολύ σημαντικός. Μ’ αρέσει αυτό που κάνω και ειλικρινά χαίρομαι όταν είμαι στο Αγρίνιο και περνάω καλά με τους συνεργάτες μου. Όσο κι αν δεν τους αρέσει σε μερικούς δημοσιογράφους, περνάω καλά. Από την άλλη έχω χίλια δυο άλλα πράγματα που αφήνω πίσω και πρέπει να σκεφτώ και αυτά. Δεν μπορώ να πω ακόμα με ποιον τρόπο θα υπάρξει μια διάδοχη κατάσταση, αλλά εγώ θα προσπαθήσω να κάνω οτιδήποτε, ούτως ώστε αυτό το λίγο που χτίσαμε μέχρι τώρα να μην πάει στράφι. Θα μιλήσω με τους συνεργάτες μου όταν έρθω στο Αγρίνιο και να φροντίσουμε να υπάρξει μια καλή μετάβαση, που δεν θα φέρει τον Παναιτωλικό εκεί που ήταν παλιά».
Για την αγανάκτηση του κόσμου και τον κίνδυνο που υπάρχει για ακραίες αντιδράσεις στα επόμενα παιχνίδια είπε: «Καταλαβαίνω τη λύπη, την αγανάκτηση, την στενοχώρια όλων. Χθες είδα στο γήπεδο ανθρώπους μεγάλους να κλαίνε σαν μωρά παιδιά. Ο καθένας όσο στενοχωρημένος και να είναι, ας αναλογιστεί λίγο. Αυτοί οι χώροι στο γήπεδο όλων είναι, δεν είναι δικοί μου ή κανενός άλλου. Ας τους προφυλάξουμε. Και την ομάδα τη συγκεκριμένη. Δεν έχουμε άλλους να αλλάξουμε αυτή τη στιγμή. Αν μπορούσαμε να το κάνουμε, εγώ θα έλεγα να αλλάξουμε τους πιο πολλούς. Ας κάνουμε υπομονή, τόσα χρόνια υπομονή κάνουμε. Πιστεύω ότι αυτοί οι παίκτες δεν θα έχουν τη στήριξη μεθαύριο, αλλά το να δημιουργήσουμε και άλλα προβλήματα, δεν νομίζω ότι θα βοηθήσει σε τίποτα. Ας το σκεφτούμε και μην κάνουμε κάτι που στο μέλλον θα αποδειχτεί χειρότερο απ’ ότι πιστεύαμε».



Share

4 σχόλια:

ΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ είπε...

ΠΡΟΕΔΡΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΛΕΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.
ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ,ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑ ΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Πρόεδρε κανένας λογικός ανθρωπος στο Αγρίνιο δεν μπορεί να αμφισβητήσει την προσφορά σου στην ομάδα.
Είδαν όλοι το τι δουλειά έχεις κάνει και γιαυτό εδώ και 3 χρόνια χρόνια αυτή η ομάδα κόβει εισητηρια (εντός και εκτός έδρας) που ούτε ομάδες Α' Εθνικής δεν κόβουν.
Μην εγκαταλείπεις την προσπάθεια!
Απλά κοίτα να διορθώσεις τα κακώς κείμενα που σιγουρα ξερεις πλεον πια είναι και θα εχεις την καθολικη στηριξη του κόσμου. ΜΕΙΝΕ!

alexkaret είπε...

Πρόεδρε επικροτούμε τη προσφορά σου στο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ
σαν θεσμός κι όχι μόνο ,κάτι πρωτόγνωρο για το τόπο μας,
στηρίζουμε τη προσπάθεια
αυτή.
Είμαστε απ΄τα παιδιά που στεκόμασταν στα κάγγελα και
παρακαλούσαμε "μπάρμπα θα με βάλεις μέσα;"
Αλήθεια τι θα λέμε τώρα
στα παιδιά μας ναι σ΄αυτά
που φορέσαμε τη φανέλα, τη φόρμα, το καπέλο του Παναιτωλικου.Τι θα λέω στή
κόρη μου πλέον που με ρωτάει για τον Πανέτο
ναι για κείνο το μικρό καναρινάκι πάνω στα ευκάλυπτα πίσω απ΄το τέρμα;
"Για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολύ ..."

Ανώνυμος είπε...

POY PAS PROEDRE? TWRA POU PHRA KAI KASKOL THS OMADAS MAS KAI PERIFEROMAI MESA STHN ATHINA SAN PALAVOS? PAS KALA? DEN EXEIS NA PAS POUTHENA. EDW THA MEINEIS.
POTE MH SWSOUME KAI ANEVOUME. ALLA ESY EDW THA MEINEIS.