Τετάρτη 23 Απριλίου 2008

Τάδε έφη...

Απαντήσεις Φώτη Κωστούλα σε ερωτήσεις που τέθηκαν στη συνέντευξη τύπου:

Για τους παίκτες που τέθηκαν στο περιθώριο:
Έχουμε ζητήσει να φύγει ο Σκαρμούτσος και αρνείται να φύγει. Ο Αβραμίδης είναι ήδη στο δρόμο να υπογράψει κοινή συναινέσει. Ο Βαγγελή του ζητήσαμε να φύγει, δεν θέλει. Έχει πάρει όλα του τα λεφτά, αλλά παρόλα αυτά λέει, εγώ δεν φεύγω. Ο λόγος; Από πείσμα "θέλω να είμαι εδώ να σας δουλεύω". Ήταν και ειρωνικός, λέγοντας «καλά είναι εδώ, περνάμε καλά». Αυτοί θέλαμε να αποχωρήσουν πολύ πιο πριν και κάναμε υπομονή για να μην δημιουργήσουμε πρόβλημα στον προηγούμενο προπονητή. Ήθελε να κάνει μια προσπάθεια να τους επαναφέρει σε μια κατάσταση αγωνιστικά, αλλά η αδιαφορία τους φάνηκε μέσα στο γήπεδο σε τέτοιο βαθμό, που είπαμε δεν έχει νόημα. Η δική μου προσωπική άποψη είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν θέλουν να ανέβουμε. Από μια περίοδο και μετά η απόδοσή τους ήταν συνεχώς πτωτική και στο τέλος και ο ένας προπονητής και ο άλλος θεώρησαν ότι δεν αξίζει να συνεχίσουν. Είναι και κάνα δύο ακόμα, αλλά επειδή αυτή τη στιγμή δεν έχω την απάντησή τους, θα σας παρακαλούσα να περιμένετε.

Για τη λάθος επιλογή Μαραγκού:
Εγώ δεν θα απαντήσω αυτή τη στιγμή, δεν είναι της ώρας. Αν θέλετε, ευχαρίστως, να μας καλέσει το κανάλι του «Αχελώου», να καθίσουμε ανοικτά να κάνουμε τη συζήτηση ενώπιον όλου του κόσμου. Να κάνουμε τον απολογισμό της χρονιάς. Ευχαρίστως να απαντήσω σε οτιδήποτε. Σ’ αυτή τη χρονική στιγμή, δεν βοηθάει μια τέτοια κουβέντα, γιατί απλούστατα ξαναγυρνάμε πίσω, συζητάμε, μιλάμε, γράφουμε για τα ίδια πράγματα. Εγώ θέλω να βλέπουμε μπροστά αυτή τη στιγμή.

Για τη συνεργασία με τον Ξανθόπουλο και ποια όρια θα καθορίσουν την επιτυχία:
Παρότι ο Βασίλης είναι ενθουσιασμένος από την κατάσταση που βρήκε και πιστεύει ότι θα πάμε πολύ καλά, εγώ είπα του δίνουμε πίστωση χρόνο και δεν θα του φορτώσουμε μια αποτυχία, γιατί δεν έχει κάνει τις επιλογές ο ίδιος. Ανάλογα το μέγεθος της επιτυχίας θα κρίνουμε τότε. Αν πάρει δέκα στα δέκα παιχνίδια είναι μια τεράστια επιτυχία. Αν πάρει εννιά στα δέκα είναι επιτυχία μεγάλη, αν πάρει δύο στα δέκα, τι καθόμαστε και το συζητάμε. Εγώ πιστεύω θα έχουμε εννέα νίκες και μία ισοπαλία…



Share

1 σχόλιο:

gagarin είπε...

Αυτό με την αποδέσμευση Σκαρμούτσου - Αβραμίδη ΤΩΡΑ δεν το καταλαβαίνω. Αν οι λόγοι είναι εξωαγωνιστικοί, εντάξει... Αν όμως οι λόγοι είναι αγωνιστικοί τότε μάλλον η απόφαση αυτή είναι λάθος(γιατί φέτος τουλάχιστον δε νομίζω ότι αυτοί οι δυο είναι οι χειρότεροι παίχτες της ομάδας, κάθε άλλο μάλιστα).
Ακούγεται η φήμη ότι αρνήθηκαν να αποδεχτουν το πρόστιμο που επιβλήθηκε απ' τη διοίκηση μετά το ματς με τον Ατσαλένιο.


Ακούγοντας τις δηλώσεις του κ.Κωστούλα φαίνεται ότι δεν πολυπιστεύει πια στις δυνατότητες της ομάδας...
Ο μόνος που βλέπω να την πληρώνει είναι ο Ξανθόπουλος (ο προπονητής, όχι ο άλλος) γιατί το έχει πάρει πολύ ζεστά το θέμα κι απ' ότι μαθαίνω σκέφτεται να παραιτηθεί απ' την αστυνομία για να αφοσιωθεί αποκλειστικά στην Προπονητική.