Σάββατο 5 Απριλίου 2008

Με ανατροπή στα Play-off o Άρης

Στα Play-off θα λύσουν τις διαφορές τους ο ΑΟ Ελαιοφύτου και ο Άρης Αιτωλικού, που κατέλαβαν τις δύο πρώτες θέσεις στον βαθμολογικό πίνακα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣΝΑ. Σήμερα αναμετρήθηκαν στο Αιτωλικό στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου και ο Άρης ανάγκασε το Ελαιόφυτο στην πρώτη φετινή του ήττα. Με γκολ του Παπαστέλιου (75’) και το Καραμανόπουλου (86’) κέρδισε 2-1 το Ελαιόφυτο που προηγήθηκε στο 61’ με τον Βαϊνά. Η διαφορά μειώθηκε στους τρεις βαθμούς και έτσι θα χρειαστούν οι αγώνες Play-off για να αναδείξουν τον πρωταθλητή.
Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στο Ελαιόφυτο και το δεύτερο στο Αιτωλικό, σε ημερομηνίες που σύντομα αναμένεται να ορίσει η διοργανώτρια. Όποια ομάδα κατακτήσει τέσσερις ή περισσότερους βαθμούς στα δύο αυτά παιχνίδια αναδεικνύεται πρωταθλήτρια και ανεβαίνει στη Δ’ Εθνική. Αν καμία δεν τα καταφέρει, θα γίνει και τρίτο παιχνίδι στο Ελαιόφυτο, όπου οι γηπεδούχοι σ’ αυτή την περίπτωση επικρατούν με νίκη ή ισοπαλία.
Ατρόμητος Αντιρρίου, Αρακυνθιακός, ΓΟΜ, Προμηθέας, Καινούργιο, Ολυμπιακός Παναιτωλίου, τελείωσαν σήμερα τις φετινές τους υποχρεώσεις και παρέμειναν στην κατηγορία.
Στα Play-out θα διεκδικήσουν την παραμονή έξι ομάδες. Θα παίξουν σε διπλές αναμετρήσεις:
Αετός Σταμνάς – Θύελλα Παραβόλας
Όμηρος Νεοχωρίου – Ηρακλής Αστακού
Κένταυρος Αγρινίου – ΠΑΟ Καλυβίων
Υποβιβάστηκαν ο Εύηνος και ο Άρης Λεπενούς που τερμάτισαν στις δύο τελευταίες θέσεις.




Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: