Τρίτη 10 Ιουνίου 2008

Συνεχίζουμε στον ίδιο δρόμο

Ο Φώτης Κωστούλας μίλησε αλλά τα όσα είπε, αυτή τη φορά, δεν εξέπληξαν. Ουσιαστικά επιβεβαίωσε μέσω της τηλεοπτικής εκπομπής πολλές θέσεις και απόψεις που σε συνεντεύξεις τύπου ή δηλώσεις του έχει υποστηρίξει. Όπως την απόλυτη στήριξη και πλήρη εμπιστοσύνη στους συνεργάτες του. Την ανάληψη προσωπικά της ευθύνης για επιλογές όπως αυτές των προπονητών. Την άποψή του ότι τέθηκαν πολλά εξωαγωνιστικά εμπόδια στη φετινή προσπάθεια της ομάδας.
Γνωστοποίησε το αναμενόμενο, ότι δηλαδή, παραμένει επικεφαλής της ΠΑΕ, αφού παρά τις προτάσεις που κατατέθηκαν και τις επαφές που έγιναν, εκτίμησε ότι δεν ήταν αυτό που ο ίδιος ήθελε και ταίριαζε στον Παναιτωλικό. Για τη φημολογία περί ενδιαφέροντος των κ. Σταθοκωστόπουλου και Καϋμενάκη, απάντησε ότι δεν τους γνωρίζει καν.
Έκανε λόγο για έσοδα της τάξης των 900 χιλ. ευρώ και ζημιά της φετινής χρονιάς ύψους 1,4 εκ. ευρώ. Ότι το μετοχικό κεφάλαιο είναι στα 3,5 εκ. ευρώ. Είπε ότι δεν καταλαβαίνει σε τι μπορεί να βοηθήσει η πρόσληψη τεχνικού διευθυντή και ότι δεν έχει βρει κάποιον που θα μπορούσε να αναλάβει αυτή τη θέση.
Έκπληξη ήταν η αναφορά σε πρόταση που έχει κατατεθεί για συγχώνευση με ομάδα Β’ Εθνικής (ουσιαστικά με εξαγορά της ενδιαφερόμενης ομάδας και τη διατήρηση του ονόματος Παναιτωλικός), προκειμένου με αυτόν τον τρόπο να βρεθεί στην παραπάνω κατηγορία. Δεν άφησε πολλά περιθώρια υλοποίησής της, αν και είπε ότι το θέμα παραμένει «παγωμένο».
Παραδέχτηκε πώς το κλίμα στα αποδυτήρια δεν ήταν καλό και ότι δημιουργήθηκαν παρέες, αποδίδοντας ευθύνες στον Σηφάκη που έχασε τον έλεγχο, σε παίκτες που απομακρύνθηκαν και σε άλλους που παρέμειναν. Υποστήριξε ότι δεν διαπίστωσε σημαντικές διαφορές ανάμεσα σε Μαραγκό και Ξανθόπουλο, όταν ρωτήθηκε γιατί δεν επιλέχθηκε ο δεύτερος να αντικαταστήσει τον Σηφάκη.
Εξετάζεται σήμερα ποιος θα είναι ο προπονητής της επόμενης σεζόν και εκτός του Ξανθόπουλου, υπάρχουν 4-5 άλλα ονόματα. Η επιλογή θα γίνει αφού αποφασιστεί το μοντέλο πάνω στο οποίο θα βαδίσει η διοίκηση και η ομάδα. Χωρίς να αναφερθεί σε ονόματα, δήλωσε ότι από την τωρινή ομάδα θα μείνουν 15 ποδοσφαιριστές και θα προωθηθούν δύο από την ομάδα Νέων. Επεσήμανε δε, ότι ο στόχος της ανόδου παραμένει.



Share

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στα καυτα ζητηματα της διαιτησιας ουτε καν αναφερθηκε .Επισης δεν μας ειπε γιατι ενω ειχε αγωγη κατα της Ηλιουπολης τοτε για το συγκεκριμενο ματς εκανε πισω και απεσυρε την μηνυση κατι που δεν επραξε ο Διαγορας Και δευτερον εδειξε οτι δεν ξερει να προστατευη την ομαδα στου καθε τιχαρπαστου της ορεξεις.Κλεινοντας καλο ειναι να αφισει τα οραματα και να δει με αλλο ματι τον Παναιτωλικο.Υ.Γ Οι συνχωνευσεις ειναι για αλλες ομαδες και πριν τα λεει να τα σκεφτετε αυτα

gagarin είπε...

Κάτι μου λέει ότι θα δούμε το ίδιο έργο και του χρόνου...
Παίκτες και προπονητές μισθοφόρους, αδαείς παράγοντες και γκρίνια απ΄τη δεύτερη αγωνιστική!

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΜΟΥ
ΣΕ ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΡΩΤΑΕΙ Ο ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ?ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΡΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΚΟΜΠΑΡΣΟ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΛΑΞΤΕ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟ Δ.Σ. ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΩΣΤΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

oi παλαιμαχοι?οι βετερανοι?δεν μπορουν να βοηθησουν?προεδρε σκεψου πριν αποφασισεις...

Ανώνυμος είπε...

Κωστουλεϊκες μπούρδες στο τετράγωνο!!! Πελάτες και υπαλλήλους θέλει ο ανθρωπος!!! Δεν το βλέπετε; ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΤΕ ΟΡΕ!!! Προσκηνυμένοι...