Σάββατο 14 Ιουνίου 2008

Διακαής πόθος ο Παράσχος

Τον προπονητή που θα σηκώσει στις πλάτες του το βάρος της επόμενης σεζόν αναζητάει ο Παναιτωλικός. Τις τελευταίες μέρες όλες οι προσπάθειες έχουν στραφεί σ’ αυτή την κατεύθυνση, αφού η συμφωνία με τον νέο τεχνικό θ’ ανοίξει το δρόμο στις υπόλοιπες εξελίξεις που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα. Το ποιοι παίκτες θα μείνουν, ποιοι θα φύγουν και ποιοι θα μπουν στο μεταγραφικό στόχαστρο.
Διακαής πόθος του Φώτη Κωστούλα αποτελεί ο Γιώργος Παράσχος, με τον οποίον έγινε στην Αθήνα την περασμένη Τετάρτη το πρώτο τετ-α-τετ. Ο έμπειρος τεχνικός άκουσε την ενδιαφέρουσα πρόταση του μεγαλομετόχου του Παναιτωλικού και ζήτησε προθεσμία λίγων ημερών για να απαντήσει. Αν και δεν του περνούσε απ’ το μυαλό το ενδεχόμενο να εργαστεί εκτός Super League, φαίνεται να τον απασχολεί σοβαρά η πρόταση που δέχτηκε και το Σαββατοκύριακο θα πάρει τις αποφάσεις του.
Όπως ο ίδιος εξομολογήθηκε, τον εξέπληξε ευχάριστα ο κ. Κωστούλας. «Αν ο Παναιτωλικός ήταν στη Β’, θα είχα πει από την πρώτη στιγμή το ναι» είπε χαρακτηριστικά. Η Γ’ αποτελεί μεγάλη τροχοπέδη, αλλά δεν αποκλείεται να απαντήσει θετικά μέχρι την Τρίτη, αφού παραδέχεται ότι η πρόταση του Παναιτωλικού για τριετή συνεργασία είναι μακράν η καλύτερη που του έχει γίνει.
Αν ο Παράσχος δεχτεί τη συνεργασία με τον Παναιτωλικό, θα είναι ότι καλύτερο για την ομάδα του Αγρινίου, που θέλει ένα προπονητή με όνομα, κύρος και γνώσεις αυτού του επιπέδου. Σε διαφορετική περίπτωση πρέπει να αναζητήσει άλλη λύση. Παρότι υπάρχουν δημοσιεύματα περί συζητήσεων με τον Γεωργούλη, απολύτως καμία επαφή δεν έχει γίνει, ούτε υπάρχει ενδιαφέρον. Το ίδιο ισχύει με τον Νίκο Γκουλή, το όνομα του οποίοι «παίζει» τις τελευταίες μέρες στις εφημερίδες. Ο Βοιωτός τεχνικός βρίσκεται στη Σχολή Προπονητών που γίνεται αυτές τις μέρες στη Ρόδο και δεν έχει δεχτεί ούτε τηλέφωνο από το Αγρίνιο. Άλλωστε ο ίδιος έχει συμφωνήσει με τον Ιωνικό και στα μέσα της εβδομάδας θα ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες για να ανακοινωθεί η πρόσληψή του.



Share

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ρε πρόεδρε!
Εχεις όραμα γιαυτή την ομάδα παρόλα τα στραπάτσα της κωλο-ελληνικής νοοτροποίας και κοινωνίας!
ΦΩΤΗ ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!

Υ.Γ Χρήστο σ'ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση.

Ανώνυμος είπε...

τελικα χρηστο η ηλιουπολη πηρε οτι ακριβως αξιζε