Κυριακή 29 Ιουνίου 2008

Παρελθόν ο Σίμος, έρχονται μεταγραφές

Ο Γιώργος Σίμος είναι ένας από τους παίκτες του Παναιτωλικού που αποχωρούν από την ομάδα και αναζητούν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους. Ο έμπειρος αμυντικός που αποκτήθηκε τον Γενάρη, δεν δέχτηκε την πρόταση της διοίκησης για μείωση των αποδοχών του και κοινή συναινέσει έλυσε το συμβόλαιό του.
Μέχρι τώρα έχουν αποχωρήσει οριστικά οι Λιούρδης, Καρακατσάνης, Μήτσης, Μπαντάς, Δράκος, Νικολαΐδης (θα μείνει σε άλλο πόστο) των οποίων τα συμβόλαια έληξαν και δεν ανανεώνονται. Μόνο για τον Κουτσουρέ υπάρχει ανοικτό το ενδεχόμενο παραμονής, αφού έχει εκφράσει αυτή την επιθυμία.
Επέστρεψαν στις ομάδες τους οι Κατράνας, Μπουσινάκης, Ζορμπάς και Γκόλιας που ήταν δανεικοί. Ο τελευταίος έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης και δεν αποκλείεται να απασχολήσει τον Παναιτωλικό.
Από τους παίκτες που είχαν συμβόλαιο και την επόμενη σεζόν, παρελθόν αποτελεί ο Σίμος, ενώ ζητήθηκε από τον Πρίπου να έρθει από τη Ρουμανία για να το λύσει, αφού δεν είναι στα πλάνα της ομάδας. Ο Σόου δεν έχει ενημερώσει για την πορεία του τραυματισμού του, ενώ ο Σάμπο θα απαντήσει τις επόμενες μέρες οριστικά. Αν συνεχίσει το ποδόσφαιρο, επιθυμεί να παραμείνει στον Παναιτωλικό, όπως ενημέρωσε πρόσφατα.
Στα μεταγραφικά εξετάζονται αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Ενδιαφέρον υπάρχει για τον Πορτογάλο επιθετικό της Ξάνθης Τσικίνιο Ντελγάδο, τον αμυντικό Θεοδόση Θεοδοσιάδη του Λεβαδειακού, καθώς και τον επιθετικό Λάμπρο Χανιώτη της ίδιας ομάδας. Στα υπ’ όψιν είναι ο τερματοφύλακας Κώστας Μπρέλλας της Αναγέννησης Καρδίτσας.
Η έλευση του Νίκου Κεχαγιά στο Αγρίνιο τη Δευτέρα και του Φώτη Κωστούλα τις επόμενες μέρες, θα επιταχύνει τις διαδικασίες, αφού ο Παναιτωλικός είναι αναγκασμένος να πραγματοποιήσει πολλές μεταγραφές και πάλι.



Share

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κάτι είχα διαβάσει οτι ο Ζορμπάς θα μένει. Ο καρακατσάνης και ο Μπαντάς γιατί φεύγουν;

Ανώνυμος είπε...

Λετε να χασουμε και τον Μακη τον Μπελεβωνη κατι μου λεει οτι μιλαει με Κερκυρα

Ανώνυμος είπε...

Αν φύγει ο Καρακατσάνης θα είναι απώλεια. Οι υπόλοιποι ας πάνε στο καλό...

Unknown είπε...

Ο ΔΡΑΚΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΠΙΟΣ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΚΑΤΡΑΝΑΣ.ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΓΙΑΝΝΟΥ, ΝΤΕΛΓΚΑΔΟ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΟΣΠΥΡΟ.

ΧΡΗΣΤΟΣ είπε...

Θέλω να δώσω απαντήσεις στα παραπάνω σχόλια. Ο Ζορμπάς υπέγραψε στην ΑΕΚ και από σήμερα παίρνει μέρος στην προετοιμασία της.
Ο Καρακατσάνης έφυγε οριστικά αφού υπέγραψε στον Διαγόρα εδώ και μέρες
Για τον Ντελγάδο υπάρχει ενδιαφέρον αλλά θα συζητήσουν με την Ξάνθη από Τετάρτη. Ενδιαφέρον υπάρχει και για τον Γιάννου. Με τον Κουτσοσπύρο δεν έχει γίνει η παραμικρή επαφή. Ούτε τηλέφωνο. Κι ας λένε κάποιοι ότι έχει υπογράψει.