Τρίτη 13 Μαΐου 2008

Διακωμωδήστε το!

Σε χρόνο ρεκόρ η Πειθαρχική επιτροπή της Ε.Ε.Π. Β’ & Γ’ Εθνικής, εξέτασε τα στοιχεία και ανακοίνωσε την ετυμηγορία της για την μη διεξαγωγή του αγώνα της περασμένης Τετάρτης, Ηλιούπολη – Διαγόρας. Διαπίστωσε, λοιπόν, ότι οι γηπεδούχοι δεν έχουν την παραμικρή υπαιτιότητα για τη δολιοφθορά που έγινε στο στάδιο που θα φιλοξενούσε το παιχνίδι.
Η ανακοίνωση δεν προκάλεσε έκπληξη, όπως έχει πάψει να προκαλεί έκπληξη κάθε απόφαση ή μη απόφαση της διοργανώτριας. Ακόμα και η ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, ανέβασε στο site http://www.epsaitol.gr/ ανακοίνωση με την οποία λέει τι έπρεπε να γίνει με βάσει τον Κ.Α.Π. «Ο αγώνας δεν έγινε γιατί βρέθηκαν τα δοκάρια του γηπέδου ΚΟΜΜΕΝΑ. H αρμόδια ΕΠΙΤΡΟΠΗ της ΠΑΕ που επικυρώνει τα αποτελέσματα θα έπρεπε ΑΜΕΣΑ να προβεί στη κατακύρωση του αγώνα υπέρ του ΔΙΑΓΟΡΑ και να ΜΗΔΕΝΙΣΕΙ την ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (-3), διότι το σωματείο της ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ θεωρείται ΥΠΑΙΤΙΟ της ΜΗ τέλεσης του αγώνα γιατί είχε υποχρέωση βάσει του ισχύοντος Κ.Α.Π. να παραδώσει το γήπεδο καθ’ όλα έτοιμο.
Κάθε άλλη ερμηνεία και απόφαση είναι προϊόν συμβιβασμών και πέρα για πέρα ΠΑΡΑΝΟΜΗ, άλλωστε θα αποτελέσει και δεδικασμένο για αναβολές αγώνων.
Αυτά προβλέπει ο ισχύον ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ, FIFA και UEFA».

Σιγά μην ασχοληθεί κανείς με το τι λένε οι κανονισμοί, η FIFA και η UEFA. Εδώ άλλα μας απασχολούν. Αντί να προκαλέσει αίσθηση η αποκάλυψη ότι ο διαιτητής Σταυρίδης παίζει μόνο παιχνίδια της Ηλιούπολης, για να παίρνουν κανένα… ρεπό οι Πειραιώτες, η ΚΕΔ σφυρίζει αδιάφορα. Κανένας δεν θα ασχοληθεί με το τι έγινε στη Μυτιλήνη. Ποτέ δεν θα μάθουμε τα αποτελέσματα των ερευνών που (υποτίθεται ότι) είναι σε εξέλιξη (πυροβολισμοί κ.α.).
Κανένας εισαγγελέας δεν διαβάζει εφημερίδες στην Ελλάδα. Έτσι αποκλείεται να καλέσει τους ελάχιστους ανθρώπους που είχαν την τόλμη και άνοιξαν το στόμα τους, να τους ζητήσει εξηγήσεις για όσα δημόσια υποστήριξαν.
Σε όλους αυτούς που έχουν μετατρέψει το πρωτάθλημα σε παρωδία, μόνο απαξίωση και αδιαφορία ταιριάζει. Να στρέψουμε όλοι την πλάτη μας σ’ αυτή την φαρσοκωμωδία και να σταματήσουμε να τους παίρνουμε στα σοβαρά. Δεν θα βγάλουμε άκρη. Οι ίδιοι διακωμωδούν το ποδόσφαιρο και εμείς πρέπει να διακωμωδήσουμε τις αποφάσεις και τις ενέργειές τους.
Ο Παναιτωλικός βγήκε εκτός στόχου με δική του ευθύνη, αλλά ακόμα κι αν ήταν εντός, τίποτα δεν δείχνει ότι θα τον άφηναν. Τα μηνύματα τα πήρε καιρό πριν. Το υπόλοιπο του πρωταθλήματος αποτελεί μια τυπική διαδικασία. Μια καλή ιδέα είναι να απαντήσει με το ίδιο νόμισμα. Να πάρει τον τροχό και να κόψει τα δοκάρια πριν το αυριανό ματς με το Κορωπί!
Θα γελάσει όλη η Ελλάδα μόλις γίνει γνωστό. Να δούμε, θα τιμωρηθεί, παρότι υπάρχει πια το δεδικασμένο της Ηλιούπολης; Ας τιμωρηθεί, δεν έχει να χάσει τίποτα. Σ’ αυτή την περίπτωση θα γελάσουν όλοι διπλά. Με τέτοιες ενέργειες μπορείς να απαντήσεις στις αυθαιρεσίες των «ιθυνόντων». Ο Παναιτωλικός δεν ρισκάρει τίποτα και πολλοί θα πουν μπράβο που γελοιοποιεί αυτό που άλλοι μετέτρεψαν σε γελοίο.
Άσε που θα έχει διπλό όφελος. Θα το ευχαριστηθούν και οι οπαδοί του. Αντί να σπάσουν το στομάχι τους πηγαίνοντας στο γήπεδο να αποδοκιμάσουν τους παίκτες της ομάδας τους, θα γελάσουν με την ψυχή τους μόλις αντικρύσουν κομματιασμένα δοκάρια…



Share

8 σχόλια:

Pane-athens είπε...

ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΙΕΣΤΕ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ...ΕΙΜΑΙ 100000000000000 ΦΟΡΕΣ ΣΥΜΦΩΝΟΣ...ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΑΥΡΙΟ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΜΑΣ. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ!!!

Ανώνυμος είπε...

Αν το να κοπούν τα δοκάρια είναι ένας τρόπος να κανουμε κάτι...ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙ ΚΑΤΙ τότε ας γίνει...
Κατα τα άλλα ελπίζω αύριο οι αποδοκιμασίες να είναι μόνο για τους παίχτες και για κανέναν άλλο.
ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΠΟΣΟ ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΓΩΝΑ! ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΕΙΝΕ!

Unknown είπε...

Αφού μας κοροϊδεύουν και υποτιμούν την νοημοσύνη μας, ας τους πληρώσουμε κι εμείς με το ίδιο νόσμισμα! ΑΥΡΙΟ ΚΟΨΤΕ ΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ!

Δεν πάει άλλο παιδιά αυτή η κατάσταση! Χρειάζεται ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ! Αφού δεν μπορεί να γίνει με τι λογική, ας γίνει με το παράλογο!

ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ!!!

zeidoron dtsoukas είπε...

Παρα πολυ καλη ιδεα και χωρις κανενα κοστος.Υπαρχει το δεδικασμενο και με φαρδιες πλατιες τις υπογραφες δικαστων παρακαλω.
Να γελασει καθε πικραμενος,ακομα και το παρδαλο κατσικι.Μονο μην ξεχασουν να καταθεσουν μηνυση κατ'αγνωστων γιατι το γηπεδο του Παναιτωλικου ειναι ιδιοκτητο.
Αυτα οσον αφορα την αυριανη κωμωδια.
Αν θελουμε να μιλησουμε σοβαρα τωρα,βλεπουμε οτι κι ο ιδιος ο προεδρος διαπιστωνει πως καποιοι μεσα απο την ομαδα δεν ηθελαν την ανοδο.Μονο που ειναι πια πολυ αργα.Μηπως κι ο ιδιος δεν την ηθελε;Μετα και το δευτερο 3-3 το καταλαβε;Κι απ'οτι ξερω ουτε εφεση κατα της αποφασης για τα δοκαρια εχει καταθεσει μεχρι τωρα.Δεν εχει εννομο συμφερον ο Παναιτωλικος;
Οτι προσεφερε ο ανθρωπος προσεφερε αλλα μην τον αγιοποιησουμε κιολας.
Εχει κι αυτος τις ευθυνες του και μαλιστα σαν προεδρος και επιχειρηματιας τις περισσοτερες.Ας γινουν μαθηματα τα παθηματα τριων χρονων μηπως και του χρονου δουμε καμμια ασπρη μερα.Και επιτελους να σταματησει η παρελαση τοσων μισθοφορων απο την ομαδα.Οποτε καταφερε κατι ο Παναιτωλικος ειχε στις ταξεις του αρκετους Αιτωλοακαρνανες ποδοσφαιριστες.
ΠΡΟΣΟΧΗ:Προς θεου αυριο μη βρεθουν καποιοι θερμοαιμοι και κανουν τιποτα εκτροπα.Δεν θαχουν κανενα νοημα.Δυσφημιση της ομαδας και της πολης θαναι και μονο.

Ανώνυμος είπε...

Να κάνουν μία καταγγελία στη FIFA , για μη εφαρμογή του Κ.Α.Π.. Εντός των συνόρων δεν πρόκειται να βρουν το δίκιο τους

Για επικοινωνία μαζί μας στείλτε email στο panevrytanikos@gmail.com είπε...

ΑΝ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΟΤΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ,ΕΝΩ ΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ.ΟΠΩΣ Κ ΝΑ ΧΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ...ΜΠΑΣ Κ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΑΙ γερά στη Γ' ξανά!

Ανώνυμος είπε...

se euxaristoume xristo pou anoikses to blog kai gia tous "anonymous" (gnostous se esena).apo edo kai sto ekseis sxolia me sevasmo sto blog tou xristou.