Τρίτη 24 Ιουνίου 2008

Πιάνει δουλειά

Ήρθε, συζήτησε, συμφώνησε, υπέγραψε, ενημερώθηκε και αναχώρησε για την ιδιαίτερη πατρίδα του. Επιστρέφει σε δυο-τρεις μέρες για να πιάσει δουλειά. Ο νέος προπονητής του Παναιτωλικού Νίκος Κεχαγιάς πήρε στις αποσκευές του, εκτός από το διετές συμβόλαιο, αρκετό οπτικό υλικό (DVD των αγώνων) το οποίο θα του δώσει τη δυνατότητα να δει όλους τους παίκτες και να κάνει σύντομα τις εισηγήσεις του. Τους περισσότερους τους γνωρίζει άλλωστε και είναι ενήμερος για τη λίστα με τα ονόματα αυτών που έχουν συμβόλαιο και αυτών που μένουν ελεύθεροι.
Ο νεαρός τεχνικός δήλωσε εντυπωσιασμένος από τις πρώτες του επαφές με τους ανθρώπους του Παναιτωλικού και το περιβάλλον (γήπεδο, αθλητικό κέντρο, εγκαταστάσεις κ.α.) στο οποίο θα εργαστεί. Αφού τακτοποιήσει κάποιες δικές του εκκρεμότητες θα έρθει στο τέλος της εβδομάδας στο Αγρίνιο. Στο διάστημα αυτό είναι σε διαρκή επαφή με τους παράγοντες της ομάδας και σιγά-σιγά λύνονται ζητήματα.
Αποφασίστηκε ήδη να γίνει η πρώτη συνάντηση των παικτών 9 Ιουλίου και να ξεκινήσει η προετοιμασία στο Αγρίνιο στις 14. Στις 28 του ίδιου μήνα ο Παναιτωλικός θα συνεχίσει τις προπονήσεις του στο Καρπενήσι, όπως τα προηγούμενα χρόνια.



Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

καλη μας επιτυχια!ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!