Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2008

Θα το ξεπεράσουμε

Οι δηλώσεις που έκανε ο Μύρων Σηφάκης μετά το τέλος του αγώνα στο Κορωπί:
Χάσαμε την μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσουμε στην κορυφή. Απογοητεύσαμε τον κόσμο και τους εαυτούς μας. Στο α’ ημίχρονο ήμασταν κυρίαρχοι του παιχνιδιού σ’ ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Κάναμε ένα λάθος στο χώρο του κέντρου απ’ το οποίο δεχτήκαμε το γκολ. Από κει και μετά δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουμε, αλλά δεν είχαμε καθαρό μυαλό να τι ολοκληρώσουμε.
Στο β’ ημίχρονο προσπαθήσαμε να το γυρίσουμε, όχι με σωστό, αλλά με ανορθόδοξο τρόπο. Μας δυσκόλεψε πάρα πολύ ότι ο αντίπαλός μας κλείστηκε κοντά στην περιοχή του και χρειάζονταν υπομονή για να κρατήσουμε την τακτική μας, πράγμα που δεν κάναμε. Επίσης αυτή τη φορά οι αλλαγές δεν βοήθησαν όσο θα έπρεπε για να έχουμε κάτι καλύτερο.
Δεν απογοητευόμαστε. Είμαστε ακόμα κοντά στο στόχο μας και θα προσπαθήσουμε στα επόμενα παιχνίδια να πάρουμε αυτό που πρέπει. Το ότι δεν κέρδισαν οι άλλες ομάδες είναι το μόνο θετικό. Όπως έχω πει, είναι ένα δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και στο τέλος οι ομάδες που θα μπορούν να ξεπερνάνε τις κακές στιγμές τους, δείξουν χαρακτήρα, μένουν σοβαρές και συγκεντρωμένες, θα πετύχουν το στόχο τους.

Εμείς έχουμε ξεπεράσει πιο δύσκολες καταστάσεις και στα επόμενα παιχνίδια θα δείξουμε ότι θα ξεπεράσουμε και αυτή την ήττα.



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: