Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2008

Ως έχει...

Μία εβδομάδα χωρίς προπονητή συμπληρώνει ο Παναιτωλικός και απ’ ότι φαίνεται υπάρχει συνέχεια. Η διοίκηση δεν έχει καταλήξει στον διάδοχο του Σηφάκη και ελάχιστες πιθανότητες υπάρχουν πια να γίνει αυτό πριν την Κυριακή. Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένονταν η απάντηση του Στράτου Βουτσακέλη στην πρόταση που είχε δεχτεί, αλλά λόγω σοβαρών οικογενειακών υποχρεώσεων δεν μπορεί να έρθει στο Αγρίνιο. Έτσι απάντησε αρνητικά, παρότι, όπως ο ίδιος είπε, τον ενδιέφερε να εργαστεί στον Παναιτωλικό.
Οι προπονήσεις συνεχίζονται με τις οδηγίες του Χρήστου Βασιλείου και του Γιώργου Ταράση, οι οποίοι θα έχουν την ευθύνη της καθοδήγησης της ομάδας για δεύτερη αγωνιστική. Εκτός των Φελεγκάκη, Σόου, Λαδά, Νάιντου, που λείπουν για μεγάλο διάστημα και του τιμωρημένου Βαγγελή, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονούνται κανονικά και είναι έτοιμοι για το κρίσιμο παιχνίδι με την Παναχαϊκή.
Από πλευράς της πατρινής ομάδας έγινε γνωστό ότι θα διατεθεί το πέταλο της εξέδρας του γηπέδου στους οπαδούς του Παναιτωλικού και τα εισιτήρια τιμώνται 15 ευρώ. Αύριο Παρασκευή στις 11 το πρωί θα γίνει σύσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, στην οποία έχουν κληθεί και εκπρόσωποι των δύο ομάδων. Αμέσως μετά θα γίνουν ανακοινώσεις για τα μέτρα τάξης που θα ληφθούν και τον τρόπο με τον οποίο θα πραγματοποιηθεί η μετακίνηση των φίλων του Παναιτωλικού, που εκτιμάται πως θα είναι περισσότεροι από 1500.



Share

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Thanos: Χρήστο αν μάθεις πες μας πότε θα πρέπει να πάμε στο γήπεδο,πόση ώρα νωρίτερα, από που θα προμηθευτούμε τα εισητήρια και αν τα μέτρα θα είναι επαρκή για την σωματική μας ακεραιότητα.
Ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

Αν ο βασιλείου κάνει νίκη στην Πάτρα δεν βλέπω το λόγο να αλλάξει προπονητής.
Αν έρθει άλλο αποτέλεσμα τότε η λύση που θα ανεβάσει τον Παναιτωλικό είναι μια και ακούει στο όνομα ΜΙΧΟΣ.
Ακόμα και αυτοί που δεν τον θέλουν καταλαβαίνουν πως είναι μια ευκαιρία και για αυτόν αλλα και για εμάς ,να μας φέρει αυτό που το 96 δεν μπόρεσε.Την άνοδο στην Α' κατηγορία.
Όσοι βλέπουν μπάλα θεωρούν αξεπέραστη την ομάδα που δημιούργησε αρχικά σαν παίχτης και μετά σαν παίχτης-προπονητής οπου η ομάδα χωρίς τις τωρινές προδιαγραφές πέταγε εντός εκτός.
Προτείνω λοιπόν Πετράν για να δούμε ποιότητα ποδοσφαίρου και καλά αποτελέσματα.

Και κάτι άλλο: επειδή ο Μίχος κατηγορείται γενικότερα χωρίς 'κατηγορίες' από πολλούς θέλω να πω οτι πάντα τους άξιους τους κατηγορούν και επιπλέουν οι 'φελοι'.

Ανώνυμος είπε...

Xρήστο καλή αρχή στη νέα σου προσπάθεια...Ηδη το λινκ της σελίδας σου έχει μπει στην προσωπική μου ιστοσελίδα www.kosmetpal-bh.gr

Τα λέμε μετά το ΔΙΠΛΟ στην Πάτρα!!!


Κώστας Αλεξ.