Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2008

Δεν βρέθηκε λύση

Οι συζητήσεις Κωστούλα – Σηφάκη συνεχίστηκαν και απόψε, αλλά ουσιαστικό αποτέλεσμα δεν προέκυψε. Ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού προσπάθησε να πείσει τον προπονητή να βρουν τρόπο να λύσουν με κοινή συμφωνία την συνεργασία τους και ο Σηφάκης αρνείται πεισματικά να συμφωνήσει. Έδωσε κανονικά το παρόν στη σημερινή προπόνηση, που έγινε παρουσία του Φώτη Κωστούλα, ο οποίος σε δύο περιπτώσεις πλησίασε τον προπονητή (φωτο) και είχαν ολιγόλεπτη συνομιλία ενώ η προπόνηση ήταν σε εξέλιξη.
Ακολούθησε πολύωρη συνάντηση στα γραφεία της ΠΑΕ, που επίσης δεν έφερε αποτέλεσμα. Από την ως τώρα εξέλιξη της υπόθεσης φαίνεται ότι θα χρειαστεί και άλλη προσπάθεια εξεύρεσης λύσης με συνάντηση των δύο πλευρών αύριο το πρωί. Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν, αφού απομένουν δύο μέρες για το παιχνίδι με τον Αστέρα Ρεθύμνου και η εκκρεμότητα αυτή μόνο καλό δεν κάνει. Όλα δείχνουν ότι την ευθύνη θα αναλάβουν οι βοηθοί Βασιλείου – Ταράσης, καθώς δεν φαίνεται να έχει προετοιμαστεί το έδαφος για άμεση διαδοχή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.



Share

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΩΧΝΕΙΣ ΤΟ ΣΗΦΑΚΗ. ΔΙΩΞΕ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ (ΚΑΛΦΟΥΤΖΟ - ΜΠΕΛΕΒΟΝΗ). ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΣΑΝ ΔΑΥΤΟΥΣ. ΟΠΩΣ ΠΑΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Thanos: Τι πράγματα είναι αυτά ρε παιδιά? Παρολο που δεν υποστηριζω την φυγη Σηφάκη, πλέον η κατάσταση ειναι μη αναστρέψιμη για το κλιμα της ομάδας. Πρεπει να φυγει ακόμα και αν χρειαστει να μην παραιτηθεί μόνος του.

Ανώνυμος είπε...

Πρόεδρε,δε χρειαζόμαστε άλλο προπονητή,άλλο γυμναστή χρειαζόμαστε,με πτυχίο κι έμπειρο,γιατί η ομάδα σέρνεται μετα απ'το 70ό λεπτό...κι άλλη νοοτροπία από κάποιους παίκτες που δε ματώνουν τη φανέλα...

Ανώνυμος είπε...

Δήλωση Σηφάκη πριν λίγες εβδομάδες: Δεν ήρθα για τα λεφτά. Δήλωση Σηφάκη σήμερα: ΔΕΝ φεύγω χωρίς λεφτά...

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον φίλε τελευταίε έχεις εμπάθεια & είσαι απ'αυτούς που ήθελαν να φύγει ο Σηφάκης..Δεν κατάλαβα, διώχνεις κάποιον που έχεις συμβόλαιο μα΄ζι σου κι αυτός 'οχι μόνο δε συμφωνεί ,αλλά θέλει να μείνει για ν'αποδείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει...Όχι σαν κάτι Σταθόπουλους(όλο θεωρία) και Γεωργαμλήδες...Κι όπως ακούγεται κάτι Τεννέδες...Δεν πρέπει να φύγει ο Σηφάκης...Και μαύρο φίδι που τον έφαγε όποιος απ'τη διοίκηση πίεζε τόσο καιρό τον Κωστούλα να τον διώξει, γιατί έτσι και μαθευτεί ποιος είναι...μάλλον δε θα περάσει καλά...Δημιουργεί αναταραχή στην ομάδα χωρίς λόγο..Δεν κοιτάνε να συμμορφώσουν λίγο τους πολλούς αδιάφορους παίκτες πρώτα;

Ανώνυμος είπε...

E-ΛΕ-ΟΣ!ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΜΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΛΕΜΕ!Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ...

WARRIORS GATE 6 AGRINIO είπε...

Ti einai auta re ? Twra pou exoume tosa mazemena derby twra vrike na ton diwksei to sifaki ? Eleos ti pragmata einai auta ? Proedre krata to sifaki ws to match me to diagora kai an eimaste ektos stoxwn tote dioxtona !!

Epitelous as ginei kati na fugoume ap tin kolokatigoria !!