Παρασκευή 4 Απριλίου 2008

Από τις σφαίρες στο οξύ


Πριν ένα μήνα αυτοκίνητα ποδοσφαιριστών του Παναιτωλικού δέχτηκαν επίθεση από αγνώστους. Επίθεση που καταδικάστηκε απ’ όλους, αλλά οι δράστες της παραμένουν άγνωστοι. Χθες το βράδυ αυτοκίνητα ποδοσφαιριστών που ήταν παρκαρισμένα έξω από το γήπεδο δέχτηκαν επίθεση από άγνωστους, που προφανώς ανήκουν στο χώρο των οπαδών της ομάδας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται μεταξύ άλλων για τα αυτοκίνητα των Ζορμπά, Δέντσα, Κουτσουρέ που υπέστησαν σοβαρές ζημιές, αφού κάποιος ή κάποιοι έριξαν πάνω τους οξύ. Επίσης υπήρχαν πανό με συνθήματα «παίχτες ψεύτες, διοίκηση λαμόγια» και «ο πρόεδρος στην Κίνα, πετάξτε τις φανέλες». Είχαν υπογραφή Warriors 6.Κάποιοι θεωρούν ότι μέσα στον πόλεμο που δέχεται από τρίτους η ομάδα, πρέπει να προσθέσουν και τα δικά τους βέλη. Είναι κατανοητή η απογοήτευση που προκάλεσε η εμφάνιση και η ήττα στο Ηράκλειο ή γενικότερα η μέτρια αγωνιστική πορεία της ομάδας. Σε τι θα βοηθήσουν όμως τέτοιες συμπεριφορές;




Share

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!! ΝΤΡΟΠΗ!!! ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...

Ανώνυμος είπε...

Ανακοίνωση Θύρας 6

Ο Όμιλος Φιλάθλων Παναιτωλικού "Warriors - Θύρα 6" δεν έχει καμμία απολύτως σχέση με τους χτεσινούς βανδαλισμούς με οξύ στα αυτοκίνητα παιχτών του Παναιτωλικού. Η Θύρα 6 καταδικάζει την επίθεση αυτή και δηλώνει ότι κακώς συνδέθηκαν τα πανώ που βρέθηκαν στον χώρο, με το περιστατικό αυτό.
Η Θύρα 6 είναι κοντά στην ομάδα, ασκεί κριτική αλλά ποτέ με τέτοια μέσα. Άλλωστε όπως έχουμε δηλώσει και παλιότερα "το ταμείο θα γίνει στο τέλος".
Η επίθεση αυτή έγινε με σκοπό να πλήξει τον Παναιτωλικό και την Θύρα 6 και είναι προφανές ότι έγινε από άτομα που δεν έχουν σχέση με τον Σύνδεσμό μας και ίσως ούτε καν με τον Παναιτωλικό.

Όμιλος Φιλάθλων Παναιτωλικού Τίτορμος Αιτωλός
WARRIORS - ΘΥΡΑ 6

Ανώνυμος είπε...

"Μπράβο warriors, και σ'ανώτερα". Την επόμενη φορά να βάλετε και λίγο οξύ στο ποτό τους να τους "στείλετε".Γιατί με λίγο οξύ πάντα μια ομάδα παίρνει μπρος. Ωραίες μέθοδοι,πώς δεν το είχαμε σκεφτεί όλοι εμείς οι υπόλοιποι τόσα χρόνια. Λίγη σοβαρότητα παιδιά.
Βρίστε,γιουχάρετε, αλλά όλα έχουν ένα όριο.

Ανώνυμος είπε...

Απαράδεκτα αυτά τα γεγονότα. Όλοι πικραθήκαμε από την ήττα στην Κρήτη αλλά οι βανδαλισμοί και οι βιαιότητες είναι απαράδεκτα γεγονότα και τα καταδικάζω.

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΧΡΗΣΤΟ; ΠΩΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ WARRIORS; ΕΠΕΙΔΗ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΝΟ; ΤΑ ΠΑΝΟ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ WARRIORS ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΑΙΜΟΥ ΠΑΝΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΡΙΧΤΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΤΟΥΣ WARRIORS.

ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΥΝ.

ΑΝΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΘΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ WARRIORS, ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

ποιος ειπε οτι το κανανε οι warriors??? τα παιδια ειχαν τα πανό τους μόνο!!! ούτε ο χρήστος είπε ότι το κανανε οι warriors. διαβάστε καλα το κείμενο...

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΡΝΕΙ ΠΑΜΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ..................

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ,ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΕ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ Η ΜΑΛΛΟΝ,ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.ΤΟ ΨΑΡΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠ'ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ(Η ΕΝΑΣ ΜΠΑΤΣΟΣ) ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΒΟΛΕΥΤΟΥΝΕ ΑΠ'ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ...ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ..
ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΩ,ΠΟΥ ΡΙΞΑΤΕ ΤΑ ΟΞΕΑ...
ΑΝΤΕ,ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ.

ΧΡΗΣΤΟΣ είπε...

Τι λέτε μερικοί, θα μας τρελάνετε; Γράφω πουθενά ότι το έκαναν οι Warriors; Υπάρχει έστω αιχμή κάπου στο κείμενο; Μάλιστα σαφώς διαχωρίζεται το ένα από το άλλο. Καταγράφω ότι ΑΓΝΩΣΤΟΙ έκαναν ζημιές στα αυτοκίνητα. Και μετά γράφω ΕΠΙΣΗΣ, ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΑΝΟ... που είχαν την υπογραφή.
Τι άπ' όσα γράφω δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και από πού προκύπτει ότι ρίχνω ευθύνες σε κάποιον;

Χρήστος Στούμπος

Ανώνυμος είπε...

καλά ειναι πράγματα αυτά;;;;δεν ντρεπόμαστε καθόλου;;;;αυτα που κοροϊδευουμε αυτά κανουμε και εμείς;;αυτοι οι πάιχτες έιναι που πριν μερικούς μήνες ήταν οι παιχταράδες και τώρα τους καταστρέφουμε τις περιουσίες τους;;;;δηλάδη εάν στο τέλος της χρονιάς δεν έχουν ανεβάσει την ομάδα κατηγορία τι θα κάνουμε θα του λιθοβολήσουμε;;;;;;;;;α ρε αθάνατο Αγρίνιο...μια ζωή χωριό θα παραμείνεις......

Ανώνυμος είπε...

trava re tsopani vlaxadero poy tha mas pis kai provata!!trava na armeksis kamia gida pou kseris,kai asxolisou me tin omada tou xoriou sou kai ase ton panetoliko isixo!!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.