Σάββατο 5 Απριλίου 2008

Σχόλιο για τα... σχόλια

Κάποιοι τρελαίνονται όταν τους δίνεις ελευθερία. Ειδικά όταν μπορούν να κάνουν ότι τους κατέβει κρυμμένοι πίσω από το πληκτρολόγιο. Έτσι συνέβη και εδώ. Μπαίνοντας να διαβάσω τα σχόλια που γράψατε στην ανάρτηση με τίτλο «Ντρεπόμαστε…» διαπίστωσα ότι κάποιοι είχαν καταθέσει στα σχόλιά τους ότι κομπλεξισμό μπορεί να διανοηθεί ανθρώπινος νους.
Είπαμε, για κάποιους είναι αβάσταχτη η δυνατότητα να γράψουν ελεύθερα την άποψή τους. Δεν αντέχουν τον σεβασμό που εκπέμπουν όλοι εδώ μέσα. Κάθισα και διέγραψα όλα τα σχόλια που υπήρχαν (περισσότερα από 50) στη συγκεκριμένη ανάρτηση και όταν βρω χρόνο θα κάνω το ίδιο και με τα σχόλια των υπόλοιπων αναρτήσεων.
Επειδή σέβομαι και εκτιμώ τον τρόπο με τον οποίο ενεργούν εντός του Blog δεκάδες φίλοι, δεν θα μπορούσα να αφήσω σχόλια που υποτιμούν το σύνολο των επισκεπτών. Θα ζητήσω συγνώμη για τη διαγραφή όλων των σχολίων της συγκεκριμένης ανάρτησης (τα περισσότερα ήταν εύστοχα και μεστά), από τους φίλους που με σοβαρότητα και υπευθυνότητα αντιμετωπίζουν το Blog από την εμφάνισή του στο διαδίκτυο καταθέτοντας την άποψή τους.
Για να γράψει στο εξής κάποιος σχόλιο απαιτείται OpenID. Ταυτότητα που θα αποτρέπει όσους θέλουν να βγάλουν τον κομπλεξισμό τους με κάθε τρόπο και να καμαρώσουν γι’ αυτόν.



Share

6 σχόλια:

IOANNOU είπε...

sostos..

comanto είπε...

den einai pragmata sosta auta. prepei na uparxei kai ligo katanoisi apo olous iremia iremia min peftoume xamila oloi mas imaste stenaxorimeni gia to apotelasma alla prepei na doume 12 agones akomi exei dromo poli to protathlima den leo gia na bgoume proti alla toulaxiston na pame sta mparaz san deuteri kai poli iremia iremia
panetolikaraaaaaaaaa

Je contemple la cle de fa είπε...

Esto kai deuteroi kala einai. Siga tis omades pou ehei o voreios omilos.

wrcfanatic είπε...

Χρηστο καλά έκανες...όποιος θέλει είναι ελεύθερος να λεεί ότι θέλει και να αναλαμβάνει ΕΠΩΝΥΜΟσ την ευθύνη των λόγων του....

zeidoron dtsoukas είπε...

Εχει απολυτο δικιο σ'οσα γραφει ο Χρηστος και καλως ενηργησε.Ειλικρινα δεν καταλαβαινω με το να βρισεις θα βοηθησεις πιο πολυ την ομαδα σου?Ισα ισα γραφοντας ηρεμα και κοσμια δειχνεις οτι σεβεσαι πρωτα τον εαυτο σου και εν συνεχεια ολους οσους γραφουν η διαβαζουν το συγκεκριμενο blog.Οσον αφορα την ομαδα το μονο σιγουρο ειναι οτι καθε τοσο ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ βρισκει τροπο να μας πληγωνει.
ΖΕΙΔΩΡΟΝ

bak ju είπε...

Χρήστο, έκανες πολύ καλά που επέβαλες το ID σε όποιον επιθυμεί να κάνει σχόλια. Δυστυχώς κάποιοι που μόνο ως "βλαχαδερά" μπορούν να χαρακτηριστούν, νομίζουν ότι στο διάλογο μπορεί να εμφιλοχωρήσει κάθε αρρωστημένη τους φαντασίωση. Ως παλιός "μπλόγκερ" έχοντας κατά νου την "αρρώστια" ορισμένων της τοπικής κοινωνίας, που πέρα από τον βλακώδες κομπλεξισμό τους, κουβαλούν και απύθμενη κακία. Εγώ λοιπόν σε ένα Μπλογκ που γράφω τα... "δικά μου" δεν το έχω κοινοποιήσει πουθενά στο τόπο μου αλλά και στο δεύτερο έχει επιβάλλει (καθορίσει) μετριασμό σχολίων έτσι ώστε να τα διαβάζω πρώτα και μετά να τα ανεβάζω. Και αυτό γιατί πιστεύω ότι και ανώνυμα μπορούμε να επικοινωνούμε. Χυδαία όμως ποτέ. Εάν διαθέτεις και συ χρόνο σεβάσου την ΑΝΩΝΥΜΙΑ και επέβαλε τον μετριασμό σχολίων. Δεν χάνεται και τίποτε εάν τα σχόλια ανέβουν τελικά με 2 ή 3 ώρες καθυστέρηση. Απολύτως τίποτε. Σημασία έχει η ΑΠΟΨΗ και η ΓΝΩΜΗ.