Παρασκευή 11 Απριλίου 2008

Μαραγκός: Για το πρωτάθλημα ήρθαν οι παίκτες

Ο Σπύρος Μαραγκός στις δηλώσεις που έκανε μετά το παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό, αναφέρθηκε στις επιπτώσεις της πίεσης που είχαν οι παίκτες του μετά την ήττα στην Κρήτη, αλλά παραδέχτηκε ότι δεν μπορεί ν’ αποτελεί δικαιολογία. Αναγνώρισε επίσης ότι δικαίως οι οπαδοί της ομάδας αισθάνονται απογοήτευση, αλλά τους κάλεσε να στηρίξουν τον Παναιτωλικό.
Το άτυχο αποτέλεσμα που είχαμε στην Κρήτη μας επηρέασε πάρα πολύ. Κάναμε ευκαιρίες και δεν βάζαμε γκολ. Αν είχε έρθει ένα δεύτερο γκολ θα μπορούσε να είναι ένα πιο εύκολο παιχνίδι. Ξέρουμε πως είναι μονόδρομος κάθε παιχνίδι και δεν μπορούμε να κάνουμε άλλο λάθος. Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με την πίεση. Ο κόσμος δικαιολογημένα ζητάει κάτι παραπάνω. Η πίεση πρέπει να είναι παραγωγική και να βοηθάει τα παιδιά. Πρέπει να ξεφύγουμε απ’ αυτό το πράγμα και να πούμε την πραγματικότητα. Ξέρουνε οι ποδοσφαιριστές ότι ήρθαν εδώ για να πάρει το πρωτάθλημα ο Παναιτωλικός.
Για τις αποδοκιμασίες της εξέδρας είπε: Ο κόσμος έχει πολύ μεγάλες απαιτήσεις απ’ αυτή την ομάδα και δεν έχει άδικο. Σας είπα ότι το κλίμα ήταν άσχημο μετά την ήττα, που μας στοίχησε πάρα πολύ. Ο κόσμος έχει απαιτήσεις γιατί η διοίκηση έφερε ποδοσφαιριστές μεγάλη αξίας, άρα με το δίκιο τους περιμένουν να έχουμε ένα πιο εύκολο απόγευμα. Σίγουρα πρέπει κι αυτοί να δουν ότι ο Παναιτωλικός είναι κοντά, υπάρχουν έντεκα παιχνίδια που θεωρώ ότι θα χαθούν και άλλοι βαθμοί. Θα προσπαθήσουμε να χάσουμε τους λιγότερους για να μπορέσουμε να πετύχουμε το στόχο μας. Ξέρουμε την πίκρα του κόσμου, αλλά τον χρειαζόμαστε κοντά μας να μας ενισχύσει, όπως έκανε μέχρι τώρα.



Share

1 σχόλιο:

gagarin είπε...

Τέτοια ώρα τέτοια λόγια... Εδώ που έφτασαν τα πράγματα δε θα μπορούσε να πει κάτι διαφορετικό ο Μαραγκός. Αυτό που περιμένει ο κόσμος της ομάδας είναι τα λόγια και οι υποσχέσεις να γίνουν πράξεις στο γήπεδο!