Παρασκευή 18 Απριλίου 2008

Οι πρώτες δηλώσεις του Ξανθόπουλου

Ο τελευταίος αγρινιώτης προπονητής στον πάγκο του Παναιτωλικού ήταν ο Βασίλης Ξανθόπουλος. Με αυτόν την περίοδο 2004-2005 έδωσε τη μάχη της παραμονής στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και τον κέρδισε. Σήμερα επέστρεψε στην τεχνική ηγεσία της ομάδας του Αγρινίου και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην αποψινή εκπομπή PRE GAME στον ΑΧΕΛΩΟ TV.
Μεταξύ άλλων είπε:

-Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον κ. Κωστούλα για την επιλογή στο πρόσωπό μου. Να ευχαριστήσω τον κόσμο, που παρότι δεν ήμουν στην ομάδα, με διαφόρους τρόπους ήταν μαζί μου και εξέφραζε την άποψη ότι θα έπρεπε να είμαι η πρώτη επιλογή του Παναιτωλικού. Αυτό δημιουργεί μεγάλες υποχρεώσεις απέναντι στον κόσμο και τη διοίκηση.

-Η κατάσταση είναι αναστρέψιμη. Οι συνθήκες στον Παναιτωλικό είναι τέλειες και η ομάδα χρειάζεται κάποιο ερέθισμα. Οι παίκτες δεν έχουν ξεχάσει το ποδόσφαιρο που ξέρουν. Θυμάστε πόσο επιτυχημένα πήγαινε η ομάδα το καλοκαίρι. Πρέπει να φύγει η πίεση από τους παίκτες και αυτό το αναλαμβάνω εγώ. Πρόβλημα είναι μόνο η βαθμολογική συγκομιδή, που έχει φέρει την ομάδα στην 4η θέση.

-Είναι η πρώτη φορά που συναντήθηκα με τον κ. Κωστούλα και με εντυπωσίασε που ήταν ήρεμος και αισιόδοξος. Η σκέψη του είναι ότι η ομάδα έχει πάρα πολλά περιθώρια να διεκδικήσει έστω και τη δεύτερη θέση. Υπάρχουν περιθώρια, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε την πράξη και αυτό είναι μέλημα δικό μου. Πιστεύω θα αλλάξουν πολλά πράγματα και στην ψυχολογία του κόσμου, αρκεί κάθε παίκτης να δείξει την αξία του στον αγωνιστικό χώρο.

-Στόχος είναι να απομονώσουμε την ομάδα από την πίεση του κόσμου και την πίεση της διοίκησης. Τα δικά μας προβλήματα θα τα επιλύουμε μέσα στα αποδυτήρια και δεν θα επηρεαζόμαστε από κανέναν. Κλείνουμε την πόρτα και ασχολούμαστε μόνο με το τι θα κάνουμε αγωνιστικά. Είναι άσχημο να μεταφέρεται η πίεση, γιατί ο παίκτης κάτω από τη δική του ψυχολογική φόρτιση, επηρεάζεται πάρα πολύ.

-Ο γυμναστής θα παραμείνει και είναι πολύ σημαντικό αυτό, γιατί έχω ακούσει πολύ καλά λόγια. Για συνεργάτης μου με εκφράζει ο Γιώργος Ταράσης, που δούλεψα στο παρελθόν μαζί του. Γνωρίζω την εργατικότητά του και το πόσα πράγματα γνωρίζει και ασχολείται. Καλύτερη επιλογή δεν θα μπορούσε να γίνει. Είναι αξιόλογο παιδί, εργάζεται πολύ και μιλάει λίγο. Στο ίδιο πνεύμα είναι ο γυμναστής και εγώ.

- Ο κόσμος έχει δίκαιο, περιμένει τρία χρόνια. Και η διοίκηση έχει δίκαιο. Εκτός του κόσμου, πρέπει όλοι οι άλλοι να προβληματιστούν. Είναι καλό να γίνεται αυτοκριτική για να μην επαναλαμβάνονται τα λάθη. Υπόσχομαι στον κόσμο να δώσω την ψυχή μου για να φτάσει η ομάδα στο στόχο της. Πρέπει να παίξουμε ποδόσφαιρο και από κει και μετά έχει το ταλέντο ο Παναιτωλικός και παίκτες με αξία, που θα δώσουν τα αποτελέσματα.



Share

3 σχόλια:

zeidoron dtsoukas είπε...

Καλη τυχη στον κυριο Ξανθοπουλο και μακαρι να τον αφησουν οι υπολοιποι "προπονητες" της εξεδρας και μη να κανει τη δουλεια του.Εστω και τωρα μαθηματικα υπαρχουν αρκετες ελπιδες για ανοδο.
ΖΕΙΔΩΡΟΝ

Unknown είπε...

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΜΑΣ!ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ!!

comanto είπε...

EPITELOYS!!!! BASILI IMASTE KONTA SOY KALI TYXI FILE
ME TON BASILI EXO SYNERGASTI POLLES FORES AYTO POY DEN KSERETE MALON OLOI TO KSERETE TI ERGO KANEI PREPEI NA PO OTI EFXARISTIESE NA KANEIS PROPONISI ME TO BASILI KSEREI PARAPOLA APLA AFISTETON NA KANEI TO ERGO TOY MESA SE 10 AGONISTIKES KAI OYTE POLLA OYYYY OYTE TIPOTA EINAI KAI OPADOS KAI TORA EINAI KAI PROPONITIS
KALI TYXI BASILI