Τετάρτη 23 Απριλίου 2008

Εγώ παίρνω τις αποφάσεις, μην χτυπάτε το σαμάρι

Στον Φώτη Κωστούλα έγιναν πολλές ερωτήσεις στη συνέντευξη τύπου. Επειδή τελευταία τα βέλη έχουν στραφεί στους διοικητικούς παράγοντες και κυρίως στους συνεργάτες του, έθεσα την ερώτηση:
Γίνεται πολύς λόγος από τον κόσμο για τις ευθύνες που έχουν οι συνεργάτες σας. Τελικά τι γίνεται στον Παναιτωλικό; Έχετε εσείς τον πρώτο λόγο; Υπάρχουν κάποιοι που με τις αποφάσεις που έχουν πάρει, κατ’ επανάληψη οδηγούν τον Παναιτωλικό σε αδιέξοδο και ποιοι είναι αυτοί; Και τέλος, σκέφτεστε κάποιες διοικητικές αλλαγές;
Έδειξε εκνευρισμένος και απάντησε:

Εσείς τώρα που με βλέπετε και με έχετε δει επανειλημμένα, φαίνομαι άνθρωπος που μπορεί να με τραβήξουν από τη μύτη; Ειλικρινά με προσβάλει η ερώτηση αυτή. Με προσβάλει! Φαίνομαι άνθρωπος εγώ, που μπορεί να με επηρεάσουν και να με ψήσει και να με τραβάει απ’ τη μύτη; Αυτή είναι η απάντησή μου.
Έχουμε και την άλλη πλευρά που λέει ότι δεν ακούω τίποτα. Δεν ακούω τίποτα και κανέναν, έτσι λένε. Αυτό μάλλον είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα. Είναι ξεκάθαρο και θ’ αναφέρω το θέμα του προπονητή. Ήμασταν πέντε άτομα στο συμβούλιο και υπήρχαν πέντε προτάσεις. Δεν μπορούμε να πάρουμε πέντε, γιατί θα έχουμε συνωστισμό μέσα στο γήπεδο. Οπότε πρέπει να πάρει κάποιος την τελική και αυτή είναι δική μου. Την ευθύνη την έχω έτσι κι αλλιώς. Γι’ αυτό λέω, ότι κριτική κάνετε, σε εμένα να την κάνετε. Μην τα ρίχνετε στους διπλανούς μου, στους οποίους στο –στο κάτω κάτω- λέω «αυτός είναι, υπογράφει και τελείωσε». Εγώ δεν κρύβομαι πίσω από κάποια καρέκλα. Εγώ έχω την τελική και την κύρια ευθύνη για όλα τα πράγματα που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στην ομάδα. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που κρύβονται και βάζουν άλλους μπροστά να βγάλουν το φίδι από την τρύπα.
Άρα πήρατε την απάντηση για την επιλογή του Μαραγκού, του Σηφάκη και οποιουδήποτε. Και για παίκτες ακόμα, η απόφαση η τελική είναι δική μου, μετά τις προτάσεις του προπονητή. Το λόγο παίρνουν και οι υπόλοιποι σύμβουλοι μέσα στο Δ.Σ. Όλοι το συζητάμε και όταν υπάρχουν διαφορετικές γνώμες, εγώ παίρνω την τελική απόφαση. Γιατί χτυπάτε το σαμάρι; Χτυπάτε εμένα. Εγώ θα δώσω λογαριασμό.
Έτσι λειτουργούμε. Δεν είναι κάποιος που επειδή έτυχε να είναι πιο πολλές ώρες στο γραφείο, αρχίζει και κάνει κάτι χωρίς εμείς να παίρνουμε χαμπάρι. Ούτε σε συλλόγους δεν συμβαίνουν αυτά. Πόσο μάλλον σε μια εταιρία που απαρτίζεται από ανθρώπους που και σοβαροί είναι και ξέρουν πως θα δουλέψουν και σέβεται ο ένας τον άλλο.



Share

2 σχόλια:

bak ju είπε...

Χρήστο ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω. Γράφεις τι λέει ο Κωστούλας και καλά κάνεις. Όμως εσύ γνώμη δεν έχεις γι' όλα αυτά; Γιατί δεν την γράφεις; Απο φόβο μήπως; Δεν πρέπει Ή απλά γιατί δεν έχεις γνώμη. Το τελευταίο πάντως δεν νομίζω να ισχύει! Ο Κωστούλας στη συνέντευξη που σας κάλεσε χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος, είπε και πολλά άλλα που παραλείπεις να αναφέρεις. Η επίθεση του σε δημοσιογράφους γιατί δεν σχολιάζεται. Και δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε που γίνεται κάτι τέτοιο! Και συ ο ίδιος αν δεν κάνω λάθος στο παρελθόν έπεσες θύμα αυτών των επιθέσεων... Τι λές;

Nektarios - Filippos είπε...

simfwnw me ton bak ju...

apla grapse tin gnwmh sou xristo!!

kai gia tis dhlwseis tou kwstoula alla kai ton ksanthopoulo (dhmosiografo)....

tha exei shmera sto blog live plhrofories apo ton agwna?