Τετάρτη 9 Απριλίου 2008

Νίκη με αποδοκιμασίες





Η απόδοσή του δεν ενθουσίασε, αλλά αυτή τη φορά κατέκτησε τους τρεις βαθμούς. Ο Παναιτωλικός νίκησε 1-0 τον Αχαρναϊκό, αλλά αυτό δεν εμπόδισε μερίδα των οπαδών του να τον αποδοκιμάσουν στο τέλος. Μάλλον με λίγες μέρες καθυστέρηση για την ήττα στο Ηράκλειο που τον είχε αφήσει τέταρτο. Από σήμερα πάντως κέρδισε μια θέση στον πίνακα, λόγω της ισοπαλίας (0-0) της Κορίνθου στα Μέγαρα. Μπροστά από τις δύο ομάδες που ισοβαθμούν και παίζουν την επόμενη Τετάρτη στην Κόρινθο, είναι η Ηλιούπολη (3-0 τον Αία) και ακόμα πιο ψηλά ο Διαγόρας (5-1 το Κορωπί).
Ο Παναιτωλικός είχε ένα καλό α’ ημίχρονο στο οποίο ο τερματοφύλακας Παλιγγίνης έκανε τουλάχιστον τέσσερις δύσκολες αποκρούσεις με κορυφαία το δυνατό σουτ του Πάβελα που έδιωξε ενστικτωδώς στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Λίγο νωρίτερα ο Σάμπο με σουτ πέτυχε το μοναδικό γκολ στο 43’ (φωτο), αξιοποιώντας σέντρα του Μπελεβώνη.
Ο Αχαρναϊκός αν και έπαιζε από το 13’ με δέκα παίκτες κράτησε το σκορ στο επίπεδο του 1-0 και στο β’ ημίχρονο είχε την ευκαιρία με τον Αποστολάτο να ισοφαρίσει. Στο β’ ο Παναιτωλικός δεν ικανοποίησε και ο Μαραγκός απέδωσε την πτώση της απόδοσης στην πίεση που είχε η ομάδα μετά την ήττα από τον Ατσαλένιο. Διευκρίνισε πάντως ότι η πίεση δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία, καθώς οι παίκτες ήρθαν στην ομάδα γνωρίζοντας ότι πρέπει να κάνουν πρωταθλητισμό.
Διαιτητής ήταν ο Α. Παπανδριόπουλος (Πειραιά). Απέβαλε στο 13’ τον Μωϋσιάδη που ανέκοψε με φάουλ τον Πάβελα που ήταν σε προφανή θέση γκολ. Δεν χρησιμοποίησε πάλι την κόκκινη κάρτα και στο 83’ όταν ο τερματοφύλακας Παλιγγίνης έπιασε τη μπάλα εκτός περιοχής. Παρατηρήθηκαν με κίτρινη κάρτα οι Καλοκαίρης, Πάβελα, Σάμπο – Μουσταφίδης, Παλιγγίνης.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μπαμπανιώτης, Καλοκαίρης, Σίμος, Μπαντάς, Μπελεβώνης (66’ Ντε Φραντσέσκο), Κουτσουρές, Σάμπο, Μήτσης, Πάβελα (57’ Σκαρμούτσος), Καρακατσάνης, Ζουρούδης (89’ Δέντσας).
ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: Παλιγγίνης, Μωϋσιάδης, Μπανιάς, Χριστόπουλος (46’ Αποστολάτος), Σγούρος, Καλαπόδης, Ντούνης (46’ Παναγόπουλος), Ζούμας, Μουσταφίδης, Σωτήρογλου (16’ Τσερέπης), Σταμπουλής.



Share

3 σχόλια:

Pane-athens είπε...

Αναμένονται εξελίξεις από εδώ και πέρα στην ομάδα? Τι ακούγεται?

gagarin είπε...

Το τελικό σκορ αδικεί τον Παναιτωλικό. Το ματς έπρεπε να λήξει τουλάχιστον 3-0... Τώρα τα κεφάλια μέσα να καλύψουμε το χαμένο έδαφος αρχής γενομένης στην Κόρινθο!!

Je contemple la cle de fa είπε...

Η ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΞΕΦΟΥΘΣΚΩΝΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ. ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ. ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΜΑ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΞΕΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ!!!