Τρίτη 17 Ιουνίου 2008

Όχι από Κατσαβάκη και Παράσχο

Το μεγάλο κόλπο προσπάθησε να κάνει ο Παναιτωλικός καταθέτοντας πρόταση συνεργασίας σε δύο από τους κορυφαίους έλληνες προπονητές για να τους φέρει στο Αγρίνιο. Ο Γιώργος Παράσχος (βλέπε προηγούμενη ανάρτηση) και ο Μάκης Κατσαβάκης, προπονητές με πολύ μεγάλη εμπειρία στην Α’ Εθνική, άκουσαν τον Φώτη Κωστούλα να τους προτείνει ν’ αναλάβουν τα ηνία του Παναιτωλικού. Η πρόταση που κατέθεσε ήταν δελεαστική ως προς το οικονομικό σκέλος της και όχι μόνο. Όμως ο Παναιτωλικός εξακολουθεί να αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική, κατηγορία που κάθε άλλο παρά δελεαστική είναι για προπονητές αυτού του επιπέδου.
Σήμερα εξαντλήθηκε η προθεσμία που είχαν ζητήσει για να σκεφτούν και να απαντήσουν. Ευχαρίστησαν τον πρόεδρο επισημαίνοντας ως λόγο μη αποδοχής της πρότασης την Γ’ Εθνική. Έτσι η αναζήτηση προπονητή συνεχίζεται. Και απ’ ότι φαίνεται, παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν, παραμένει ο στόχος της εξεύρεσης προπονητή που να διαθέτει τα εχέγγυα για μακροημέρευση της συνεργασίας.



Share

3 σχόλια:

Pane-athens είπε...

Για ακομα μια φορα ο προεδρος δειχνει οτι θελει να ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ στην ομαδα...κριμα που δεν ''εκατσε'' ενος απο των δυο αυτων πρoπονητων...παμε γι αλλα..δεν πειραζει!!!

Ποιοι εχουν ανανεωσει μεχρι τωρα? Κουτσουρες, Ζουρουδης, Καρακατσανης και ποιοι αλλοι?

gagarin είπε...

Όσο δελεαστική κι αν είναι η πρόταση του Παναιτωλικού είναι απίθανο τέτοιοι προπονητές, με θητεία στην Α΄ Εθνική, να δεχτούν να αναλάβουν μια ομάδα Γ΄ κατηγορίας.
Εξάλλου δε σημαίνει ότι ακόμα κι αν έρθουν θα πετύχουν κιόλας. Κι ο Σηφάκης είχε τον ΟΦΗ στην Α΄ εθνική αλλά εδώ απέτυχε... Ο προπονητής είναι λαχείο!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ.ΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟ;ΑΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.