Τετάρτη 2 Ιουλίου 2008

Σεφτέ με δύο

Ο Ηλίας Μανίκας και ο Μπάμπης Χαραλαμπάκης είναι τα δύο πρώτα μεταγραφικά αποκτήματα του Παναιτωλικού. Οι δύο παίκτες που αγωνίστηκαν πέρσι στον Θρασύβουλο, υπέγραψαν διετή συμβόλαια.
Προς το παρόν άλλη μεταγραφή δεν έχει πραγματοποιηθεί. Χθες έγινε επαφή με τον κεντρικό αμυντικό του Λεβαδειακού Θεοδόση Θεοδοσιάδη, αλλά υπήρξε διαφωνία στο οικονομικό και «ναυάγησε».
Σημερινά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για τη μεταγραφή του Λουτσιάνο Ντε Σόουζα στον Παναιτωλικό. Ο πρώην παίκτης του Ατρόμητου αποκλείεται να παίξει στην ομάδα του Αγρινίου για ένα απλό λόγο που διαφεύγει από όλους: Είναι ξένος (Βραζιλιάνος) και δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο. Και ξένοι απαγορεύονται να παίξουν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής…

Υ.Γ. Θα ζητήσω συγνώμη για την καθυστέρηση στην ενημέρωση. Προσωπικοί λόγοι με ανάγκασαν να απουσιάσω για μία μέρα και έτσι δεν είχα τη δυνατότητα να ενημερώσω το Blog. Για τις δύο μεταγραφές πάντως, σας είχα προϊδεάσει.



Share

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΣ,ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ,ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ...ΚΑΚΟ ΑΥΤΌ!

Ανώνυμος είπε...

O Λουτσιάνο έχει γίνει Ελληνας...

Unknown είπε...

ΧΡΗΣΤΟ, ΚΑΙ Ο ΟΥΜ ΗΤΑΝ ΞΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΓΙΝΕ ΚΟΙΝΩΤΙΚΟΣ. ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΜΕ ΚΑΠΕΤΑΝΟ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΟΝ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΕΣ(200.000 ΕΥΡΩ) ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ Ο ΓΙΑΝΝΟΥ ΑΛΛΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΑΣΜΑ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΚΟΥΤΣΟΣΠΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΘΩΣ Ο ΓΑΒΡΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ Ο ΝΑΙΝΤΟΣ. ΤΕΛΟΣ, ΜΑΚΑΡΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΝΤΕΛΓΚΑΔΟ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε Χρήστο είσαι σιγουρος για τον Λουτσιάνο? Τόσα χρόνια στην ελλαδα και δεν έχει ακόμα διαβατηριο?
Το sport3 λεει ότι και ο ίδιος εχει πει οτι έχει πρόταση από τον Παναιτωλικό. Δε νομιζω οτι τα βγάζουν από το μυαλό τους, ούτε ότι στον Παναιτωλικό δεν έχουν προσέξει κάποια πράγματα.
Αληθεια...ο Σοου ως τι αγωνίζεται?

Ανώνυμος είπε...

O Σοου αγωνίζεται ως κοινοτικός.Χρήστο,ο Δέντσας πόσα λεφτά παίρνει;Νομίζω 130.000 το χρόνο;Ο Καπετάνος μπορεί να έρθει με 150.000 πιστεύω.