Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Τον Κωστούλα ήθελαν στην αρχή. Όχι τον Μητρόπουλο

Ο δίαυλος επικοινωνίας ανάμεσα στους ανθρώπους της ΑΕΚ και τον Φώτη Κωστούλα είναι ανοικτός εδώ και πολλούς μήνες. Όχι λόγω της επιθυμίας της Ένωσης να αποκτήσει τον Παύλο Μητρόπουλο. Τη... μεταγραφή του Φώτη Κωστούλα επιδίωκαν!
Κάποιοι επιφανείς ΑΕΚτζήδες έβλεπαν στο πρόσωπο του αγρινιώτη παράγοντα τη λύση στο διοικητικό αδιέξοδο της ομάδας τους. Έκαναν τις πρώτες κρούσεις. Ακολούθησαν εντονότερες πιέσεις. Παρότι δεν έβρισκαν ανταπόκριση, επέμεναν. Σε σημείο να γίνονται φορτικοί.
Ο Φώτης Κωστούλας από την αρχή ξεκαθάρισε ότι δεν ενδιαφέρεται. "Μόνο Παναιτωλικός" επέμενε. Και δεν άλλαξε στάση ποτέ. Ο Γιάννης Βούρος που προσπάθησε με κατ' ιδίαν συναντήσεις να του αλλάξει γνώμη, μετά από επίμονες προσπάθειες, διαπίστωσε ότι δεν έχει καμία ελπίδα.
Οι παράγοντες της ΑΕΚ έχουν στρέψει πλέον αλλού την προσπάθειά τους για τη σωτηρία της ομάδας τους. Και οι επαφές του τελευταίου μήνα με τον Κωστούλα, αναγκαστικά περιορίστηκαν μόνο στον Μητρόπουλο. Και εκεί, απ' ότι φαίνεται, πάλι σε πόρτα κλειστή έπεσαν...



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: