Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Αφήνει υποσχέσεις

Ο Γιώργος Μύγας έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα των φίλων του Παναιτωλικού και όχι άδικα. Ο γεννημένος το 1994 ποδοσφαιριστής που ήρθε πριν ένα χρόνο στην ομάδα Κ20 από τον Αμβρακικό Λουτρού, ξεκίνησε βασικός και τα τρία παιχνίδια που έδωσε ως τώρα το συγκρότημα του Νίκου Καραγεωργίου. Από το πρώτο (με την Κόρινθο) όλοι σχολίασαν θετικά την εμφάνισή του. Χθες στο ΠΕΑΚΙ λίγοι είχαν την ευκαιρία να τον παρακολουθήσουν.
Ο Μύγας πρόσθεσε άλλη μια πολύ καλή εμφάνιση στο ενεργητικό του και οι άνθρωποι της ομάδας δεν έκρυβαν την ικανοποίησή τους. Ο νεαρός χρησιμοποιήθηκε πρώτη φορά στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής και παρότι είχε στο χώρο του έμπειρους και καταξιωμένους αντιπάλους, όπως ο Τζημόπουλος, ο Πάντος, ο Γεωργίου, στο α' ημίχρονο και ο Ντάσιος στο β', πήγε πάρα πολύ καλά.
Ξεδίπλωσε το ταλέντο του και πολλοί ήταν εκείνοι στην κερκίδα που ρωτούσαν γι' αυτόν.
Δεν ήταν μόνο ότι εκτέλεσε τις εντολές του προπονητή του στις κινήσεις άμυνας και επίθεσης της ομάδας. Αυτή τη φορά εμφανίστηκε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, πήρε πρωτοβουλίες και έκανε σημαντικές ατομικές προσπάθειες. "Αν αποκτήσει περισσότερο ποδοσφαιρικό τσαμπουκά, θ' αποτελέσει τεράστιο κεφάλαιο για τον Παναιτωλικό" σχολίασε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής με λαμπρή καριέρα, για τον 18χρονο Μύγα.



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: