Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2008

Αρκούσε ένα ημίχρονο

Μόνο ένα ημίχρονο καλό ημίχρονο είχε ο Παναιτωλικός και αυτό του έδωσε τη νίκη κόντρα στον Αστέρα Ρεθύμνου που δεν απείλησε. Ο Νίκος Σκαρμούτσος στο 13’ μετά από εξαιρετική ατομική προσπάθεια και σουτ έκανε το 1-0, ενώ στο 24’ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Κιοσσέ. Το εκτέλεσε ο ίδιος και απέκρουσε ο τερματοφύλακας των Κρητικών. Στο 44’ από προσπάθεια του Κουτσουρέ ο Παναγιώτης Ζορμπάς με ωραίο σουτ από πλάγια θέση έκανε το 2-0 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα, αφού ο Παναιτωλικός στο β’ ημίχρονο δεν ικανοποίησε.
Ο Χρήστος Βασιλείου που εκτέλεσε χρέη προπονητή έκανε αλλαγές στο βασικό σχήμα, όχι μόνο στα πρόσωπα (Μπαντάς, Μπελεβώνης, Κατράνας στην ενδεκάδα) αλλά και στο στήσιμο της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο. Σε ερώτηση που του έγινε απάντησε ότι είναι και αυτός προβληματισμένος με το γεγονός ότι η ομάδα «έπεσε» στο β’ ημίχρονο και είπε χαρακτηριστικά «μην περιμένετε από εμένα να σας πως ότι υπάρχει πρόβλημα στη φυσική κατάσταση».
Στις εξέδρες βρέθηκε ο Αντώνης Μανίκας που είναι από τους υποψήφιους για την τεχνική ηγεσία. Οι παράγοντες της ομάδας δηλώνουν ότι δεν έχουν πάρει ακόμα τις αποφάσεις τους για το θέμα του προπονητή.
Διαιτητής: Ζήλος (Λάρισας)
Βοηθοί: Ευαγγέλου (Λάρισας) – Τσακνάκης (Λάρισα)
Κίτρινες: Μπελεβώνης, Λιούρδης – Κιοσσές, Φραντζεσκάκης, Καρράς, Ανδριαδάκης.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Λιούρδης, Γκόλιας, Μπαντάς, Μπελεβώνης (58’ Δέντσας), Κουτσουρές, Σάμπο, Ζορμπάς, Σίμος, Κατράνας, Σκαρμούτσος (79’ Μπουσινάκης), Ζουρούδης (65’ Πάβελα).
ΑΣΤΕΡΑΣ: Κιοσσές, Ανδριαδάκης, Καρράς, Πετράκης (57’ Στεφανής), Δερμιτζάκης), Φραντζεσκάκης (55’ Κασσέλας), Κατσαμάς (60’ Ρουμπάκης), Χάμε, Τσιμπανάκος, Αποσκίτης, Αργυράκης.



Share

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πριν απο κάποιες μέρες ένας φίλος στο blog έγραφε για τον Ζορμπα (τι να μας πει και ο Ζορμπάς κ.τ.λ), ας μας πει σήμερα πως του φάνηκε ο Ζορμπάς;;

Ανώνυμος είπε...

gia pio zormpa milas?pou kanei gkol 1 stis 10 eukairies pou kanei me kataxrhsh mpalas?pou vghke 4 fores me thn mpala eksw kanontas to kommati tou kai enw ton perimenan 2 kai 3 ksemarkaristoi?ante pia me to karagkiozaki pou mpleksame

Ανώνυμος είπε...

4.09 ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΠΑΖΕΙΣ