Παρασκευή 4 Απριλίου 2008

Ντρεπόμαστε...


Πρόστιμο που αντιστοιχεί στο 10% των αποδοχών τους επέβαλε ο Παναιτωλικός στους παίκτες του Παναιτωλικού με απόφαση της διοίκησης, μετά τη χθεσινή κακή εμφάνιση και την ήττα στο Ηράκλειο από τον Ατσαλένιο. Σε δηλώσεις που θα μεταδοθούν στην εκπομπή “PRE GAME” στον ΑΧΕΛΩΟ TV απόψε στις 20.30, ο αρχηγός Μάκης Μπελεβώνης τόνισε: «Δεν μπορώ να εξηγήσω αυτό που συμβαίνει. Υπάρχουν ιδανικές συνθήκες για κάθε επαγγελματία ποδοσφαιριστή και θέλω να πιστεύω, επειδή μένουν 12 παιχνίδια, ότι πρέπει να πάρουμε τις ευθύνες μας και εμείς. Ντρεπόμαστε απέναντι στον πρόεδρο, τη διοίκηση, στον προπονητή μας, τον κόσμο που ακολουθεί την ομάδα παντού. Μέσα από την καρδιά μου το λέω, ειλικρινά ντρεπόμαστε και ελπίζω να δείξουμε στα επόμενα ματς αυτό που πρέπει».
Όσοι δεν αγωνίστηκαν χθες στο Ηράκλειο, έπαιξαν στο σημερινό φιλικό (φωτο) με την Ακρόπολη Στοκχόλμης, η οποία μέχρι την Κυριακή θα προπονείται στο Αγρίνιο. Ο Παναιτωλικός νίκησε 2-0 με γκολ του Σκαρμούτσου και του Νάιντου, σ’ ένα πολύ δυνατό παιχνίδι.
O Μπαμπανιώτης δεν θα πάει τελικά στα φιλικά που δίνει η Εθνική Νέων την επόμενη εβδομάδα και θα έχει μια επιπλέον επιλογή ο Μαραγκός στους μικρούς. Έχουν μείνει στη διάθεσή του για το παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό ο Ρούσσης και ο Καλοκαίρης, αφού οι υπόλοιποι έχουν τεθεί εκτός δράσης. Εκτός των τραυματιών Φελεγκάκη, Κατράνα, Λαδά, έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστική στο παιχνίδι της Τετάρτης ο Μπουσινάκης, ενώ ο Ζορμπάς θεωρείται αδύνατο να προλάβει.



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: