Τετάρτη 30 Απριλίου 2008

Τεσσάρα στο ρελαντί

Βελτιωμένος σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια (όπως είχε υποσχεθεί ο Βασίλης Ξανθόπουλος) εμφανίστηκε ο Παναιτωλικός στη σημερινή αναμέτρησή του με τον Παναιγιάλειο. Αποδίδοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο νίκησε 4-0 την ομάδα του Αιγίου που δεν κατάφερε να προβάλει αντίσταση. «Καθάρισε» το ματς από το α’ ημίχρονο, διάστημα στο οποίο πέτυχε τα τρία γκολ.
Στο 23’ από σέντρα του Μπελεβώνη ο Ζουρούδης με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ και στο 39’ ο Μπαντάς πάλι με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Μπελεβώνη έκανε το 2-0. Στο 45’ ο Καρακατσάνης ανατράπηκε από τον Μπούνα και ο Σάμπο ευστόχησε στο πέναλτι κάνοντας το 3-0. Το σκορ έκλεισε στο 75’ ο Καρακατσάνης με διαγώνιο σουτ μετά από κάθετη μπαλιά του Δέντσα.
Η διάθεση των παικτών και η μαχητικότητά τους, ήταν στοιχεία που ικανοποίησαν τους 3.000 θεατές του αγώνα, οι οποίοι παρακολούθησαν την ομάδα τους να πιέζει και να δημιουργεί οργανωμένες επιθετικές προσπάθειες, που της έδωσαν τη δυνατότητα να χάσει αρκετές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. Τέσσερα γκολ είχε να σημειώσει από τις αρχές Νοεμβρίου (4-0 την Κόρινθο), ενώ για 10ο παιχνίδι στο Αγρίνιο (μετά το 4-2 με τον Ατσαλένιο στις 21 Οκτωβρίου) ο Παναιτωλικός κράτησε απαραβίαστη την εστία του.
Με την ήττα που γνώρισε ο πρωτοπόρος Διαγόρας με 3-1 στο Ρέθυμνο η διαφορά του Παναιτωλικού από την κορυφή μειώθηκε στους 6 βαθμούς, όμως διατηρήθηκε αυτή των τεσσάρων πόντων από τη δεύτερη Ηλιούπολη που νίκησε στην Πάτρα 2-0 την Παναχαϊκή. Συνεχίζει να ελπίζει, αλλά τη τύχη του δεν εξαρτάται μόνο από το τι θα κάνει ο ίδιος.
Διαιτητής ήταν ο Μπαλατσούκας (Ηπείρου) που έδειξε κίτρινη κάρτα στους Σάμπο – Νουτσκόφσκι, Χριστουλάκη, Κόρμπο, Μπούνα.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μπαμπανιώτης, Σίμος, Μπαντάς (72’ Πρίπου), Καλοκαίρης, Γκόλιας, Δέντσας, Σάμπο, Μπελεβώνης (55’ Ζορμπάς), Καρακατσάνης, Ζουρούδης (71’ Κουτσουρές), Ντε Φραντσέσκο.
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Τακίδης, Σανδραβέλης, Βλαστός, Μίντσεφ, Δασκαλάκης (67’ Διαμαντόπουλος), Χριστουλάκης (46’ Κανελλόπουλος), Μπούνας, Μπενετάτος, Παπαδόπουλος, Νουτσκόφσκι (77’ Μπιρμπίλι), Κόρμπος.



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: