Τετάρτη 23 Απριλίου 2008

Μουδιασμένο απόγευμα. Ο Παναιτωλικός 3-0 τον Βύζα


Το γήπεδο αυτή τη φορά δεν είχε την γνώριμη χαρμόσυνη εικόνα και δεν ήταν λόγω Μεγάλης εβδομάδας. Οι οπαδοί του δεν κρατούσαν ούτε σημαίες, ούτε κασκόλ, ούτε είχαν αναρτήσει πανό. Μόνο ένα, αυτό που έγραφε «Φύγετε από ‘δω αλλιώς ονειρευόμαστε τον Παναιτωλικό», μπροστά στη θύρα 6. Βαριά η ατμόσφαιρα από τα προηγούμενα άσχημα αποτελέσματα και μόνο το ζεστό χειροκρότημα προς τον Βασίλη Ξανθόπουλο, όταν αυτός πήγαινε να πάρει θέση μετά από τρία περίπου χρόνια στον πάγκο του Παναιτωλικού, θύμισε ότι η ομάδα του Αγρινίου παίζει στην έδρα της.

Μουδιασμένοι ήταν όλοι στο γήπεδο (ειδικά στο α’ ημίχρονο), αλλά ο Παναιτωλικός πήρε τα ηνία και πέτυχε τρία γκολ, κάτι που είχε να συμβεί αρκετές αγωνιστικές. Στο 28’ από σέντρα του Ζορμπά ο Κομιώτης προσπάθησε να διώξει και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, σημειώνοντας το πρώτο αυτογκόλ υπέρ του Παναιτωλικού στο φετινό πρωτάθλημα. Στο 43’ μετά από εξαιρετική προσπάθεια του Μπελεβώνη και πάσα στον Ντε Φραντσέσκο, αυτός με (εξωτερικό) πλασέ στην κίνηση έκανε το 2-0.

Ο Παναιτωλικός έχασε ευκαιρίες στο β’ ημίχρονο και στο 80’ πέτυχε το τρίο γκολ με μπαλιά του Καρακατσάνη και σουτ από το ύψος της περιοχής από τον Ζουρούδη, που σκόραρε μετά από καιρό. Ο Βύζας είχε αρκετές ελλείψεις και δεν κατόρθωσε να απειλήσει σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ο προπονητής του Πέτρος Δημητρίου συμπλήρωσε τρεις ήττες σε τρία ματς με τον Παναιτωλικό φέτος με τις ομάδες του (Ηλιούπολη, Βύζας) να δέχονται συνολικά 12 γκολ. Έδωσε το δικό του «σόου» εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Ο Ξανθόπουλος είπε ότι «ήμασταν νευρικοί στην αρχή, αλλά δείξαμε διάθεση και πάθος» υποσχόμενος για μία ακόμα φορά πως η ομάδα του θα γίνει καλύτερη στη συνέχεια.
Διαιτητής ήταν ο Κουτσιαύτης (Άρτας) και βοηθοί οι Χουλιάρας – Γκίζας (Ηπείρου). Παρατηρήθηκαν με κίτρινη κάρτα οι Καλοκαίρης, Καρακατσάνης – Γκουτσούλας, Σεμερτζίδης.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Λιούρδης, Γκόλιας (82’ Μήτσης), Μπαντάς, Καλοκαίρης, Μπελεβώνης (73’ Καρακατσάνης), Κουτσουρές, Ντε Φραντσέσκο, Σάμπο, Ζορμπάς (69’ Μπουσινάκης), Σίμος, Ζουρούδης.
ΒΥΖΑΣ: Ούλμαν, Σεμερτζίδης, Γκουτσούλας (58’ Γκίκας), Μεϊδάνης, Ατματζίδης (86’ Κουσούρης), Παπαευθυμίου, Κακιούζης (67’ Αντώνογλου), Κομιώτης, Πάπιερνικ, Αντωνάτος, Ροσκβιτάλσκι.



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: