Κυριακή 27 Ιουλίου 2008

Ο Κώστας γενικός αρχηγός

Ένας από τους μακροβιότερους αρχηγούς του Παναιτωλικού αναλαμβάνει τη θέση του γενικού αρχηγού! Ο Κώστας Κωνσταντόπουλος (φωτο 1) φόρεσε την κυανοκίτρινη φανέλα από το 1987 έως το 2007 και τερματίζοντας την ποδοσφαιρική του καριέρα εργάστηκε πέρσι προπονητής στα τμήματα υποδομής. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, είναι έτοιμος να αναλάβει ένα ακόμα σημαντικό πόστο στην ομάδα, αυτό του γενικού αρχηγού, που θεσπίζεται για πρώτη φορά επί διοίκησης Κωστούλα. Έχει συζητήσει τις τελευταίες μέρες με τη διοίκηση που του πρότεινε την θέση και απάντησε θετικά. Έτσι θ’ αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και τη διοίκηση. Ο Κωνσταντόπουλος τη διετία 1992-’94 που αγωνίστηκε στην Ξάνθη, ήταν συμπαίκτης με τον σημερινό προπονητή του Παναιτωλικού Νίκο Κεχαγιά και τον βοηθό του Ιβάν Μίτεφ.
Το πιθανότερο είναι τη Δευτέρα ο Κωνσταντόπουλος ν’ ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας που αναχωρεί για Καρπενήσι, αναλαμβάνοντας δράση. Ο Παναιτωλικός θα πραγματοποιήσει εκεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ως τις 14 Αυγούστου και στο διάστημα αυτό τα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια, αρχής γενομένης την Τετάρτη που θ’ αντιμετωπίσει τη Λάρισα.
Στις τελευταίες προπονήσεις που έγιναν στο Αθλητικό του κέντρο ΕΜΙΛΕΟΝ στο Αγρίνιο, δοκιμάστηκαν τρεις ποδοσφαιριστές. Δύο έλληνες και ο 22χρονος Πολωνός τερματοφύλακας Tomasz Judkowiak (φωτο 2). Κανείς απ’ τους τρεις δεν έπεισε τον Νίκο Κεχαγιά και αποχώρησαν. Στην προετοιμασία της επαγγελματικής ομάδας θα εξακολουθήσουν να συμμετέχουν και οι Γιαννιώτης, Μπακάκης της ομάδας Νέων.



Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

αντε επιτελους κινησεις επαγγελματικης ομαδας πιστευω οτι ο κωσταντοπουλος να ανταποκριθει στις απαιτησεις του συλλογου και του κοσμου που τον αγαπα και τον σεβεται ολα αυτα τα χρονια που ηταν στην ομαδα
καλη επιτυχια που θα συνοδευτει με την ανοδο στο τελος του πρωταθληματος