Δευτέρα 7 Ιουλίου 2008

Άλλος γράφει, άλλος υπογράφει...

Σήμερα στην εφημερίδα GOAL και στη σελίδα της Γ’ Εθνικής το κύριο θέμα είναι το «Ιδιόκτητο γήπεδο 15.000 θέσεων» που «ετοιμάζεται να χτίσει ο Φώτης Κωστούλας». Έχει τίτλο «Το αφεντικό τρελάθηκε» και υπογραφή Χ. Στούμπος.
Τέτοια «είδηση» ούτε γνωρίζω, ούτε έδωσα ποτέ και σε κανένα. Απευθύνθηκα και σε ανθρώπους του Παναιτωλικού, που επίσης μου δήλωσαν άγνοια. Η εφημερίδα δεν είναι υποχρεωμένη να στηριχτεί αποκλειστικά και μόνο στις πληροφορίες που έχει ο κάθε συνεργάτης της ή ανταποκριτής της, αλλά να δημοσιεύσει οτιδήποτε κρίνει. Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν δικαιούται να βάζει την υπογραφή δημοσιογράφου που καμία σχέση δεν έχει με το δημοσίευμα.
Εκτός των άλλων, το συγκεκριμένο δημοσίευμα περιλαμβάνει κρίσεις που σε καμία περίπτωση δεν με αντιπροσωπεύουν. Όπως αυτές της τελευταίας παραγράφου που υποστηρίζει: «Επίσης, θα κλείσουν τα στόματα όλων των επιτηδείων της πόλης, που –αν και φέρονται να έχουν διάθεση να βοηθήσουν την ομάδα- μένουν επί της ουσίας μόνο στα λόγια, δημιουργώντας απλά εντυπώσεις».



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: