Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Ισοπαλία 1-1 στο Ελ Πάσο, πλήγμα με Μουμίν


Ο σοβαρός (απ’ ότι φαίνεται) τραυματισμός του Χουσεΐν Μουμίν επισκίασε το αποψινό φιλικό παιχνίδι του Παναιτωλικού με την Καλλιθέα στο Ελ Πάσο. Ο μέσος της ομάδας του Αγρινίου αποχώρησε (και αντικαταστάθηκε από τον Σφακιανάκη) στο τέταρτο με πρόβλημα στο γόνατο και αύριο θα εξεταστεί από τον γιατρό Λάκη Νικολάου για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.
Εκτός του Μουμίν, λόγω τραυματισμού αντικαταστάθηκε λίγο αργότερα (από τον Μητρόπουλο) ο Χρήστος Κουτσοσπύρος με σχίσιμο στο φρύδι και χρειάστηκε να κάνει τέσσερα ράμματα. Ο Φίλιππος Δάρλας δέχτηκε χτύπημα στη μέση και παρότι ολοκλήρωσε το α’ μέρος με ενοχλήσεις, αποχώρησε στην ανάπαυλα δίνοντας τη θέση του στον Νίκο Μήλιο.
Κυρίως ο τραυματισμός του Μουμίν «πάγωσε» τον Παναιτωλικό, που έκανε ένα κακό α’ ημίχρονο το οποίο τελείωσε με την Καλλιθέα προηγούμενη 1-0 (το γκολ ο Σταύρου στο 6'). Στη συνέχεια ο Παναιτωλικός ισορρόπησε και ισοφάρισε στο 60’ με ωραίο γκολ του Μύγα. Το 1-1 ήταν το τελικό σκορ του αγώνα.
Οι έντεκα που χρησιμοποίησε στο ξεκίνημα του παιχνιδιού ο Νίκος Καραγεωργίου ήταν: Στεφανάκος, Μπακάκης, Δάρλας, Κούσας, Ιωάννου, Μουμίν, Μπογκντάνοβιτς, Μύγας, Φαβάλι, Πασάς, Κουτσοσπύρος.




Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: